Før jeg dør...

Før jeg dør har jeg noen "mål" i livet jeg gjerne vil gjøre, oppleve og få til. Og noen av de tingene tenkte jeg å dele med dere:)

 

1: Hoppe i fallskjerm, NAKEN!

2: Klappe en blåhval

3: Reise jorda rundt

4: Ta verdens største bergogdal bane

5: Vere eiger av en slange og en tarantella

 

 

Bilden er ikke mine. 

 

Q: HVILKE "MÅL" HAR DU FØR DU DØR?

 


10 ting du kansje ikke visste om meg

1. Er livredd fisker

2. Drikker over 1L appelsinjuice til dagen

3. Vil ikke gifte meg, få barn å slikt

4. Har alltid vert 1-2 hoder høyere enn alle andre, helt til nå...

5. Har glutenallergi

6. Tar alltid av meg sokkene når jeg er hjemme. Takler ikke ha de på.

7. Skal pierce nipplene

8. Elsker folk med sjegg å langt hår

9. Har en skade i knerne som gjør at jeg ikke kan trene

10. Gikk i korps i rundt 4-5år når jeg var mindre

Min tur å vere bursdagsbarnet!

Heihei!

I dag har jeg bursdag. Altså 10.februar. Jeg har ikke hatt tid til og blogge tidligere.. Men akuratt nå sitter jeg her med Hedda og Line Therese. Så har vi vert en tur ute, og nå skal vi bare kose oss og se en film! 


Sorry for iphone bilder!

 

Q:NOEN FLERE SOM HAR BURSDAG I DAG?

 

Her er mine nyttårsforsetter

♥ Begynne å trene mer med hunden min. Vi går jo selvsakt tur med henne hver dag, men jeg vil begynne å gå flere og lengre turer med henne. Også vil jeg begynne å trene mer med henne. Liksom trene henne orntlig opp for å gå utsillinger og slikt.

 

♥ Ikke spise så mye usunt i ukedagene.... For nå er jula slutt, og det er tilbake til vanelige rutiner. Også med maten.

 

♥ Bli bedre i håndball og fotball. Jeg vil trene mer fotball og håndball på fritiden også for og bli en bedre spiller. Bedre kondisjon, styrke, bedre skudd O.S.V.

 

♥ Ikke være oppe hele nettene og såve hele dagen, og ikke snu så opp ned på døgnet som jeg har gjort hele det året som var! For akkurat nå er døgnrytmen min helt fucka... 

 

♥ Hjelpe til mer hjemme. Jeg har jo selvfølgelig ting jeg gjør hjemme for mamma og pappa, men det skader jo ikke og gjøre litt ekstra:)

 

♥ Bli en bedre blogger! Det sier vell alle bloggere? Haha! Men jeg skal prøve mit beste. Og allerede nå i dag skal jeg bestille meg nytt kamera slik at jeg får mer bloggmotivasjon, og får finere bilder med finere kvalitet.

 

Beklager for at det ble et gammelt bilde. Men det fristet ikke så serlig og legge ut et bilde fra i dag siden jeg er syk! 

 

♥ HAR DU NOEN NYTTÅRSFORSETTER?

 

 

!!!!!SPØRSMÅLSRUNDE!!!!!

Tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde siden det egynner å bli lenge siden sist. Svarer på video :) Så spørr i vei! Skal prøve å svare på alt.
Hater livet mitt og meg

Ok... Er ikke så ille som det hørest ut i overskrifta da! Men nå har jeg jo begynt på ungdomsskolen. Det har skjedd store forandringer nå i sommer osv. Noen av mine nermeste venner har forandret seg til de personene de sa de aldri kom til og bli. Har mistet og fått mange venner. Men noen dager føler jeg meg bare ingenting vert. Føler ingen liker meg. Føler alle er i mot meg. Føler at alle liker alle andre enn meg bedre. I dag er en sånn dag. Men innerst inne vet jeg jo at det ikke er sant... Prøver å tenke positivt. Men avogtil nytter det bare ikke. Dette var egentlig et ganske meningsløst innleg for dere da... Men slik som nå er det bare greit å få skrevet om følelsene mine;) Er litt rar jeg.

Haha<3

Q: Noen som også føler det slikt av og til?

DRITT ALLERGI! GLEMT OG FORTELLE NOE

Jeg har glemt helt ut og fotelle om at jeg har vært endel hos legen det siste året p.g.a vodt i magen og masse romling i magen. Jeg har tatt noen blodprøver og tester for og finne ut hva som gjorde at jeg fikk så vondt i magen. Legene fant ikke ut noe mere. Så vi bestillte en test som viste at jeg er alergisk mot gulten. Altså slikt som hvetemel osv. 

Og nå har jeg ikke spist noe med hvetemel i ca 3-4 uker. Vi har trodd lenge at det kunne være matvareallergi, siden nesten alle i familien på mammas side er allergisk mot enten mel eller melk.

Og jeg er sykt lei av å ikke kunne spise vanelig lenger.. Og det beste jeg vet som er semulegrøt og boller, KAN JEG IKKE SPISE:( Men ikke noe å gjøre med det.

Grøt <3


Boller <3

 

Q: Har du allergi?

Q: Liker du boller eller grøt?

Hvorfor "Kaijus"?

Kansje noen som lurte på hvorfor i all verden jeg kom frem til å kalle bloggen min kaijus? Av alle ting... Så nå skal jeg forklare. Det har seg slik at jeg heter Kaia. Haha.. Og min søte besteveninne Stine begynte plutselig å kalle meg "Kaijus". Det er liksom Kaia så tar du bort a en og legger til us. Og etter det begynte flere og flere og kalle meg det. Så det er liksom kallenavnet mitt da:D Så derfor ble det Kaijus. Men.. Så googlet jeg navnet Kaijus, og der sto det at Kaijus egentlig er et dansk guttenavn?! Haha.. Jaja. Men vi later som om det er et norsk jentenavn fra nå av!<3


Hvem jeg er

Hei!

Jeg heter Kaia og er 13 år! Kommer fra et sted på vestlandet som heter Karmøy. Fritida mi brukes for det meste til venner, fotball, håndball og slike ting. Jeg tror jeg er en veldig snill og omsorgsfull person som elsker og gjøre nye ting :) Jeg har også en hund som heter Lotta! 

Lurer du på noe mer er det bare til og spørre i komentarfeltet 

Dette er meg:

Er det noe annet du lurer på?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits