OUTFIT

Dagens outfit:

Genser-BikBok   Tubeskjerf-Gina Tricot   Demin jakke-H&M   Shorts-BikBok   Strømpebukse-Sikkert en random matbutikk   Sko-Converse

 

Q:Likte du oufiten???

!!!!!SPØRSMÅLSRUNDE!!!!!

Tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde siden det egynner å bli lenge siden sist. Svarer på video :) Så spørr i vei! Skal prøve å svare på alt.
SPORTY

Jeg og Birgitte bestemte oss for og vere litt sporty i går  kveld. Så vi tok oss en nokså lang jogge/gå tur! Ganske gøy egentlig :)

 

Meg og Birgitte bby :)


Meg som tror jeg er Michael Jacson eller noe. SWAG!Når jeg kom hjem var jeg så våt og kald at jeg tok meg en kopp varm kakao!

Koselig shoppingtur

I dag hadde skolen planleggings dag. Noe som betyr FRI for meg Og derfor ble det shopping på meg! Var sammen med Karina først. Så møtte vi Malin, Birgitte og Lina og var med dem også. Ble som vaneli noen innkjøp. De viser jeg i morgen eller noe. Litt fjortis i speilet i heisen er vell lov?? Haha


Meg og min nye kjæreste <3


Nye typen røyk vell....

5

OUTFIT 

Singlett-Cubus   Genser-Ullared   Deminjakke-HM   Bukse-BikBok   Veske-Ullared   Sko-Converse   Tubeskjerf-Cubus


Meg med noen "flotte" karar !

SMINKEVIDEO

Heihei!

Nå har jeg laget en video til dere! En sminkevideo faktisk :) Jeg er ikke så flink til dette. Så no hate! Håper dere liker den

"ØNSKELISTE"

Siden jeg er syk og ikke har serlig mye å gjøre, tenkte jeg at jeg kunne kikke litt rundt på forskjellige sider på nettet og lage en liten "ønskeliste". Ikke akkurat en ønskeliste da... Men på en måte en ønskeliste over ting jeg ønsker meg fra forskjellige butikker! 

Nr: 1-599kr     2-199kr     3-199kr     4-299kr     5-299kr     6-399kr     7-399kr     8-399kr

 

Nr: 1-99kr     2-149kr     3-99kr     4-199kr     5-149kr     6-199kr     7-299kr     8-199kr

 

Nr: 1-249kr     2-99kr     3-399kr     4-99kr     5-149kr     6-199kr     7-399kr     8-299kr

 

Q: Hva likte du best?

 

SYK SYK SYK SYK SYK SYK

Årh... Jeg virkelig HATER å være syk. Det er så sinnsykt kjedelig. Ingenting å gjøre, utenom å ligge i senga å late seg å se på tv. Hodet mitt verker og halsen min gjør vondt. Også er jeg veldig svimmel, så jeg orker ikke å reise meg opp engang. Men heldigvis kom mormor en liten tur hit. Også hadde hun kjøpt blad, brus, bolle og goderi til meg.

Og nå ligger jeg bare her og ser på episoder av paradise hotel danmark.. Og etter det skal jeg sikkert sove litt. Eller kanskje bare spille litt sims :P

Q: Er du syk?

INTRO TIL VIDEOER

Har laget en intro til videobloggene som jeg blir til og lage frem over. Den er kansje lit laaang... Men samma det;)))

 

Her er den vertfall:

 

Q:Hva synes dere?

Innkjøps-video

Tina og Bettina

Sitter nå og venter på at filmen skal starte! Årh.. Hater virkelig å vente på at filmer skal starte. Er her sammen med Malin, Stine, Kristine, Birgitte, Lydia og Hedda!;)

Flere som skal se den?

HVILKEN KJOLE?!?!?!

Heihei!

Skal i bursdag til en av mine beste veninner i kveld! Og så har jeg et lite problem... Jeg vet ikke hvilken kjole jeg skal ha på meg? Det står mellom to kjoler fra nelly;)

Q:Hvilken kjole synes dere var finest? Den øverste eller den nederste?

Hater livet mitt og meg

Ok... Er ikke så ille som det hørest ut i overskrifta da! Men nå har jeg jo begynt på ungdomsskolen. Det har skjedd store forandringer nå i sommer osv. Noen av mine nermeste venner har forandret seg til de personene de sa de aldri kom til og bli. Har mistet og fått mange venner. Men noen dager føler jeg meg bare ingenting vert. Føler ingen liker meg. Føler alle er i mot meg. Føler at alle liker alle andre enn meg bedre. I dag er en sånn dag. Men innerst inne vet jeg jo at det ikke er sant... Prøver å tenke positivt. Men avogtil nytter det bare ikke. Dette var egentlig et ganske meningsløst innleg for dere da... Men slik som nå er det bare greit å få skrevet om følelsene mine;) Er litt rar jeg.

Haha<3

Q: Noen som også føler det slikt av og til?

MAMMA har laget header til meg! OJOJ

Nå har jeg fikset meg nytt design og header som kansje noen av dere har merket. Det er mamma som har laget headeren og side bildet mitt! Det er også hun som valgte vilket design jeg skulle ha:)

-Hva synes du om det?

Shopping

I går bestemte jeg og Hedda oss plutselig for at vi ville til Haugesund og se litt rundt og slikt. Og som vanelig kommer jeg ikke tomhendt hjem! Men, innkjøpene får dere se senere. 

Outfiten! Genser/Ullared - Singlett/Bikbok? -  Super flex bukse/Bikbok - tubeskjerf/Cubus. Hadde også på meg en demin jakke fra HM og converse. + den veska dere ser på bildet over.

Sooo normal<3

 

-Liker du og shoppe?

 

Og jeg beklager virkelig for kvaliteten på bildene... 

OMG! Litt sånn lei...

Begynner virkelig å bli lei av det deigne jeg har nå... Skal snart få fikset meg et nytt! Forhåpentligvis i løpet av uka:-)

-Hvet du om et fint gratis design jeg kunne hatt??

Dages innkjøp!

Heihei!

I natt sov Hedda over hos meg! Og i dag tok jeg og mamma oss en tur til Haugesund for og kikke litt rundt og gå på cafe og kose oss:) Var ikke helt meninga at jeg skulle kjøpe noe spesielt, men et innkjøp ble det visst alikevell.

Kjøpte denne GHD rettetanga!! LYKKE !! Det er GHD iv salon styler. Den kosta 2099 kr. Har aldri hatt en så dyr rettetang før. Men de jeg har hatt før har også blitt fort ødelagte...Og ikke vært serlig gode heller. Og for meg som har såpass mye krøller og veldig tjukt hår trengte jeg en orntelig rettetang. 

-Har du GHD rettetang?

-Har du prøvd en? Og synes du den er bra?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits