Gray hair don't care

Nå er faktisk håret mitt grått! Hahha... Er ikke helt grått akkurat da.. Men er liiit grå skjer i det blonde:) Da skjønner dere vel sikkert at jeg var hos frisøren i dag!

Det som egentlig var planen var og bare stripe etterveksten, men så ble jeg og frisøren enige om at jeg hadde fått ganske mye gulskjer i håret, og at vi skulle ta en slags ?sølvkur? i håret som da gjorde at håret blie litt kaldere. Liksom litt grå aktig da:)

Hadde ikke et før bide... Men det over er vertfall etter bildet. Ble veldig førnøyd :)
Leopard print

Kjøpte meg noen nye sko i dag når jeg var med Line Therese, mammaen og lillesøsteren til Haugesund siden Line skulle ta en synstest:) Så da var vi innom Oasen kjøpesenter og Mc Donalds.

De kostet 149kr og er kjøpt på H&M

Søndagsmiddag + Anbefaling til allergikere

Nå i ettermiddag var jeg og familien + farmor på søndagsmiddag hos mormor. Hun har bursdag på onsdag så da feirte vi det i samme slengen:) Til mat fikk vi får i kål, men det liker ikke jeg så derfor fikk jeg pølse med potetmos. Favoritt maten miin! Og til dessert var det flere kaker og is.

Har en liten anbefaling til dem med gluten og melke allergi! Den isen som er nedenfor. Den smaker kjempe godt og den er laget av melke og glutenfrie varer! Den selges vertfall på coop prix:)

 

Q:HAR DU ALLERGI OG HAR DU SMAKT DEN ISEN FØR?

 

Noe du kan kalle en kristen-helg!

Hei!

Noen dager siden sist nå... Tenkte jeg kunne fortelle litt  om hvordan helgen min har vert! Planen var egentlig at jeg skulle sove over hos Hanne hele helgen, men så ble det til at jeg overnattet hos henne fra fredag til lørdag, så sov vi alle tre hos Hanna fra lørdag til søndag:)

På fredagen kom Hanna til Hanne så hadde vi taco og spilte ubongo 3D. Og det var et sinnsykt vanskelig spill! Tror jeg klarte 2 av 10 figurer eller noe. Noe som er helt sykt dårlig ettersom Hanna klarte omtrent alle! Haha.. Men som gamle læreren min sa "Lykke i spill betyr ulykke i kjærlighet og ulykke i spill betyr lykke i kjærlighet!" Da får bare tiden vise om det stemmer:)


 

Rosabloggerne!

Så skulle vi i kirken i dag, så bestemte jeg meg for at jeg ville ha bølger i håret. Så da måtte hanne flette meg:)

Så hadde vi en kjempegod forkost når vi sto opp. Og siden vi skulle i kirken hadde vi frokost så tidlig som hall 11! Om noen lurer på hvorfor vi skulle i kirken er det fordi vi skal jo konfirmere oss, og trenger da så og så mange gudstjenester, og da tenkte i at det ville vere lurt og bare gå på dem med en gang og bli ferdig med det.

Nå netopp nesten laget vi oss pannekaker med is og rørte bær. Syykt godt!!

På fredag og lørdag har vi vert flere timer på kurs. Det er fordi konfirmasjons undervisningen dette året innebærer at vi skal vere med og hjelpe til i en kristen aktivitet. Og vi valgte søndagsskole hjelpere. Så derfor var vi 7 timer på søndagsskole kurs.

Hadde en lek der vi skulle tegne en tegning uten og snakke med hverandre.. Dette ble da resultetet til meg og Hanne! HahahaaHØST OUTFIT-TIPS

Håper dere liker det jeg har plukket ut, tross av mine forferdelig dårlige redigerings ferdigheter! Hahah

 

 

 

Strikket genser-BIK BOK(199,-) "HER"      Bukse-BIK BOK(499,-) "HER"      Dunjakke-H&M(399,-) "HER"      Skjerf-Zalando(549,-) "HER"      

Sko-Økonomisko(399,-) "HER"   

 

Q:HVA SYNTES DU OM DET JEG HADDE PLUKKET UT?

Nytt i garderoben + island

Hei!

For noen dager siden var jeg og noen venninner på shopping. Innkjøpene fra da har jeg helt glemt ut og vise, så tenkte jeg skulle gjøre det nå:)

❤ Boblevest-H&M-399,- ❤ Vaffel jakke-Vermo Moda-299,- ❤ Kjole/singlett-H&M-79,- 

Ble også noen andre småting og en krem og noe.. Men det orket jeg ikke dre frem å ta bilde av.

 

Tidligere har jeg jo nevnt at Mamma og Pappa har kommet hjem fra Island. Og i vår familie har vi det slikt at når noen av oss er på ferie kjøper vi noen ting til hverandre fra det stedet:) Så dette er hva jeg fikk denne gangen:

❤ Deksel-Victorias Secret(Som var til Iphone 5, og jeg har 4-ren.. haha) ❤ Rensemiddel eller noe fra den blå lagune ❤ Utfordrings ting?? ❤ Truse-Victorias Secret ❤ Demin skjorte-Vet ikke hvor den er fra ❤
 

Jentekveld med mine beste!

Har hatt en kjempe koselig kveld i ?garasjestuen?(om jeg kan kalle det for det) til Hanna sammen med noen venninner. Ble vertfall en vellykke kveld som alltid. Vi spiste taco og sang singstarspilte. Spilte fotball spill, og med våres konkuransse innstinkter ble det nok av roping og brøling! Hahha. Så bare satt vi og snakket, lo og hørte på musikk:)


Q:PLEIER DU OG DINE VENNINER Å HA JENTEKVELDER/VENNINNE KVELDER?
Dagen i dag (mobilblogging)

Bloggenhalloja!

I dag har jeg og Line Therese baket cupcakes til selskapet hennes som er i morgen. Etter på det gikk vi for og møte Denis :) Da vi kom til der Denis var, var det mange andre folk der også, og da var vi sammen med dem og!

I siste timen på skolen i dag var det helt fantastisk ver! (SOM DU SER PÅ BILDENE OVENFOR) Så derfor gikk hele klassen+læreren ut og satte oss på gresset utenfor, så leste læreren vår en bok til oss mens vi andre lå og slappet av i solsteken, og spiste epler fra epletreet som er der :) Perfekt slutt på dagen spørr du meg vertfall!

Og til dere som er interessert i dagens outfit:

Ikke noen serlig interessang outfit.. Menmen

Buksa og genseren er fra Bikbok, vesken er fra Morris, bolblevesten er fra hm og skoa(converse) er fra Urban:)

Skittles jenta

Etter skolen i dag var jeg med Hedda hjem etter skolen. Kjempe koselig. Så gikk vi "tur" runt om kring der vi bor og bortover til meg. Så gikk vi ned til barneskolen vi gikk på helt til den ble nedlagt, og alle minnene kom tilbake! Ååå.. Savner det virkelig:( 

Så skulle Hedda et annet sted. Skulle egentlig vere med jeg også. Men etter som jeg er så fokjølet fortsatt og fordi formen ikke er helt på topp bestemte jeg meg heller for og dra hjem og slappe av litt.Et gammelt bilde fra da vi var i Spania.

 

 

"WHAT DOES THE FOX SAY"

Hahah... De fleste avdere har vell hørt denne sangen? Ylvis kommer på det vet du.. Hvem ellers? Haha.. 

Men hva sier egentlig reven? Ble orntelig nyskgjerrig nå. Tenkte først at dem sikkert bjeffet eller noe. Men ble virkelig i tivil nå. Noen andre også? 

Første gang jeg hørte sangen tenkte jeg bare "hva er dette for noe?" men er jo egentlig en helt genial sang. Blir litt flau over meg selv at jeg sier det men.. Er jo fakta. Hehe

 

 

Q:HVA TROR DU REVEN SIER? 

Helt meningsløst innleg men men..

Hjem fra Island og klassefest

Hei!

Nå sitter jeg bare i kjellerstuen min og venter på at mamma og pappa skal komme hjem fra Island. Der har de vert siden ?fredag? eller noe slikt. Skal bli godt og få dem hjem igjen nå :) Snilldatter99.

Dagen min i dag har gått ut på at først var jeg selvsagt på skolen, etter skolen var jeg en tur i banken pga noe skattepenger, så når jeg kom hjem tenkte jeg og vere litt flink og gjøre leksene mine og nå sitter jeg her og gofler innpå popcorn og mengder av oboy! Naam

Og i går kveld fra klokken 7 og utover kvelden var jeg på "klassefest" om man kan kalle det det? Uansett.. Det var vertfall kjempe koslig og ikke minst gøy! Var en i klassen min som inviterte alle i klassen hjem til seg på grilling. Ble masse latter, dans, musikk og snakk. Bilde under er fra da vi spiste i den ene av hagestuene deres. De har nemlig to stykker. (Om dere fra klassen ikke vil at dette bilde skal ligge ute husk å si ifra, så fjerner jeg det!)
Om du urer på hvor jeg sitter så er det jeg som sitter i midten med pelshette i den nermeste sofaen:) VERDENS BESTE KLASSE! Dessverre er ikke alle med på dette bilde... Tror det mangler 4 stykker:)

 

 

Kvalitetstid med lillegull

Selv om du er verdens mes særeste hund, elsker jeg deg lille bebien min <3 SMAKEBIT PÅ GÅRSDAGENS "PHOTOSHOOT"

I går fikk jeg plutselig for meg at jeg MÅTTE ha nytt profilbilde på facebook. Så da gikk jeg og Stine oss en tur ut og tok noen bilder:)

Fineste Stine!

Det ble dette som profilbilde! :)

 

Q: HVA SYNTES DU OM BILDENE?
Latest instamoments

Dette er da de seneste bildene jeg har lagt ut på insta:) Og husk det er fult lov og følge meg! Heheh... Heter kaijus , som vanelig.

♥1.Koser meg med kako ♥2.Mine søte Minnie negler ♥3.Konf.leir bilde ♥4.Konf.leir bilde ♥5.Naturlig hår ♥6.Fjortissen i speglet         ♥7.En nydelig dag i sist uke ♥8.Hot dogs or legs? ♥9.It's Lakers bitches


♥1.Sommer outfit ♥2.Nydelig dag på stranden ♥3.Spania bagasjen ♥4.Viser at det er like mye sommer uansett hvordan kroppen er   ♥5.Sovetid ♥6.Nyter varmen i spania ♥7.Going out ♥8.Mine nye babyer ♥9.Spania innkjøp

 

Nå sitter jeg mest sansynelig på skolen og har time, om dette virker som planelagt! Dette innlegget er da forhåndspublisert. Kunne jo selvsagt ha postet det når jeg skrev det. Men jeg har aldri prøvd å forhåndspubliser, så tenkte jeg ville teste det litt ut :)

 

Q:HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM? (FOLLOWER ALLE SOM KOMMENTERER HVA DE HETER)

 


 

AKKURAT DA JEG TRODDE JEG VAR FERDIG...

Århh... Når skal det ta slutt? Jeg trodde at jeg akkurat var ferdig med å vere syk, så i dag var jeg jo faktisk på skolen. Og med en gang jeg kom hjem fra skolen tror du ikke at kroppen min ville at jeg skulle bli forkjøla da?! Nå høres jeg sikkert ut som tidenes sippetryne... Men det er faktisk helt for jævlig. Nesa er helt tett, halsen gjør noe innmarig vont og hodet føles bare som om det skal eksplodere hvert øyeblikk!

Men jeg har virkelig ikke tid til og bli syk igjen nå! Jeg har jo planer for hele resten av uken og hele helgen. Får håpe det går like fort over som det kom, og at jeg er frisk som en fisk igjen i morgen:)

Og som jeg nevnte i går. Jeg har jo klart og miste laderen til kameraet, så dere må nok også i dag nøye dere med et som ikke er tatt i dag:)

 

SKAL JEG FARGE HÅRET BRUNT, ELLER FORTSETTE MED OG VERE BLONDINE?

 

Heheh... Neida. Jeg blir nok aldri til og farge det mørkere. Men for morroskyld, HVA KLER JEG BEST? :)

 

 

Klagepia

Heihei!

Dagen i dag har for det meste gått til å ligge på benken, ligge i senga og atter en gang ligge på benken! Dere kan vel tenke dere hvorfor? Jo.. Det er fordi jeg er syk. Eller var syk. Eller jeg er på bedringens vei vertfall :) Så satser på at jeg kommer meg på skolen i morgen. Og litt utpå kvelden kom Line Therese på sykebesøk til meg. Trengte det virkelig etter og ha vert syk i flere dager og ikke vert noe sosial i det hele tatt! Det er utrolig hvor rastløs man blir etter å ikke vert sosial på en stund!

Har vert syk siden de siste timene på leiren jeg var på i helgen. Altså siden lørdags kveld. Har hatt en del feber, vondt i halsen, og i går hadde jeg faktisk nesten ikke noen stemme heller.. Men nok klaging nå. Er heldigvis nesten frisk.

Ok. Det må nok bli litt til klaging i dag desverre. Jeg finner ikke laderen til kameraet mitt! Jeg har lett over alt. Men den vil altså ikke vise seg. Så frustrerende! Så i dag får dere nøye dere med et gammelt bilde fra Spania som jeg ikke har lagt ut før :)

 

Q: NOEN ANDRE OGSÅ SOM ER SYKE?

Spania innkjøp i 3 deler

Hei!

Med en gang jeg kom hjem fra Spania(3 uker siden) spilte jeg inn innkjøpsvideo-er. Men med i videoene er det bare de tingene jeg ikke hadde ryddet på plass enda. Så det er ikke alle tingene jeg viser i videoene:) Og jeg måtte lage 3 videoer siden jeg tenkte at en video som varerer i en halvtime blir liksom litt kjedelig.

Men... Jeg har ALLTID et problem med videoene mine. De blir alltid så mørke og kornete. Så om noen har noen tips som gjør at jeg unngår dette, hadde jeg suttet utrolig stor pris på om du ville delt dem med meg :) Bruker foresten Canon EOS 600d.

 

 

Nå skjønner dere vell hva jeg mene med at kvaliteten blir helt rævva. SÅ SKRIV ALLE TIPSENE DERE VET! Hadde vert en drøm om jeg kunne fått like bra kvalitet på videoene mine som de som lager de derre makeup tutorialsene! Er åpen for og kjøpe ny linse og alt om det er det som skal til:)

Foreløpig design

 

Som dere ser har jeg fått nytt design! Jeg var så utrolig lei det gamle... Likte bedre det gamle da men. Dette er da bare et foreløpig design, frem til jeg får tatt noen nye bilder till header og slikt :)

 Det nye

 

Og dette er det gamle


Har også noen ting og fortelle dere! Jeg har nemlig flere videoer på veg til dere. Den ene er video fra Spania og de andre er innkjøpsvideoer fra Spania. Måtte dele de opp i flere deler siden om ikke ville en vert i en halvtime liksom. Haha :)

 

Q:HVA SYNTES DU OM DET NYE DESIGNET?

 

Konf-leir igjen

Vet ikke om dere husker det, men i begynelsen av ferien var jeg på konfirmasjonsleir i bø i telemark. Og nå denne helga var jeg altså på konfirmasjonsleir igjen. Bare at denne gangen var det bare 10 min unna hjemme og det var bare oss konfirmantene fra samme skole og den var bare i to dager og en natt, for på den som var i bø var det jo flere tusen konfirmanter fra hele landet, og så varte den jo i nesten en uke! Men det var en kjempe koselig og veldig kjekk leir. Fikk ikke tatt noe veldig masse med bilder.. Men her er da noen:


Renselige sa du...?


 

Q:HAR DU VERT PÅ KONFIRMANT LEIR?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits