Grusom busstur

Nå er jeg og Hedda endelig kommet oss hjem! Vi har vert og shoppet litt i Haugesund og vert på Mac donalds og litt slikt. Bussturen hjem var helt grusom! Det tar jo nesten 1 time med buss hjem, og når du er sinnsykt tissetrengt er det helt forferdelig og sitte på bussen! Haha... Jeje.. Hva mer skal jeg si?? Kommer kansje til og legge ut innkjøpene senere om dere er interiserte i det:)

FrIsTeBiLdErRrRr <3


Ble desverre bare Iphone bilder siden vi måtte springe til bussen, og derfor rakk jeg ikke og hente kameraet først.

 

Q: Hva har du gjort i dag?

Koselig shoppingtur

I dag hadde skolen planleggings dag. Noe som betyr FRI for meg Og derfor ble det shopping på meg! Var sammen med Karina først. Så møtte vi Malin, Birgitte og Lina og var med dem også. Ble som vaneli noen innkjøp. De viser jeg i morgen eller noe. Litt fjortis i speilet i heisen er vell lov?? Haha


Meg og min nye kjæreste <3


Nye typen røyk vell....

5

OUTFIT 

Singlett-Cubus   Genser-Ullared   Deminjakke-HM   Bukse-BikBok   Veske-Ullared   Sko-Converse   Tubeskjerf-Cubus


Meg med noen "flotte" karar !

Shopping

I går bestemte jeg og Hedda oss plutselig for at vi ville til Haugesund og se litt rundt og slikt. Og som vanelig kommer jeg ikke tomhendt hjem! Men, innkjøpene får dere se senere. 

Outfiten! Genser/Ullared - Singlett/Bikbok? -  Super flex bukse/Bikbok - tubeskjerf/Cubus. Hadde også på meg en demin jakke fra HM og converse. + den veska dere ser på bildet over.

Sooo normal<3

 

-Liker du og shoppe?

 

Og jeg beklager virkelig for kvaliteten på bildene... 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits