FOTBALL here I come again

Først av alt, sorry for null å niks blogging i hele går..

 

Ååå gjett hva?! Jeg skal begynne på fotball igjen! Etter en halv sesong uten fotball holdt jeg ikke ut lengre. Har savnet fotballen så ekstremt masse, og spesielt nå i det siste. 

Åhh jeg gleder meg slikt til å begynne! Grunnen til at jeg slutta var jo på grunn av en skade jeg hadde i knerne som gjorde at jeg ikke kunne vere noe serlig i aktivitet, men nå er knerne mye bedre og jeg føler meg super klar til å begynne igjen. Egentlig var planen å slutt på fotball forgodt, men det funka ikke like bra som jeg trodde.. Hehe :D

  

Enkle trenigsøvelser du kan gjøre hjemme! (RUMPETRENING)

I går spilte jeg inn en trenings tips video til dere. De treningsøvelsene jeg viser i denne videoen er fokuset mest på rumpe:) Håper dere liker den!

 

Hvilken person er jeg egentlig?

 

Denne komentaren fikk jeg inlegget "NYE TIDER & NY BLOGGING" som jeg skrev igår. Siden du skriver "er du hun som spiser sunt og trener masse" rgner jeg med at du mener hvilken person jeg er innen kosthold o.s.v.

Så det skal jeg fortelle deg.. Jeg er vell egentlig hun som spiser akkurat hvor mye hvor ofte og akkurat hva jeg føler for og spise og drikke. ltså jeg er ikke sunn i det hele tatt. Liker ikke grønsaker, frukt, bær eller noe slikt... Jeg har heller ikke trent noe som helst(og da mener jeg bokstavligtalt ikke noe som helst! Ikke engang gym) siden i vår. Det er p.g.a en kneskade jeg har i knerne da. Men jeg er heldigvis mye bedre nå! :)

Jeg har vell egentlig alltid, før jeg fikk skaden, vert veldig aktiv og trent fotball & håndball opp til 4 ganger i uken. Og jeg jogget også masse hjemme.

Grunnen til at jeg nå har bestemt meg for og begynne å spise sunt, trene o.s.v er egentlig bare fordi jeg rett og slett har lyst å prøve noe nytt, og se om denne livsstilen er noe jeg takler og liker. Men en ennen grunn er også at siden jeg ikke har trent på lengelenge har jeg litt dårlig samvitighet over meg selv, og føler derfor at jeg har masse å ta igjen på treningen! :D

Et blide fra da jeg gikk på fotball. Legg merke til "gikk"... I går gav jeg nemlig beskjed til fotballtreneren at jeg skulle slutte på fotball.. Jeg synes det er veldig trist og ikke lengre spille fotball, men siden jeg har vert skadet så lenge og ikke hvet riktig hvor mye knerne mine tåler følte jeg meg nødt til å slutte.

 

Men nå bare gleder jeg meg masse til å begynne og trene igjen! Og så håper jeg du fikk svar på det du lurte på Thea :)

 

Slitææn

Æææ,nå er jeg sykt sliten! Dagen i dag startet med at jeg som vanelig måtte springe alt jeg kunne for og rekke skolebussen, så når jeg kom på skolen var det spanskpresentasjon i tredje timen, så når jeg kom hjem måtte jeg (flink som jeg er) jobbe, så var det full fart til håndball trening! Og nå da, nå er jeg så trøtt at jeg er gått opp i sengen allerede og bare sitter her og ser morgendagens episode av paradise hotel mens jeg over litt til spanskprøven vi skal ha i morgen:_


 Hahah! Jeg måtte ta bilde av macen med blitsen av slik at dere ikke skal se hvor skitten den faktisk er:P

 

Q:NOEN ANDRE SOM GÅR PÅ HÅNDBALL??


 

 

SPORTY

Jeg og Birgitte bestemte oss for og vere litt sporty i går  kveld. Så vi tok oss en nokså lang jogge/gå tur! Ganske gøy egentlig :)

 

Meg og Birgitte bby :)


Meg som tror jeg er Michael Jacson eller noe. SWAG!Når jeg kom hjem var jeg så våt og kald at jeg tok meg en kopp varm kakao!

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits