Grillvær grillfolk grillmat potetsalat

Sola skinner og gradestokken viser nok mest sansynelig flere å20 grader, og de nå når klokken er halv 8!! Og når været er fint og når man er ute, smaker maten plutselig 1000 ganger bedre også! Hærlig!:)

Q:NOEN ANDRE SOM HAR GRILLET I DAG?

Et evig stress

Konfirmasjonen min nærmer seg med stormskritt, og jeg er mildt sagt SUPER STRESSET!! Bare se alt jeg skal gjøre BARE i dag:

1. Få festet tapeextensions
2. Ta gelenegler
3. Vaske campingvognen til gjestene
4. Gå på jobb
5. Ta selvbruning
6. Rydde ferdig på rommet
7. Fikse litt smått med bordkort
8. Hente litt av besøket på flyplassen
9. Ordne med kjøkkenet i lokalene
10. Og andre små ting....

Akkuratt nå gleder jeg meg jo nesten til alt dette konfirmasjons-stresset er over... Får bare krysse fingrene for at jeg ikke blir helt tom for energi når alt er ferdig.. :)

Slenger med et fint bilde av meg midt oppi stresset!

Q: ER DET FLERE SOM SKAL KONFIRMERER SEG DENNE HELGEN?

Såå kjekt!

Såå kjekt å se at statistikken på lesertallet faktisk gikk opp etter innlegget jeg skrev i går! Jeg satser nå litt smått på å begynne å blogge litt igjen :) Jeg orker ikke å føle at jeg har et press på meg til å blogge HVER eneste dag, men jeg skal prøve å blogge så ofte det lar seg gjøre!

I dag har jeg vert på konfirmant-fotografering. Det vil si alle konfirmantene spm konfirmerer seg i samme kirke som meg tok gruppebilde i kirken med sånn hvit kappe/drakt/kjole på oss. Håper bildene ble bra:)

Og i kveld har jeg vert i Kopervik sammen med Hanne og Hanna.

Og da jeg kom hjem derfra skulle mamma feste tapeextensions på meg til konfirmasjonen jeg skal ha på lørdag. Men da vi skulle begynne å feste fant vi ut at det ikke fulgte pålimt tape med... Så der fikk jeg jo et kjempeproblem.. Eller egentlig har jeg jo ganske langt hår fra før, som du ser på bildet, men jeg vil jo ha hår bed til rumpa! Heldigvis fikk jeg kontakt med en frisørsalong nå i kveld som selger tape til tapeextensions løst;) pjuhh, der var håret til konfirmasjonen reddet!!

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits