CoolStuff.no

Dette innlegget er sponset av coolstuff.no gjennom sponsetblogg.no

Heihei!

Tenkte jeg skulle tipse dere om en kjempe bra nettbutikk som heter coolstuff.no. Norges gadgetmekka. På denne nettbutikken har de sykt mange skikkelig kule saker og ting. Da jeg for første gang klikket meg inn på nettsiden tenkte jeg bare "wow" så kult. Og det er jeg 100% sikker på at du også kommer til og tenke! 

Det er så mange super smarte ting der som kan gjøre hverdagen så mye lettere. Og det er jo helt perfekt og også bestille gaver derfra. De har ting som passer till alle aldrer, kjønn og interesser! 

De har da selvfølgelig noen produkter jeg liker bedre enn andre så jeg tenkte og skrive litt om 2 favoritt produkter.


For eksempel denne super smarte rørefordeleren. Den er jo kjempe smart og ha. Så slipper du alt styret med søling og slikt. Og jeg som elsker muffins over alt på jord og baker sikkert noen hundre muffins på et år er denne kjempe bra og ha. Muffinsen blir laget fortere og uten søl. Og den koster bare 199kr! Du finner den "HER"


Og denne super søte apekatten! Men dette er ikke bare en liten ape. Det er en neglelakk tørker. Du har vell helt sikkert opplevd at det tar hundre år og vente på at neglelakken skal tørke, og at neglelakken klisjer seg ut over alt. Men har du denne apen er ikke det lengre et problem. Den koster kun 89kr og du finner den "HER"

 

Jeg kommer garantert til og kjøpe de 2 tingene over + sikkert veldig mange gaver. Og jeg kan nesten garantere deg at du finner et eller annet DU liker fra coolstuff.no.

 

 

Hvordan få sponsor!

Jeg har registrert meg hos sponsetblogg.no
Rett og slett på grunn av at jeg vil ha flere sponsorer. Jeg har prøvd og skaffe sponsore tidliger, men har fått et par nei. Sponsetblogg.no kan hjelpe meg, og de har allerede gitt meg 1 sponsor! Det er helt gratis og registrere seg. Og det beste av alt: Man trenger ikke vere på topplisten! Perfekt spørr du meg:D Så om du ønsker deg sponsor til bloggen din er sponsetblogg.no midt i blinken. Alle som ønsker sponsor burde teste det ut.
 
Har du registrert deg på http://sponsetblogg.no ?
For og registrere deg klikk "HER" 
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits