MILITARY OUTFIT

Slenger ut et bilde av dagens outfit.

 Jakke//Bik Bok   Topp//Bik Bok   Bukse//Cubus   Sko//H&M  Tubetopp//Cubus

Fjortis i speilet

Jeg bare elsker slike dager som dette. Nydelig vær, sitte på terassen i sola, slappe av, altså bare ta livet helt med ro uten og måtte tenke noe særlig på andre ting. Var en liten tur nedom byen siden jeg er jo på hytta, så hadde jeg selvfølgelig klart og glemme sminkemappa(som venelig) så måtte på butikken og kjøpe nytt. Brunkrem, dip liner og en mascara. Og nå skal jeg lage lunsj til meg og familien, med amerikanske pannekaker og skogsbær smoothie med gulerotkake til dessert :) 


 

Q: HVORDAN TILBRINGER DERE DENNE LØRDAGEN?

rosa hubbabubba

 Linselusaaaa

I dag har jeg egentlig følt meg som en vandrenes hubbabubba boble i den rosa velurdressen min! Haha.. Men jeg synes den er super søt, og ikke minst helt herlig og ha på seg. Kjøpte den i går faktisk, den er fra Cubus.

Og akuratt sitter jeg godt plantet forran peisen med teppe rundt meg på hytta våres og prøver og få i meg litt varme(uten hell)."Sexy" pictures

Hoho! Her kommer noen fantastisk fine bilder av meg og Karina. Ikke ta det seriøst. Skulle egentlig øve til prøve... Men vi endte opp med å ha en photoshoot som ikke er en photoshoot i det hele tatt. 

 

Q: FINE? HAHA

Baktpotet-date

Sitter her og spiser verdens beste potet rett. Nemlig baktpotet. Det smaker helt himmelsk! Og jeg liker ikke en gang poteter, men dette elsker jeg. Har vert på trening også i dag, og etter treningen var Stine med meg hjem.Ser jo så vidt poteten...


ÅNEEEEEIII FML

Årrhhh!! Jeg tror det er noe som er galt med kameraet mitt, canon eos 600d... Fordi det har helt rævva kvalitet på videoer:( Det ser liksom syyykt bra ut på kameraet, men når jeg legger det inn på macen blir det bare helt sykt dårlig. Dere kan jo se på videoer jeg har lagt ut hvor dårlig kvaliteten blir. Og det er så sykt dumt, fordi jeg har jo liksom betalt sånn 5000 kr for det kameraet. Og alle andre jeg vet om som har det kameraet får helt fin kvalitet på videoer.... Og nå er det sikkert noen som blir til og si at det er fordi jeg ikke fokuserer riktig o.s.v men jeg VET at jeg fokuserer rett.

Så om det er noen som har noen arfaringer med dette hadde jeg satt stor pris på om du kunne kommentert hva som kansje er galt :)

ÅÅ.. Versåsnill og hjelp meg noen!! 

 

INNKJØP PÅ VIDEO

Heihei! En stund siden dere har hørt fra meg nå. Men nå har jeg spilt inn en videoblogg til dere om innkjøpene fra Oslo. For i sist uke var jeg nemlig i Oslo! Jeg skulle se på selveste mannen min, Justin Bieber!!!! Hoho! Det var helt fantastisk. Men jeg hadde faktisk forberedt meg på mye mye mye mer kaos, skriking o.s.v! Men det var jo bare bra da:) Jeg var den 17, altså den andre konserten. Og dagen etter på var vi bare og shoppet, gikk på fridays og litt slikt. Jeg var foresten i Oslo sammen med to venner av meg.

 

 

Q:HVA SYNTES DU OM INNKJØPENE?

Q:HAR DU NOE AV DET SAMME?

Slitææn

Æææ,nå er jeg sykt sliten! Dagen i dag startet med at jeg som vanelig måtte springe alt jeg kunne for og rekke skolebussen, så når jeg kom på skolen var det spanskpresentasjon i tredje timen, så når jeg kom hjem måtte jeg (flink som jeg er) jobbe, så var det full fart til håndball trening! Og nå da, nå er jeg så trøtt at jeg er gått opp i sengen allerede og bare sitter her og ser morgendagens episode av paradise hotel mens jeg over litt til spanskprøven vi skal ha i morgen:_


 Hahah! Jeg måtte ta bilde av macen med blitsen av slik at dere ikke skal se hvor skitten den faktisk er:P

 

Q:NOEN ANDRE SOM GÅR PÅ HÅNDBALL??


 

 

CoolStuff.no

Dette innlegget er sponset av coolstuff.no gjennom sponsetblogg.no

Heihei!

Tenkte jeg skulle tipse dere om en kjempe bra nettbutikk som heter coolstuff.no. Norges gadgetmekka. På denne nettbutikken har de sykt mange skikkelig kule saker og ting. Da jeg for første gang klikket meg inn på nettsiden tenkte jeg bare "wow" så kult. Og det er jeg 100% sikker på at du også kommer til og tenke! 

Det er så mange super smarte ting der som kan gjøre hverdagen så mye lettere. Og det er jo helt perfekt og også bestille gaver derfra. De har ting som passer till alle aldrer, kjønn og interesser! 

De har da selvfølgelig noen produkter jeg liker bedre enn andre så jeg tenkte og skrive litt om 2 favoritt produkter.


For eksempel denne super smarte rørefordeleren. Den er jo kjempe smart og ha. Så slipper du alt styret med søling og slikt. Og jeg som elsker muffins over alt på jord og baker sikkert noen hundre muffins på et år er denne kjempe bra og ha. Muffinsen blir laget fortere og uten søl. Og den koster bare 199kr! Du finner den "HER"


Og denne super søte apekatten! Men dette er ikke bare en liten ape. Det er en neglelakk tørker. Du har vell helt sikkert opplevd at det tar hundre år og vente på at neglelakken skal tørke, og at neglelakken klisjer seg ut over alt. Men har du denne apen er ikke det lengre et problem. Den koster kun 89kr og du finner den "HER"

 

Jeg kommer garantert til og kjøpe de 2 tingene over + sikkert veldig mange gaver. Og jeg kan nesten garantere deg at du finner et eller annet DU liker fra coolstuff.no.

 

 

De siste dagen

Hallaow! Nå begynner det og bli en stund siden sist dere hørte fra meg.. Og jeg har heller ingen dårlig unskyldning for og ikke ha blogget heller :O Slempikekaia! Eller eneste unskyldning er vell at i påska var vi på påske tur på et sånn fjell å der var nettet helt rævvaaa. Og denne uka som var nå har jeg rett og slett bare hatt helt andre saker i tankene. Men dere skal få se litt av hva jeg har gjort den siste tiden da.

Dette er jo selvfølgelig ikke alt jeg har gjort tiden jeg ikke har blogget nå. Men det er de dagene jeg har hatt kamerat med meg vertfall! Som dere ser har jeg vert på hyttetur, vert med mange herlige mennesker og kost meg masse:)

 

Q:HVA HAR DU GJORT DEN SISTE TIDEN?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits