HØST OUTFIT-TIPS

Håper dere liker det jeg har plukket ut, tross av mine forferdelig dårlige redigerings ferdigheter! Hahah

 

 

 

Strikket genser-BIK BOK(199,-) "HER"      Bukse-BIK BOK(499,-) "HER"      Dunjakke-H&M(399,-) "HER"      Skjerf-Zalando(549,-) "HER"      

Sko-Økonomisko(399,-) "HER"   

 

Q:HVA SYNTES DU OM DET JEG HADDE PLUKKET UT?

Super koselig pakke!

I dag passet jeg Linnea. Henne har jeg passet i ca.4 år nå. Og jeg synes fortsatt det er like gøy som første gangen jeg passet henne! Og i dag da jeg passet henne fikk jeg en supersøt pakke av henne. Jeg fikk en nydelig genser og noen kjempe fine tegninger som hun hadde tegnet til meg! 


HVILKEN KJOLE?!?!?!

Heihei!

Skal i bursdag til en av mine beste veninner i kveld! Og så har jeg et lite problem... Jeg vet ikke hvilken kjole jeg skal ha på meg? Det står mellom to kjoler fra nelly;)

Q:Hvilken kjole synes dere var finest? Den øverste eller den nederste?

Bestilt

Klikket meg inn på nelly sin nettside i går da jeg kom over 3 kjempe fine kjoler! Den ene kjolen er en jeg har hatt lyst på kjempe lenge. Den i mitten. Så var den akkuratt på  tilbud!! 50%.. Så hadde di bare igjenn i min størrelse og da! Perfekt. Så har jeg jo sett at den kjolen har vert utsolgt mange ganger. Så jeg tenkte bare fort deg Kaia, fort deg. Så det kommer snart 3 nye kjoler i min postkasse.

1:Den gule kjolen er "HER"

2:Den beige og hvite er "HER"

3:Den hvite med belte er "HER"

Victoriassecret

Har lyst på victoriassecretbikini og lurte på om dere vet om noen fine? Har også hørt at størrelsene ikke er helt like vanlige? :) 

Synes disse 2 var ganske fine:-Hva synes du?

Sommerfin for under 200 hundrelappen

Var og letet litt rundt etter sommer klær, og kom over masse fint! Så disse tingene kommer garantert til og være i skapet mitt snart.

Nr 1: Bikini fra Cubus (59kr per del)

Nr 2: Sommersko fra H&M (129kr)

Nr 3: Kjole fra nelly (199kr)

Nr 4: Strandveske fra superkul (198kr)

Nr 5: Skjørt fra Bikbok (249kr)

 

-Hva synes du var finest?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits