Tar i bruk tibudet

Nå har vi hatt tanta mi fra Trondheim på besøk i nesten en uke, og det har vert kjempe koselig! Jeg har mange tanter, onkler og søskenbarn som bor spredt ut over store deler av Norge, så derfor treffes vi ikke så veldig ofte... Derfor er det jo kjempe koselig de gangene vi møtes:)

I går skulle vi egentlig bare gå på cafe og spise. Men som vanelig måtte vi titte litt innom noen butikker. Det ble ikke mange innkjøpene, men jeg er veldig fornøyd med de få tingene jeg kjøpte!:D

På dette bildet ovenfor ser dere stor forbruken min av salt og ketchup... Ikke serlig bra og spise SÅ mye salt, men om ikke er jo pomfritsen så og si smakløs.. Flere som har det slikt?

             Innkjøpene

Earplugs fra aseccories 130,-

IsaDora mascara fra H&M 119,-

Kamerastativ fra expert 349,-

Så var jeg innom biblioteket. Ja, du leste riktig. Jeg, jeg var på biblioteket for og låne meg en bok! Husker ikke sist jeg lese ut en hel bok en gang.. Og det er jo for dårlig.. Så i går bestemte jeg meg for at jeg skulle lese en bok. Og det ble da "Fifty shades" boka. Jeg håper jeg klarer og lese hele boken, fordi det er jo viktig og lese litt av og til. Selv om jeg hater bøker. 

Jeg tror det er alt for få ungdomer som tar seg en tur på biblioteket og låner en bok. Tenk, vi i Norge har et så godt tibud at vi kan låne bøker gratis, men det er nesten ingen unger som bruker tilbudet.. Og det har helle ikke jeg gjort. Men nå skal jeg virkelig bli flinkere til det! 


Q: PLEIER DU OG LÅNE BØKER ELLER FILMER PÅ BIBLIOTEKET?


Vert med og gjort en god gjerning!

I dag har jeg og min vennine Malin vert med mormor å vert bøssebærer for årets tv aksjon! Jeg synes det er veldig viktig å vere med å bidra med det man har mulighet til :) Derfor, hvert år siden jeg var ganske liten har jeg vert med å gått rundt med bøsser for tv aksjonen, og også andre bøsse aksjoner. 

Dette året var det til støtte for "demens". Det vil si for alzeimers og slike andre type sykdommer som rammer tusenvis av stakkars mennesker hvert år! Det er en grusom sykdom som gjør at du mister mer og mer av hukommelsen. 

Det var veldig mange som ikke var hjemma da vi gikk rundt.. Noe jeg synes er litt dårlig, så da håper jeg vertfall at dem ringer inn og gir litt penger! 

Jeg vil oppfordre alle som ikke gikk dette året(og selvfølgeligt dem som gikk også), til å vere med neste år også. Det skal vertfall jeg!:)Q: VAR DU MED OG GIKK FOR TV AKSJONEN I ÅR?

Leilighet planer-prosjektet er i gang

Tenkte og fortelle dere litt om et prosjekt jeg, mamma, pappa og farmor er i gang med. Vi har nemlig bestemt oss for og lage til en leilighet i kjelleren hos farmor, og den leiligheten skal jeg få ha frem til jeg flytter. I leiligheten skal de bli soverom, gjesterom, stue, kjøkken, bad, walkin closet og vaskerom! 

Jeg gleder meg vertfall som en gal til den er ferdig! Og forhåpentlig vis er den faktisk ferdig til konfirmasjonen min:) Egentlig hadde vi ikke tenkt og begynne på leiligheten før vertfall i slutten av 2014. Men så for ca 2.måneder siden var det forferdelig lyne vær her på Karmøy, og det som skjedde da var at det ble lekasje i kjelleren der leiligheten skulle vere.

Så når vi ringte til forsikrings selskapet sa de at alt skulle vere ryddet ut av kjelleren innen !1 uke!!! Og der nede var det jo proppa fult av gamle og ubrukelige saker og ting. Så til vanelig ville det jo tatt flere måneder å rydde alt ut! Men vi klarte da det innen 1 uke. Og da skulle vi begynne å rive gul og vegger:) Nå er det klart og forsikringsselskapet vil snart komme og legge nytt gulv og tepetsere.

Her er et bilde fra hvordan det ble etter at vi hadde ryddet det som ble revet(dette er kjøkkenet):

 

Favoritt youtube-kanaler

Tenkte og vise dere noen av yndling youtuberene(om jeg kan kalle dem det) mine, og legge ut en video av hver:) De jeg viser nå er slike som legger ut makeup-tutorials og hår-tutorials.

SHAAANXO:


LAUREN CURTIS:

CARLI BYBEL:

IHEARTMAKEUP92:

 

Q: FØLGER DU NOEN AV BRUKERENE?

Q: HAR DU NOEN ANDRE BRUKERE Å ANBEFALE MEG?

Hvilken person er jeg egentlig?

 

Denne komentaren fikk jeg inlegget "NYE TIDER & NY BLOGGING" som jeg skrev igår. Siden du skriver "er du hun som spiser sunt og trener masse" rgner jeg med at du mener hvilken person jeg er innen kosthold o.s.v.

Så det skal jeg fortelle deg.. Jeg er vell egentlig hun som spiser akkurat hvor mye hvor ofte og akkurat hva jeg føler for og spise og drikke. ltså jeg er ikke sunn i det hele tatt. Liker ikke grønsaker, frukt, bær eller noe slikt... Jeg har heller ikke trent noe som helst(og da mener jeg bokstavligtalt ikke noe som helst! Ikke engang gym) siden i vår. Det er p.g.a en kneskade jeg har i knerne da. Men jeg er heldigvis mye bedre nå! :)

Jeg har vell egentlig alltid, før jeg fikk skaden, vert veldig aktiv og trent fotball & håndball opp til 4 ganger i uken. Og jeg jogget også masse hjemme.

Grunnen til at jeg nå har bestemt meg for og begynne å spise sunt, trene o.s.v er egentlig bare fordi jeg rett og slett har lyst å prøve noe nytt, og se om denne livsstilen er noe jeg takler og liker. Men en ennen grunn er også at siden jeg ikke har trent på lengelenge har jeg litt dårlig samvitighet over meg selv, og føler derfor at jeg har masse å ta igjen på treningen! :D

Et blide fra da jeg gikk på fotball. Legg merke til "gikk"... I går gav jeg nemlig beskjed til fotballtreneren at jeg skulle slutte på fotball.. Jeg synes det er veldig trist og ikke lengre spille fotball, men siden jeg har vert skadet så lenge og ikke hvet riktig hvor mye knerne mine tåler følte jeg meg nødt til å slutte.

 

Men nå bare gleder jeg meg masse til å begynne og trene igjen! Og så håper jeg du fikk svar på det du lurte på Thea :)

 

HJEMMELAGET ANSIKTMASKE - FREMGANGSMÅTE

Da har jeg testet ut hjemmelaget havre-ansiktsmaske! Denne masken er kjempe enkel å lage hjemme og ikke minst veldig billig. Denne masken er til alle typer hudtype, men spesielt til de med tørr hud.

 INGREDIENSER: 

♥ 1 halv agurk

 ♥ 1dl yoghurt 

♥ 1ss honning

♥ Havregryn

    ♥Tøm yoghurten i en blender. Om du ikke har blender kan du bare røre sammen ingrediensene i en bakebolle eller en skål.


♥Rasp agurken
♥ 1.Ta den raspede agurken i blenderen. 2.Tøm alt i en skål eller bolle. 3-4.Hell oppi havregryn og honningen.

♥Påfør ansiktsmasken over hele ansiktet. 

 

♥La masken virke i 10-15 min. Når tiden har godt skyller du masken av med kaldt vann & avslutter med å påføre en god fuktighetskrem.

 

BEDØMMELSE:

Jeg synes masken virket kjempebra! Huden min er nå silkemyk og ikke tørr i det heletatt:)

Nye tider & ny blogging

Jeg har det litt slik at jeg plutslig får et skikkelig kick om at jeg skal begynne og blogge myemasse.. Men så går det rett i dass etter bare noen få uker.. Dere andre som blogger kjenner dere vell sikkert litt igjen i akkurat det?

Men nå er det nye tider, det nermer seg med stormskritt desember og vinter, og jeg har en slik god følelse i meg hele tiden! Kansje fordi det nermer seg jul, et nytt år osv? Eller kansje det er fordi jeg har bestemt meg for og begynne på skoi(et treningssenter) og begynne å spise sunnere, bry meg mer om skolen og tilbringe mer tid sammen med de som betyr noe for meg, altså generelt få e sunnere og bedre liv? Å guud nå ble det mange ganger jeg skrev "og" haha..

Og siden jeg har bestemt meg for alt dette vil jeg også gjøre et forsøk på og holde på bloggen, om dere er villige til å vere med på det og vere flinke til å komentere og gi respons på innlegene mine, og blogge vertfall 1 gang til dagen:) 

Jeg vil også bytte litt fokus på bloggen min. Nå skriver jeg jo bare om hverdag, hva jeg har på meg og ting som bare dreier seg om meg,meg og atter meg! Jeg vil ha en blogg der jeg gir tips om trening, øvelser dere kan gjøre, oppskrifter på sunne(men gode) ting du kan lage hjemme, interiør, men selvsagt også om hverdag, klær, sminke og mote da :D

 

SÅÅ.. HAR DERE TROEN PÅ MEG? HEHEE

VIDEO FRA SPANIA 2013

Nå er jeg endelig ferdig med videoen jeg lovet for 89358720152815 år siden. Om noen fortsatt husker det da? Haha.. Er vertfall en video fra da vi var i Spania i sommerferien. Grunnen til at den ikke er blitt postet før nå, er fordi jeg ikke har hatt alle videoklippene før nå. Er ikke så veldig bra redigering.. Men la gå..

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits