"I dag holder vi oss inne" ville normale mennesker sagt

Heihei!

I dag har vi vert på tur i tidenes dårlige vær... Som pappa sa "Me går tur ein gång i åre, åsså velge me sjølsagt den dagen me dårligst ver når ikkje ein person e ute!" Haha.. Så turen gikk fort hjemover igjen for og si det slikt! Men vi fikk spist pannekaker og saft først da:)

Konf-leir igjen

Vet ikke om dere husker det, men i begynelsen av ferien var jeg på konfirmasjonsleir i bø i telemark. Og nå denne helga var jeg altså på konfirmasjonsleir igjen. Bare at denne gangen var det bare 10 min unna hjemme og det var bare oss konfirmantene fra samme skole og den var bare i to dager og en natt, for på den som var i bø var det jo flere tusen konfirmanter fra hele landet, og så varte den jo i nesten en uke! Men det var en kjempe koselig og veldig kjekk leir. Fikk ikke tatt noe veldig masse med bilder.. Men her er da noen:


Renselige sa du...?


 

Q:HAR DU VERT PÅ KONFIRMANT LEIR?

VIRKELIG ET MINNE FOR LIVET! (BILDER+VIDEO)

Nok en gang er det gått laaang tid siden jeg har blogget... Og jeg  har ikke å dra med meg kameraet overalt heller. Og siden jeg selv synes det er litt kjedelig når andre legger ut mobilbilder har ikke jeg villet gjort det selv heller! 

Men jeg hadde lyst og fortelle dere litt om en ting jeg syntes har vert litt spesiell denne ferien, og ikke minst super gøy! Helt på begynnelsen av ferien var jeg på en leir som heter komf.action. Dere har kansje hørt om den?? Det er vertfall en leir for konfirmanter som arrangeres av KRIK i Bø i telemark. Det er altså kristent. Men guud så gøy det var! Jeg har blitt kjendt med sååå mange koselige mennesker og jeg reiste også sammen med 25 andre hærlige venner. 

På leiren var det slikt at vi hadde to møter til dagen i et stoort møte telt. Og det var liksom slike møter man gledet seg til og gå på :) Og 3 timer av dagen var vi på aktiviteter. Jeg valgte sportsfoto. Det gikk ut på at vi gikk rundt på de forskjellige adre aktivitetene og tok bilder av dem. Så om du er på noen av bildene som jeg legger ut i dette inlegget så gjerne kommenter!


Og slik at dere skjønner litt bedre hva denne leiren gikk ut på tenkte jeg og legge ut en liten video! Men i denne videoen viser det ikke filmer fra møtene da... Men her er den hvertfall:


 

Jeg vil anbefale alle som har muligheten til og dra på denne leiren! Var helt fantastisk. Og om du allerede er konfirmert vil jeg også anbefale deg å dra på den leiren som heter ACTION. Det er en helt lik leir nesten bare at det er for de som er konfirmert og opp over!

 

Q:HAR DU VERT ELLER SKAL DU PÅ KONFACTION?

På veg...

Hei!
Nå må jeg virkelig skjerpe blogginga mi. Å jeg må virkelig slutte å skrive det i hvert innlegg...

Men nå er jeg vertfall på veg til ?Bø i telemark? på komf.action :) Har en laang busstur forran meg! 7 timer tror jeg:(

Selv om jeg ikke har så veldig mange lesere kunne du jo skrevet i kommentarfeltet om du også er der;)

Meeen.. Det jeg egentlig skulle med dette innlegget var og spørre om dere vil at jeg vertfall skal mobilblogge når jeg er der? Fordi jeg har jo ikke pc der.

Til Afrika med Kaptein Sabeltann

På fredagen var vi i dyreparken i Kristiansand! Har vært der kansje 6-7 ganger før og da! Men like morsomt vær gang. Mange søte og rare dyr. Dagen derpå var vi der igjen for å se på Kaptein Sabeltann show. Har en lille bror som hadde så veldi lyst å gå på det. Var faktisk ganske morsomt og kult. De har liksom lagt det så kult til med lys og alt. Haha... Skal se om jeg finner et video klipp fra noen av scenene. 

 

Den løva udenr der lå å spiste oppå der vi gikk :O

Den hvite greia der er også en kenguru.

Flamingoer

En hvit påfugl tror jeg? Har aldri sett det før!

Tok selfølgelig ikke bilde av alle dyrene da. Men det sjedde noe klikk med blogg.no akkuratt nå så får ikke lastet opp flere bilder enn de over!

Og i morgen reiser vi til Sverige:)

I resepsjonen

Heihei!

Blir ikke mye blogging mens jeg er her.... Det er p.g.a jeg maa ned i resepsjonen ver gang jeg vil blogge, aa kan ikke laste opp bilder paa dataene her, dessverre. Saa! Da blir det heller flere bilder naar jeg kommer hjem i stede <3

 

On tha AirPort!

Klokka er snart 6. Om 1 time går flyet vårt :) Vi har reist siden klokka ett i natt. Begynner a bli rimelig sliten. Om dere lurte reiser jeg til Rhodos. De har meldt 36 grader!!!! Gleder meg. Tenk, om noen få timer ligger jeg der i sola å tæææner<3 akkurat nå sitter jeg å Malin on tha AirPort. Å bare så du vet det Malin, så skal jeg bli brunere enn deg:P Som du ser på bilde er jeg sliten og dautrøtt...

Koslig helg

Har ikke blogget siden onsdag p.g.a har vert på klassetur til Solgry og i helga har jeg vert på fotball cup i Flekkefjord :D Håper noen legger ut bilder frå turen og cupen, for da skal dere få se. 

Lånte noen bilder fra Lina, håper det var greit!

Cupen så sykla vi på noen slike sykler som er ovenfor.

Vi sykla på slike tog skinner?

Så kjørte vi inni en tunell.. Skumelt -.- Haha, vi hylte som bare det!

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits