200 lesere = 2 komentarer

Jupp.. Slik er det da. 

Den siste uken har jeg hatt opp i mot 200 lesere nesten hver dag. Og det er jeg SUPER takknemelig for. Jeg har også lugget på 1.plassen i komunnen der hvor jeg bor. Så tusen takk til dere som har giddet å lese det jeg skriver om. Det er egentlig litt "kult" at så mange mennesker faktisk bryr seg om hva akuratt jeg skriver. Eller mange og mange. Lite i forhold til toppbloggerne da, men for lille(store) meg fra Karmøy er det faktisk liiiit mange. Heheh :)

Men til det jeg egentlig skulle skrive om. Jeg synes det er EKSTREMT sløvt med kommenteringa. Før da jeg hadde mye mindre lesere hadde jeg mye flere komentarer. Og det er litt kipt... Og jeg regnet faktisk litt på det. Har jeg 200 lesere er det 2 av dem som gidder å komentere. I gjennomsnitt. Og har jeg 100 lesere komenterer kansje bare 1 av dem. 

For meg slipper dere skrive en ubetydelig bibel hver gang dere ska komentere. Bare et smilannsikt er liksom nok. Det er bare at jeg liker å få en slags bekreftelse på at det jeg skriver er OK. 

 

 

SJOKOLADE fjerner mageFETT

Hohoo ja du leste faktisk rett!

Her om dagen fortalte en venninne meg at sjokolade fjerner det ekstra magefettet mange gjerne vil kvitte seg med. Og når hun sa det var jo selvsagt det første jeg tenkte "Nei. Det kan ikke være mulig! Sjokolade lager jo fett på magen!"

Men litt senere på kvelden tenkte jeg litt over det og ble litt nyskjerrig på om dette faktisk stemmer... Så jeg researcha litt på nettet og fant faktisk ut at dette er SANT! Merkelig nok.. Men for en godnyhet da! Hehe.. Og det er faktisk også bevist at de som spiser ofte og mye sjokolade er de tynneste og de med minst kroppsfett! Jeg aner virkelig ikke hvorfor men det er forsket såpass mye på nå den siste tiden og det høres faktisk litt troverdig ut også. 

-Spanske forskere ved universitetet i Granada, undersøkte matvaner og aktivitetsnivå til 1500 tenåringer i alderen 12 til 17 i ni europeiske land. De ungdommene som sa de spiste mye sjokolade, hadde i snitt lavere fettprosent enn de som ikke gjorde det.

Så nå er det bare til å sette igang og finne ut om dette faktisk virker:) Og gjør det, er det jo bare for godt til å vere sant!
OG FOR OG AVSLUTTE DETTE INNLEGGET:

De som spiser sjokolade daglig har 29 prosent mindre sjanse for å få slag, og 37 prosent mindre sjangse for å pådra seg hjertelidelser- enn de som forsøker unngå sjokolade.

 


Angsten for å ha bursdag..

Føler meg unormal. Rett og slett unormal. Hvorfor? Jo, det skal jeg fortelle deg... Jeg gruer meg som en GAL til og ha bursdag.. Mange vil nok si at når man er så ung som meg ville det vert "normalt" og glede seg som en gal til bursdagen, ikke grue seg som en gal, slik som alle andre på min alder. Men slik er det altså ikke med meg.

Nå er det nøyaktig en liten dag igjen til jeg offisielt ikke er fjortis lengre, og jeg kunne virkelig ønske at det vertfall hadde vert noen måneder igjen enda til bursdagen min... Jeg vet vell egentlig ikke helt hvorfor, men jeg har akkuratt som litt "angst" (om man kan si det på den måten) for og bli eldre akkuratt nå. Jeg lurer på hva det kommer av.. Jeg kan jo ikke akuratt føle meg "gammel" nå liksom. Haha.. Men jeg er jo trossalt snart halveis til !30!? 

Det har heller ingenting med oppmerksomheten man får når man har bursdag, for jeg er jo veldig glad i å få oppmerksomhet.. Og oppmerksomheten man får når man har bursdag er jo bare toppers!

Når jeg tenker meg litt om tror jeg kansje det kommer av at jeg føler jeg ikke har fått så mye ut av mine 14år som jeg hadde håpet. Missforstå meg rett nå, jeg har opplevd utrolig masse på disse årene og har oppled sikkert mye mer enn mange andre på min alder, men jeg føler liksom bare at det helt "store" mangler. Og med det "store" mener jeg ikke å foreksempel få en splitterny flatsjerm eller slike ting. Jeg mener liksom slik som å få de karakterene jeg ønsker, oppleve noe med familien eller venner, kansje hoppe i fallsjerm?, bare noe annerledes. Noe som kansje ikke ville vert så normalt for alle.

Uff.. Nå høres jeg jo bare ut som tidenes sippehue og den største dramaqueenen du kan finne.. Men det er virkeligen ikke ment slik altså! Jeg følte liksom bare litt for og dele dette med dere som klikker dere innpå min blogg, og litt for og få vite om det er noen andre som føler det på samme måte:) 

 

Her er da meg.. En fjorten år gammel jente som er livredd for og ha bursdag...

 

Og nå til det jeg egentlig ville med dette innlegget:

ER DET NOEN ANDRE DER UTE SOM HAR DET LIKEDAN?

 

 

 

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits