Favoritt youtube-kanaler

Tenkte og vise dere noen av yndling youtuberene(om jeg kan kalle dem det) mine, og legge ut en video av hver:) De jeg viser nå er slike som legger ut makeup-tutorials og hår-tutorials.

SHAAANXO:


LAUREN CURTIS:

CARLI BYBEL:

IHEARTMAKEUP92:

 

Q: FØLGER DU NOEN AV BRUKERENE?

Q: HAR DU NOEN ANDRE BRUKERE Å ANBEFALE MEG?

VIDEO FRA SPANIA 2013

Nå er jeg endelig ferdig med videoen jeg lovet for 89358720152815 år siden. Om noen fortsatt husker det da? Haha.. Er vertfall en video fra da vi var i Spania i sommerferien. Grunnen til at den ikke er blitt postet før nå, er fordi jeg ikke har hatt alle videoklippene før nå. Er ikke så veldig bra redigering.. Men la gå..

 

 

Spania innkjøp i 3 deler

Hei!

Med en gang jeg kom hjem fra Spania(3 uker siden) spilte jeg inn innkjøpsvideo-er. Men med i videoene er det bare de tingene jeg ikke hadde ryddet på plass enda. Så det er ikke alle tingene jeg viser i videoene:) Og jeg måtte lage 3 videoer siden jeg tenkte at en video som varerer i en halvtime blir liksom litt kjedelig.

Men... Jeg har ALLTID et problem med videoene mine. De blir alltid så mørke og kornete. Så om noen har noen tips som gjør at jeg unngår dette, hadde jeg suttet utrolig stor pris på om du ville delt dem med meg :) Bruker foresten Canon EOS 600d.

 

 

Nå skjønner dere vell hva jeg mene med at kvaliteten blir helt rævva. SÅ SKRIV ALLE TIPSENE DERE VET! Hadde vert en drøm om jeg kunne fått like bra kvalitet på videoene mine som de som lager de derre makeup tutorialsene! Er åpen for og kjøpe ny linse og alt om det er det som skal til:)

ROOM TOUR

Hei alle sammen!

Da har jeg fått spilt inn en liten video til dere! Og denne gangen ble videoen en rom video. Selv om denne videoen tok 5millioner år og laste opp, og at youtube kvaliteten blir så dårlig at jeg får vont i magen håper jeg dere liker den :)

 

 

Q:HVA SYNTES DU OM VIDEOEN?

INNKJØP PÅ VIDEO

Heihei! En stund siden dere har hørt fra meg nå. Men nå har jeg spilt inn en videoblogg til dere om innkjøpene fra Oslo. For i sist uke var jeg nemlig i Oslo! Jeg skulle se på selveste mannen min, Justin Bieber!!!! Hoho! Det var helt fantastisk. Men jeg hadde faktisk forberedt meg på mye mye mye mer kaos, skriking o.s.v! Men det var jo bare bra da:) Jeg var den 17, altså den andre konserten. Og dagen etter på var vi bare og shoppet, gikk på fridays og litt slikt. Jeg var foresten i Oslo sammen med to venner av meg.

 

 

Q:HVA SYNTES DU OM INNKJØPENE?

Q:HAR DU NOE AV DET SAMME?

Hårvideo-Braids

Halloo!

Denne helga er på hytten vår. Og der har jeg en naboveninne som heter Elina, og hun hadde veldig lyst og lage en hårvideo om forskjellige "flettetyper"..

Så her er en video til dere. Håper dere liker den:

Sett på 720p for myyyee bedre kvalitet!

VIDEOBLOGG

En liten videoblogg til dere! Og ja jeg vet at jeg ser ut som et kråkereir på hode, ser ut som et monster og at jeg blir helt rar når jeg skal snakke i videoer.... Og at jeg skjelver som en redd liten valp som ikke finner mamman sin.

 

 

 

Vil dere ha rom-video?

Hei!

Tenkte litt på om jeg kansje kunne laget en rom video til bloggen! Om dere vil det:) Har et soverom, og en kjellerstue. Så om dere vil at jeg skal lage rom video, får dere bestemme om det skal vere av kjellerstuen eller soverommet!

 

Q: VIL DERE HA ROM-VIDEO? :D

SMINKEVIDEO

Heihei!

Nå har jeg laget en video til dere! En sminkevideo faktisk :) Jeg er ikke så flink til dette. Så no hate! Håper dere liker den

INTRO TIL VIDEOER

Har laget en intro til videobloggene som jeg blir til og lage frem over. Den er kansje lit laaang... Men samma det;)))

 

Her er den vertfall:

 

Q:Hva synes dere?

Kanskje Værdens Kleineste Må Gjøre Video!

Her er Må gjøre video del 1 :) Del 2 kommer snart og den kommer til og være enda kleinere!!

 

Må gjøre video

Jeg og Hedda skal lage må gjøre video! Kom med MANGE forslag. Blir litt kjedelig med bare sånn "spis et egg" liksom;) Haha... Kom med de sprøeste og rareste forslag også. Og dere vet sikkert hvor grensa til uaktuelt går:P

Haha... Retards has more fun!

Vi kommer til og gjøre videoen i løpet av uken.

For og komme til Heddas blogg klikk "HER"

 

 

TRAMPOLINE FAILS!

Jeg som er så snill har laget en video til dere! Å, så snill jeg er;) Haha. Ble trampoline video med dårlig kamera! Jeg og Hedda suger til og hoppe på trampoline så dette ble ikke så bra. Men faktisk slik jeg hadde forventet. Se hvor "flinke vi er" Neida.Joda.Okey dette er ikke bra i det heletatt...

 

Og Hedda sover over her i natt! Kosliii. Vi har stappet i oss masse chips og goderi.. Uff. Isje bra:P

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits