JOBBSKYGGEDAG PÅ FOTOGRAFEN

For noen dager siden hadde skolen jeg går på noe som heter jobbskyggingsdag. Jeg vet ikke om alle skoler har det eller ikke, men det er vartfall slik at vi en dag skal vere med på en jobb vi kunne tenke oss og jobbe med senere i livet. Og der skal vi da liksom se hvordan den jobben funker da ;) 

Jeg og Hanne syntes begge det hørtes veldig gøy ut på fotograf, og de var det! Nå har jeg vertfall kjempe lyst å bli fotograf. Vi var på en fotograf som heter DRØMMESKOGEN. Og det var jo bare såå fint der!! Litt sånn vintage stil, noe som jeg elskeeer!:)

Dagen vi var der startet med at når vi kom dit skulle vi finne noen inspirasjonsbilder. Så skulle vi ut og ta bilder av hverandre. Etter på det skulle vi lære og rediger bilder i photoshop. Og når vi hadde gjort det også tok vi bilder av hverandre i studio:) Og når vi var i studio fikk vi låne demmes kamera!

Tenkte og vise dere noen av bildene. Men husk! Jeg er ingen proff-fotograf akuratt. Hahaa... Og bildene er heller ikke redigert enda.

Bare se hvor fint det var der!

Og dette er hvordan det så ut i studio, og der vi satt og redigerte bilder:)
På dem siste bildene her ser du kansje at det er en litt annen kvalitet og farge på bildene... Og det er fordi kameraet demmes gikk tom for strøm, og vi måtte bruke våres eget. Og det som var da var at den ene lampegreia ikke virket til våres kamera... Og derfor måtte vi ta bildene uten lys og blits.
19.05.2013

I går var det helt nydelig ver på Karmøy! Hele 24 grader!! Tror ikke Karmøy har sett sola på flere månder nå :P Så jeg og Line Therese gikk på stranden for og sole oss:) Og så tok vi et par bilder.Haha! Jeg skulle sitte ut på den greia der og jeg med den dårlige balangsen min turte ikke og gå ut på, så jeg måtte krype...


HVILKET BILDE TIL PROFILBILDE?????

ÅÅÅ!! Trenger deres hjelp asap!! Skal bytte profilbilde og er skikkelig usikker på hvilket jeg skal velge! Nr 1 eller Nr 2 ??? :):) Svar foooort

 

NR 1

 

NR 2
Annen outfit enn planlagt 17.mai

Tenkte og vise dere klerne jeg hadde på meg 17.mai. Jeg hadde egentlig planer om og ha på meg en kjole jeg kjøpte på gine og en dongerijakke. Men på grunn av veret her på Karmøy måtte jeg ha noe annet... Hadde bar 17.mai vert i dag! 24 grader og skyfri himmel.. Ahh.. Såå herlig, lugget og solt meg i hele dag :) Men nok om det, her er vertfall oufiten:

Bukse//Bik Bok   Skjorte//Bik Bok   Jakke//Only   Tubetopp//Cubus   Øredobber//H&m   Sko//Converse

17.mai

Som alle vet var det jo 17.mai i går! Min 17.mai startet med at klokken 4 om natten var vi ute og kjørte ?traktor? i fantatoget! Haha a kjøre vi mange traktorer med tilhengerer og vekker alle folk. Kjempe gøy :) Og når vi kom hjem til Synnøve var egentlig planen og ikke sovne fordi da kom sikkert jeg og Synnøve til og bli kjempe trøtte. Men tror du vi klarte og holde oss våkne? Det endte med at vi sovnet og rakk derfor ikke og se på skoletoget... Etter på det gikk jeg til skudenes og så på folketoget og var med masse folk. Og senere på kvelden var jeg i skudenes :) Har desverre bare bilder fra starten på dagen og ingen fra kvelden....
Q: HVORDAN HAR DIN 17.MAI VERT??

Sporty eller noe..

Var nettop ute å tok noen bilder.. Dette er en litt sånn type bilder der jeg tror jeg er så fantastisk sprek og faktisk prøvere å lyve til meg selv helt til jeg tror på det selv... Og så blir jeg glad for at jeg tror jeg er sprek. Litt tragisk. Også ender jeg opp med disse bildene her, og innser at jeg er stiv som en stokk. Så går det gode humøret mitt bort igjen. Trist.

  Deilig møkk på sokkene...
Ja.. Jeg holler ikke på å falle altså. (Meg og min gode balangse)

Prøvde å vise verden at jeg hadde vert perfekt som den nye karatekid.

Outfit eller noe... Ikke serlig spesiel outfit i dag, men men. Genseren er fra risøe, tigths fra Cubus, skjerf fra Vero Moda, singlett fra bikbok og sokker fra hakkepeiling.

Fin i fjesen

 Og nå sitter jeg hos Line Therese og skal vere her resten av kvelden regner jeg med. Så kommer snart Are hit også så skal vi ha jentekveld med film maraton elns:)


Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits