summer weather

Åå, for et nydelig vær vi har på Karmøy i dag! Har vert nesten hele dagen på stranden med noen herlige veninner:) Grillkos, masse latter, sol og verdens beste jenter, kan det bli noe bedre? Og senere på dagen var jeg og tok solarium. Ja... Jeg tok faktisk solarium selv om det var strålendes sol ute. Hehe.. Og etter det var vi hos Hanna.

Line Therese la seg selvsagt på sanden istede for på teppet med vann på beina. Sånn kan det gå.


Haha... Ler like mye hver gang jeg ser bildet ovenfor! Fine ansiktsuttrykk vertfall.

 

Q: ER DET FINT VÆR DER DU BOR?

BÅT-FESTIVALEN

I helgen som var nå netopp er det en festival i skudenes (en by på øya jeg kommer fra) som heter båtfestivalen. Den er en gang i året. Og på den festivalen er det mange boder som selger forsjellige ting, tivoli, konserter og sist men ikke mins utrolig mye MAAATT <3 <3 :) :) Hehe.. Gått ganske mange hundre lapper på mat denne helgen hvertfall! Og på kveldene har jeg sovet borte i snart en uke nå. Haha.. Og den ene kvelden hadde vi taco kveld hjemme hos Marie, og så overnattet jeg, Hanne og Hanna der! Super koselii. Hadde bilder fra der også, men tror du ikke jeg glemte og legge dem på dataen?

Hadde bare mobil bilder fra festivalen... Men det får gå for denne gangen. Og bildene er bare fra den ene dagen. Den dagen med dårligest vær og mist folk. De andre dagene var det så syykt mye mennesker over alt og kjempe fint vær!


Hadde ikke så mange bilder... Menmen.

ER BASKETBALL SLIK SOM FOTBALL?

Ikke misforstå nå! Jeg er jo selvsakt fulstendig klar over at det er to helt forskjellige sporter.

Men det jeg lurer på er om at basketbal er slik som fotball med at du kan bare heie på et lag liksom. Liksom slik at du kan ikke heie på både Liverpool og Manu. Er det da slik i basketball at du ikke kan heie på både Lakers og Miami Heat??

Dere lurer kansje på hvorfor jeg vil vite dette... Men det er fordi som dere vet er det jo veldig populært med basketball drakter nå for tiden, og jeg har planer om og bestille meg en jeg også. Men der har jeg problemet... Siden jeg ikke heier på et spesielt lag i basket vet jeg ikke om jeg vil ha Lakers eller Heat drakta. Mest av alt vil jeg jo ha begga da.. Men visst det ikke "går" i basket må jeg jo velge :))

Jeg synes at Lakers drakta er finest, men det er så mange som har den at jeg vil ha en som ikke såå mange i norge har da..

 

SÅÅ... GÅR DET OG HA BEGGE DRAKTENE ELLER MÅ MAN VELGE KUN EN?? Haha...

VIRKELIG ET MINNE FOR LIVET! (BILDER+VIDEO)

Nok en gang er det gått laaang tid siden jeg har blogget... Og jeg  har ikke å dra med meg kameraet overalt heller. Og siden jeg selv synes det er litt kjedelig når andre legger ut mobilbilder har ikke jeg villet gjort det selv heller! 

Men jeg hadde lyst og fortelle dere litt om en ting jeg syntes har vert litt spesiell denne ferien, og ikke minst super gøy! Helt på begynnelsen av ferien var jeg på en leir som heter komf.action. Dere har kansje hørt om den?? Det er vertfall en leir for konfirmanter som arrangeres av KRIK i Bø i telemark. Det er altså kristent. Men guud så gøy det var! Jeg har blitt kjendt med sååå mange koselige mennesker og jeg reiste også sammen med 25 andre hærlige venner. 

På leiren var det slikt at vi hadde to møter til dagen i et stoort møte telt. Og det var liksom slike møter man gledet seg til og gå på :) Og 3 timer av dagen var vi på aktiviteter. Jeg valgte sportsfoto. Det gikk ut på at vi gikk rundt på de forskjellige adre aktivitetene og tok bilder av dem. Så om du er på noen av bildene som jeg legger ut i dette inlegget så gjerne kommenter!


Og slik at dere skjønner litt bedre hva denne leiren gikk ut på tenkte jeg og legge ut en liten video! Men i denne videoen viser det ikke filmer fra møtene da... Men her er den hvertfall:


 

Jeg vil anbefale alle som har muligheten til og dra på denne leiren! Var helt fantastisk. Og om du allerede er konfirmert vil jeg også anbefale deg å dra på den leiren som heter ACTION. Det er en helt lik leir nesten bare at det er for de som er konfirmert og opp over!

 

Q:HAR DU VERT ELLER SKAL DU PÅ KONFACTION?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits