"WHAT DOES THE FOX SAY"

Hahah... De fleste avdere har vell hørt denne sangen? Ylvis kommer på det vet du.. Hvem ellers? Haha.. 

Men hva sier egentlig reven? Ble orntelig nyskgjerrig nå. Tenkte først at dem sikkert bjeffet eller noe. Men ble virkelig i tivil nå. Noen andre også? 

Første gang jeg hørte sangen tenkte jeg bare "hva er dette for noe?" men er jo egentlig en helt genial sang. Blir litt flau over meg selv at jeg sier det men.. Er jo fakta. Hehe

 

 

Q:HVA TROR DU REVEN SIER? 

Helt meningsløst innleg men men..

AKKURAT DA JEG TRODDE JEG VAR FERDIG...

Århh... Når skal det ta slutt? Jeg trodde at jeg akkurat var ferdig med å vere syk, så i dag var jeg jo faktisk på skolen. Og med en gang jeg kom hjem fra skolen tror du ikke at kroppen min ville at jeg skulle bli forkjøla da?! Nå høres jeg sikkert ut som tidenes sippetryne... Men det er faktisk helt for jævlig. Nesa er helt tett, halsen gjør noe innmarig vont og hodet føles bare som om det skal eksplodere hvert øyeblikk!

Men jeg har virkelig ikke tid til og bli syk igjen nå! Jeg har jo planer for hele resten av uken og hele helgen. Får håpe det går like fort over som det kom, og at jeg er frisk som en fisk igjen i morgen:)

Og som jeg nevnte i går. Jeg har jo klart og miste laderen til kameraet, så dere må nok også i dag nøye dere med et som ikke er tatt i dag:)

 

SKAL JEG FARGE HÅRET BRUNT, ELLER FORTSETTE MED OG VERE BLONDINE?

 

Heheh... Neida. Jeg blir nok aldri til og farge det mørkere. Men for morroskyld, HVA KLER JEG BEST? :)

 

 

ER BASKETBALL SLIK SOM FOTBALL?

Ikke misforstå nå! Jeg er jo selvsakt fulstendig klar over at det er to helt forskjellige sporter.

Men det jeg lurer på er om at basketbal er slik som fotball med at du kan bare heie på et lag liksom. Liksom slik at du kan ikke heie på både Liverpool og Manu. Er det da slik i basketball at du ikke kan heie på både Lakers og Miami Heat??

Dere lurer kansje på hvorfor jeg vil vite dette... Men det er fordi som dere vet er det jo veldig populært med basketball drakter nå for tiden, og jeg har planer om og bestille meg en jeg også. Men der har jeg problemet... Siden jeg ikke heier på et spesielt lag i basket vet jeg ikke om jeg vil ha Lakers eller Heat drakta. Mest av alt vil jeg jo ha begga da.. Men visst det ikke "går" i basket må jeg jo velge :))

Jeg synes at Lakers drakta er finest, men det er så mange som har den at jeg vil ha en som ikke såå mange i norge har da..

 

SÅÅ... GÅR DET OG HA BEGGE DRAKTENE ELLER MÅ MAN VELGE KUN EN?? Haha...

HVILKET BILDE TIL PROFILBILDE?????

ÅÅÅ!! Trenger deres hjelp asap!! Skal bytte profilbilde og er skikkelig usikker på hvilket jeg skal velge! Nr 1 eller Nr 2 ??? :):) Svar foooort

 

NR 1

 

NR 2
Spørsmålsrunden Del2

Her er svarene del2 :)

-Hva syntes du om svarene?

Har også gjort sykt mange feil under innspilling av vidioene! Så lurte på om dere ville ha en vidieo med alle feilene også?

Svarene på spørsmålsrunden!

Her er svarene! Sykt flaut + jeg hateeer dialekta mi.... Dette er del 1 ;) Kommer også del 2 p.g.a jeg tok så lang tid å svare...

Spørsmålsrunde!

Siden denne bloggen er helt ny og dere sikkert ikke vet så mye om meg, tenkte jeg å ha en spørrerunde! Dere kan spørre om hva som helst! (nesten) :) Men det blir jo litt kjedelig med bare slike spørsmål som :Hva er favorittfargen din, liksom da!


Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits