Siden sist...

Siden sist har jeg....

I følge Linetherese, blitt narkis, vert naken, sett på fiskemebnesker som bader, funnet broren min hengende som det der og spillt fotball.

Jeg har også funnet SMINT, andre enn meg som husker dem? Jeg har funnet drømme bilen og drømmemannen, farget håret rosa, stukket en nål gjennom tunga og vert i bursdager.

Noe annet jeg har gjort er at jeg prøvde finne kreativiteten i meg å tegnet mitt første portrett noensinne, har begynt å krype på gulvet for å vaske(fått jobb), er blitt rik og konfirmant, har svingt flagg og ropt "HURRAA", vert ute å reist til Trondheim for å gå i konfirmasjon til søskenbarnet mitt og var på sykkeltur der jeg var så heldig å sykle på en spiker.

Spist masssee mat, både god og ekkel bare for å nevne det liksom, reist til London, og for ikke å nevne det så har jeg tatt sjølfi med dama i parken, hatt mange kosekveller, sett på Synnøve sove og sist men ikke minst lekt modell i hotell-gangen.

Og den siste tingen som har hendt meg i mitt super interisange liv er at jeg har funnet ut hvem som er Hannas tvilling.

HVA HAR DU GJORT I DET SISTE?

Liker å se det.

Det er litt gøy å se at jeg faktisk fortsatt har flere lesere hver dag, til tross for at jeg ikke blogger! Selv om det er lite lesere i forhold til toppbloggerene, betyr de leserene jeg faktisk har endel for meg. Jeg er jo bare Kaia fra lille Karmøy.

Men til noe ganske annet. Den siste uken har jeg tilbrakt sammen med familien min i London. Og man kan trygt si at jeg har fått svidd av nok tusenlapper på en GOD stund fremover. Rett før jeg gir meg selv "kjøpestopp". Men jeg kan jo ikke det heller, for før høsten er ferdig skal jeg også ha besøkt London en gang til, og vi skal på ferie til Sverige og kanskje Oslo...

Nå mens jeg var i London har jeg filmet noen små snurter her og der, å tenker og lage en "stemningsvideo" fra turen om det er interesse for det :)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits