Enkle trenigsøvelser du kan gjøre hjemme! (RUMPETRENING)

I går spilte jeg inn en trenings tips video til dere. De treningsøvelsene jeg viser i denne videoen er fokuset mest på rumpe:) Håper dere liker den!

 

Lær å lage supergod karbonademiddag

Vil du vite hvordan denne retten lages? Da må du bare lese videre:)

Kanskje du vil lage en god middag til slitne foreldre som kommer hjem fra jobb, kanskje du bare vil ha deg en god middag, eller kanskje må du lage middag til sultne unger som kommer hjem fra skolen? Da er denne retten helt perfekt. Den tar også bare 25 minutter å lage:)

Ingredienser:

Potetene:
-Ca. 10 poteter
-0,5dl Olje
-Salt og pepper

Karbonadene:
-800g kjøtteig (2 pakker)
-1 egg
-2ss olje
-Salt og pepper

Utenom (kan sløyfes):
-Agurk(i skiver)
-Tomat(i skiver)
-Løk(i skiver)
-Hamburgerbrød
-1 boks aioli

1: Del potetene i staver og bland med olje, salt og pepper. Legg dem på et stekebrett i ovnen, i ca 20min på 225grader varmluft.

2: Del tomat, agurk og løk på et fat

3: Bland sammen karbonade ingrediensene og form kuler med hendene, og klem dem flate. dtek dem gyldne på begge sider i en stekepanne med middels varme.

4:Så er maten ferdig! Bon apetit:)

Mamma har laget ny header til meg! + Fikset nytt design

Da har jeg ENDELIG fått et orntlig design igjen! Såå deilig å få det nå.. Som vanelig er det mamma som fikser med headerene mine:) Designet jeg bruker nå er fra bloggen nerdie.me , men det er fikset en del på fargene og bakrunnen og slik, sånt at det passer meg.

Jeg hateeer bildet på headeren.. Siden det er så gammelt og jeg synes jeg er forferdelig stygg på det.. Men ettersom det var mamma som bestemte hvordan headeren skulle vere ble det nå slik.

Uten om det er jeg strålendes fornøyd med designet. Eneste jeg vil fikse litt på er størrelsen på headeren:) Synes den er litt i minste laget, men det skal jeg få fikset på så snart som mulig!(om jeg bare finner ut hvordan..)


Et lite plaster på såret

Hallo bloggen! Lenge siden sist? Hhehe

I dag mottok jeg ENDELIG min lulu's toaletmappe! Jeg har ventet på den helt siden sommeren...

Derfor jeg bestilte denne var fordi den var med på kjøpet dersom du kjøpte abonnement på magasinet "ELLE". Egentlig skulle jeg få den største av toalettmappene.. Men så ble den dessverre utsolgt, å da skulle jeg heller få den mindre versjonen. Da ble jeg MILDT sagt forbanna. Jeg valgte jo liksom og abonnere på bladet p.g.a at jeg skulle få toalettmappen med..

Men så... Ble alt plutselig mye bedre! Fordi oppi toalett mappen lå det er glo minerals solpudder som et lite plaster på såret:) Og da ble jo selvsakt Kaia kjempe glad igjen!

Så nå gleder jeg meg til å teste ut dette solpudderet! Satser på at det er bra, har vertfall hørt mye positivt om de andre produktene til Glo Minerals:)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits