Middagsvert

God kveld! I dag var det jeg som sto for middagen. Jeg laget kylling med bernais, ris, chips og salat, og dessert som var kjeks med krem, syltetøy og bær. Det var kjempe godt!:)

Lær å lage supergod karbonademiddag

Vil du vite hvordan denne retten lages? Da må du bare lese videre:)

Kanskje du vil lage en god middag til slitne foreldre som kommer hjem fra jobb, kanskje du bare vil ha deg en god middag, eller kanskje må du lage middag til sultne unger som kommer hjem fra skolen? Da er denne retten helt perfekt. Den tar også bare 25 minutter å lage:)

Ingredienser:

Potetene:
-Ca. 10 poteter
-0,5dl Olje
-Salt og pepper

Karbonadene:
-800g kjøtteig (2 pakker)
-1 egg
-2ss olje
-Salt og pepper

Utenom (kan sløyfes):
-Agurk(i skiver)
-Tomat(i skiver)
-Løk(i skiver)
-Hamburgerbrød
-1 boks aioli

1: Del potetene i staver og bland med olje, salt og pepper. Legg dem på et stekebrett i ovnen, i ca 20min på 225grader varmluft.

2: Del tomat, agurk og løk på et fat

3: Bland sammen karbonade ingrediensene og form kuler med hendene, og klem dem flate. dtek dem gyldne på begge sider i en stekepanne med middels varme.

4:Så er maten ferdig! Bon apetit:)

Baktpotet-date

Sitter her og spiser verdens beste potet rett. Nemlig baktpotet. Det smaker helt himmelsk! Og jeg liker ikke en gang poteter, men dette elsker jeg. Har vert på trening også i dag, og etter treningen var Stine med meg hjem.Ser jo så vidt poteten...


Nye arbeidere på dropsfabrikk

Heihei!

Jeg glemte helt av og blogge i går.. Så dere får det innlegget som egentlig skulle vert i går nå istedenfor. For i går var jeg og jentene på en slags "fritidsklubb" på en måte. Det er slik at vi får bestemme litt selv hva vi vil gjøre. F.eks se på en film, spille spill, lage ting O.s.v. Og i går laget vi drops! Kjempe gøy. Og de ble kjempe gode! Har allerede spist opp en hel pose :O Haha.. Det er liksom slikt som med sjokolade. Tar du en rute, må du ha en til! Og om du tar en av disse dropsa bare MÅ du bare ha en drops til. Tenkte og vise dere noen bilder fra da vil holdt på.

 

Q: HAR DU LAGET HJEMMELAGEDE DROPS FØR?

BOBLENE I OBOYEN

Heihei!

I dag var jeg på skolen for første gang på 2 uker! Litt kjedelig og vere tilbake på skolebenken, men er så sykt deilig og treffe alle vennene mine igjen. Merker at jeg har savnet alle masse. 

Når jeg kom hjem fra skolen tenkte jeg bare "jeg må ta noen bilder til bloggen". Så jeg prøvde å få noen fine bilder. Men... jeg såg jo like jævlig ut på alle bildene, så derfor tenkte jeg "jeg ser ut som en kugrisflaggermustissemaursjiraff så hvorfor gidder jeg i det hele tatt og prøve og se bra ut?". Sååå jaa... ehem jeg endte opp med disse bildene:

Om dere ikke synes jeg tar meg bra ut på bilder, så vet ikke jeg! hahahahah

Og når jeg kom hjem fra trening tok jeg meg et STORT glass med oboy. Intresangt? Neijh.. Men nå skal dere få høre en litt sær vane jeg har. Jeg har den vanen at når jeg skal drikke oboy må jeg ta i pulveret først. Så melk. Så MÅ jeg ta en skje og spise opp pulveret som ligger på bunnen av glasset! Og når jeg har spist opp alt pulveret tar jeg i nytt. Men da kommer det jo ikke på bunnen... Så då må jeg vente en liten stund, så må jeg røre litt rudt slik at det blir noen slags "bobler" av oboy pulver på toppen av melken. Så må jeg spise det også med skje. Sært, jeg vet.

Det ser dritt ekkelt ut, men smaker himmelsk!

Slik som dette ser "oboy boblene" ut :)

Q:NOEN ANDRE SOM HAR DISSE SÆRE VANENE MED OBOY?

 

 


:

 

OMELETT

Heihei!

Siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om i dag tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan jeg pleier å lage omelett! Lite interisant, men samma det!:)

 

INGREDIENSER:

Skinke skjert opp i biter

Egg


Og Ost

 

SLIK GÅR DU FREM:

Så visper jeg 5 egg sammen med skinken. (dette er nok til ca 4 personer) Og du tar så mye skinke som du selv vil!

Og så heller jeg det i en stekepanne, og legger osteskiver over hele toppen.

Så setter jeg stekeplaten på svak varme, og legger et lokk på stekepanna.

 

SLIK SOM DETTE:

Og ja. Jeg vet at dette er mega lite interisangt, men jeg hadde ikke noe bedre og blogge om;)

 

Q:Hvordan pleier DU og lage omelett?

Bake Kake Søte...

I dag skulle vi familie selskap til søskenbarnet mitt! Og siden hun hadde veldig lyst på cup cakes i selskapet sitt, så sa jeg at jeg kunne bake det til henne :) Snill som jeg er! Haha... Det ble vaneligge lyse muffins med rosa frozting.

Og det derre nese piercing greiene var bare en kødd! Haha. Brukte bare en liten krystall greie som man klistra på;) Føler meg litt frekk nå som jeg har lurt alle med det...

Hadde ingen bilder av meg fra i dag, så da ble det ett fra sist uke!

 

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits