Til Afrika med Kaptein Sabeltann

På fredagen var vi i dyreparken i Kristiansand! Har vært der kansje 6-7 ganger før og da! Men like morsomt vær gang. Mange søte og rare dyr. Dagen derpå var vi der igjen for å se på Kaptein Sabeltann show. Har en lille bror som hadde så veldi lyst å gå på det. Var faktisk ganske morsomt og kult. De har liksom lagt det så kult til med lys og alt. Haha... Skal se om jeg finner et video klipp fra noen av scenene. 

 

Den løva udenr der lå å spiste oppå der vi gikk :O

Den hvite greia der er også en kenguru.

Flamingoer

En hvit påfugl tror jeg? Har aldri sett det før!

Tok selfølgelig ikke bilde av alle dyrene da. Men det sjedde noe klikk med blogg.no akkuratt nå så får ikke lastet opp flere bilder enn de over!

Og i morgen reiser vi til Sverige:)

Såå lei!

Nå har jeg kjørt bil i sånn ca 5 timer! Og mer skal vi kjøre. Skal nemlig til Kristiansand i noen dager. Og etter det skal vi til Sverige. Og når vi er der skal vi sikkert på Gekås Ullared, som er Sveriges største butikk/senter! Gleder meg til det. Men ikke til kjøringa.. Å kjøre bil er kanskje noe av det værste jeg vet. Og i tilleg blir jeg så bilsyk og kvalm. Blir bilkvalm bare av å kjøre sånn fem min liksom.

Og i dag er det jo også 1 år siden terror angrepet på Utøya! Tenk at en mann kan ha så mye hat i seg, og være så forferdelig og slem... Sender alle mine tanker til familie og venner av de som mistet livet, og de som var der.

Chill Med Bratz!

I går sov jeg og Stine over hos Hedda. Kjempe koselig! Spilte også inn litt av "MÅ GJØRE VIDEOEN" i går. Syyykt kleint! I dag ble det "chille kveld" inne, p.g.a det dårlige været. 

Go gjengen! (Hedda tar bildet)

"Ynglings" filmen<3 Kom mange gode minner fra barndommen når vi såg denne!

Husket fortsatt alle sangene så måtte jo rocke med.

Go gjengen igjenn<3

Og nå sover værdens beste Malin hær!

 

-Noen flere som har gode minner fra "Bratz tiden"?

Ny header

Som dere kansje ser har jeg fått ny header! Det er ei som heter Malin som har laget den. Så om du leser dette, så tusen takk til deg!:) Jeg vet ikke om hun har blogg. Skal se om jeg finner ut hva den heter om hun har. Skal ha denne headeren hvertfall til jeg kommer hjem fra ferie. (ca 3 uker) pga jeg har fått laget en header til som jeg vil bruke :D 

-Hva synes dere om den??<3

Campingtur i hagen

I går fant jeg, Hedda, Birgitte og Stine ut at vi ville sove i campingvogna som står i HAGEN? Var kjempe gøy. Vi spiste pizza og så film. Og hadde latterkrampe osv til klokken fem eller noe... 

Haha.. Vi sov alle 4 i denne senga.

1D Film<3

 

Å i dag har vi laget armriddere til frokost, vært på trampolinen å tatt fransk manikyr, syklet helt til butikket (ca 30-40min) bare for og kjøpe is....

 

Før:

 

Etter:

Birgitte<3

Stine mor<3

Når det har regnet på trampolinen bli det jo litt vått på det blå som er rundt trampolinen, og når du hopper i kanten renner det jo ned. Og så sa jeg til Birgitte

-Birgitte! Pass deg!

-Ka e de da? Sa Birgitte

-Du må passa på så du ikkje blir våte!

Så sa Birgitte:

-Å BRA! EG TRODDE EG TISSA PÅ MEG!

Haha...

 

Så til Sykkelturen

Og nå sitter jeg her med søte Karina!

 

OG EN SISTE TING! IKKE GLEM OG KOMENTER PÅ MÅ GJØRE VIDEOEN!!

 

 



 

Må gjøre video

Jeg og Hedda skal lage må gjøre video! Kom med MANGE forslag. Blir litt kjedelig med bare sånn "spis et egg" liksom;) Haha... Kom med de sprøeste og rareste forslag også. Og dere vet sikkert hvor grensa til uaktuelt går:P

Haha... Retards has more fun!

Vi kommer til og gjøre videoen i løpet av uken.

For og komme til Heddas blogg klikk "HER"

 

 

Bankort med rosa leopard!

Alåha everybody!

I dag skal jeg fortelle om noe veldig interisant!(not realy) Motokk bankkortet mitt i dag. Men det som er litt kult med korte mitt da, er at det er rosa leopard print på! 

Sexy korte mitt! <3

!Tenk å ha en gutt som det!

-Hvilken likte du best?

Hvorfor "Kaijus"?

Kansje noen som lurte på hvorfor i all verden jeg kom frem til å kalle bloggen min kaijus? Av alle ting... Så nå skal jeg forklare. Det har seg slik at jeg heter Kaia. Haha.. Og min søte besteveninne Stine begynte plutselig å kalle meg "Kaijus". Det er liksom Kaia så tar du bort a en og legger til us. Og etter det begynte flere og flere og kalle meg det. Så det er liksom kallenavnet mitt da:D Så derfor ble det Kaijus. Men.. Så googlet jeg navnet Kaijus, og der sto det at Kaijus egentlig er et dansk guttenavn?! Haha.. Jaja. Men vi later som om det er et norsk jentenavn fra nå av!<3






Bilder til headeren++

Som jeg nevnte tidligere skal jeg få ny header og nytt design:) Her er noen av bildene jeg tenkte og bruke + noen flere :

-Hvilken av bildene ovenfor var finest???


Meg og verdens fineste Elina<3

And the outfit:

Bandana:Syden Genser:Bik bok Bukse:Vero Moda Tube bh:Bik bok Extensions:Depend

Bildene er ikke redigert ennå....

Hvordan få sponsor!

Jeg har registrert meg hos sponsetblogg.no
Rett og slett på grunn av at jeg vil ha flere sponsorer. Jeg har prøvd og skaffe sponsore tidliger, men har fått et par nei. Sponsetblogg.no kan hjelpe meg, og de har allerede gitt meg 1 sponsor! Det er helt gratis og registrere seg. Og det beste av alt: Man trenger ikke vere på topplisten! Perfekt spørr du meg:D Så om du ønsker deg sponsor til bloggen din er sponsetblogg.no midt i blinken. Alle som ønsker sponsor burde teste det ut.
 
Har du registrert deg på http://sponsetblogg.no ?
For og registrere deg klikk "HER"



 

Alt på en gang!

I dag.... Hvor skal jeg begynne? Har gjort så mye i dag. Eller egentlig ikke. Men ja. Mye uinterisant vertfall. Men jeg er vertfall syk. Hoster, er tett i nesa, vont i hodet, magen og feber... Så da måtte vi på rimi og kjøpe paracet, ibux, hostesaft osv. Og så hang det en plakat der at vi kunne få kuponger på Justin Bieber (mannen min) konserten! OMG. *lykke* Så hadde de til og med flere igjenn! Så da vi kom hjem fikk vi bestillt billeter til konserten! Jeg er så glad. Etter det hadde jeg og Elina sjokolade og jordbær for andre dagen på rad. Og siden jeg skal på konsert kunne vi jo ikke se annet en "NEVER SAY NEVER" på film:D Og Elina som ikker er fan av JB så filmen for 1 gang, og jeg tror hun begynte og like han etter og ha sett den filmen! (En liten aplaus for Elina!)

Nå skal jeg bli frisk ja!


Så laget vi makaronisalat.


I går var vi en liten tur innom byen. Er på hytta og her er ikke sentrum så stort, så ble bare en leppestift på meg denne gangen! Den ser rød ut på bildet, men den er egentlig rosa. Eller litt mørk rosa. Jeg har tatt bilder til ny header nå, er så lei den gamle. Og på den headeren har jeg den leppestiften på så da kan dere se hvordan den er på.

Kveldsmat! Vet dere elsker og synes det er sykt interisangt å vite hva jeg spiser til kvelds. Haha:D

-Noen flere som skal på konserten da?

TRAMPOLINE FAILS!

Jeg som er så snill har laget en video til dere! Å, så snill jeg er;) Haha. Ble trampoline video med dårlig kamera! Jeg og Hedda suger til og hoppe på trampoline så dette ble ikke så bra. Men faktisk slik jeg hadde forventet. Se hvor "flinke vi er" Neida.Joda.Okey dette er ikke bra i det heletatt...

 

Og Hedda sover over her i natt! Kosliii. Vi har stappet i oss masse chips og goderi.. Uff. Isje bra:P

Bestilt

Klikket meg inn på nelly sin nettside i går da jeg kom over 3 kjempe fine kjoler! Den ene kjolen er en jeg har hatt lyst på kjempe lenge. Den i mitten. Så var den akkuratt på  tilbud!! 50%.. Så hadde di bare igjenn i min størrelse og da! Perfekt. Så har jeg jo sett at den kjolen har vert utsolgt mange ganger. Så jeg tenkte bare fort deg Kaia, fort deg. Så det kommer snart 3 nye kjoler i min postkasse.

1:Den gule kjolen er "HER"

2:Den beige og hvite er "HER"

3:Den hvite med belte er "HER"

Rosa Vespa VS Rosa Mopedbil

Har lyst på begge deler!! Men hvet ikka hva jeg vil ha mest...

Positivt med mopedbil:

-Du har tak over hodet

-Du har seter og bagasjerom

-Musikk

-Slepper og fryse

 

Negativt med mopedbil:

-Kjører bare i 45km

-Om du skal ha når du er 16+ må du ha 1999 modell (gammel)

Sikkert mer og da!

 

Positivt med moped:

-Finere

-Nyere

 

Negativt med moped:

-Du fryser

-Har ikke tak og musikk

Sikkert mer her og!

 

Har jo heldigvis 2,5 år på og bestemme meg da :o)

 

-Hva ville dere mest hatt?

Masse Bilder

Hallo!

Har masse bilder som enda ikke er blitt postet på bloggen! Er p.g.a har tatt bildene på andres kameraer og telefoner :O Alle bildene gidder jeg ikke å poste, men di mest interesange kan jeg jo ;) Det er bilder fra Rhodos som jeg var for 2 uker siden? fra tirsdag da jeg sov over hos Karina og fra i går da vi plutselig fikk vite en time før båten gikk at vi skulle på vg lista i Stavanger! Vi filma fra vg lista så tenkte jeg kunne redigere sammen en litenn video av det, om det er interesse for det. 


Haha! Her er et bilde av Malin, Meg og Stine for flere år siden<3

Nå ligger jeg bare ute i varmen og soler meg! (24 grader) Endelig er sommeren kommet til karmøy.

Justin Bieber er "HOMO"!

NEINEINEI!!!!!! DET ER HELT FEIL! Kjenner jeg blir kjempe irritert når folk sier det... Og folk sier det akuratt som om det skulle vert noe negativt med å være homo. Tenk om han faktisk hadde vært homo, da hadde han sikkert ikke villa sakt det en gang ettar alt det han har fått høre fra di idiotene som sier slikt! Det er til og med flere grunner til at han ikke er det.

1:Han liker jenter

2:Han synger om jenter

3:Han har en kjæreste som er JENTE

4:Han sier det selv at han ikke er det

 

Så hvordan klarer dere å si at han er homo? Dere vet godt att han ikke er det når Selena Gomez er kjæresten hans?!

Flere som er enige?

Og han kommer jo også til norge i april 20131!<3 OMG! Har så sykt lyst å gå på den konserten! Så får håpe mamma vil;) Haha...

Så skummelt likt meg

Teenagerpost på facebook! Haha... Og jeg som trodde at det bare var jeg som gjorde slike ting. Ble så glad da jeg oppdaget teenagerposts;)

-Er det ikke bare helt genialt? haha:D

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits