Super koselig pakke!

I dag passet jeg Linnea. Henne har jeg passet i ca.4 år nå. Og jeg synes fortsatt det er like gøy som første gangen jeg passet henne! Og i dag da jeg passet henne fikk jeg en supersøt pakke av henne. Jeg fikk en nydelig genser og noen kjempe fine tegninger som hun hadde tegnet til meg! 


Nye arbeidere på dropsfabrikk

Heihei!

Jeg glemte helt av og blogge i går.. Så dere får det innlegget som egentlig skulle vert i går nå istedenfor. For i går var jeg og jentene på en slags "fritidsklubb" på en måte. Det er slik at vi får bestemme litt selv hva vi vil gjøre. F.eks se på en film, spille spill, lage ting O.s.v. Og i går laget vi drops! Kjempe gøy. Og de ble kjempe gode! Har allerede spist opp en hel pose :O Haha.. Det er liksom slikt som med sjokolade. Tar du en rute, må du ha en til! Og om du tar en av disse dropsa bare MÅ du bare ha en drops til. Tenkte og vise dere noen bilder fra da vil holdt på.

 

Q: HAR DU LAGET HJEMMELAGEDE DROPS FØR?

Hårvideo-Braids

Halloo!

Denne helga er på hytten vår. Og der har jeg en naboveninne som heter Elina, og hun hadde veldig lyst og lage en hårvideo om forskjellige "flettetyper"..

Så her er en video til dere. Håper dere liker den:

Sett på 720p for myyyee bedre kvalitet!

OUTFIT VELL

Her har dere dagens antrekk:

Tights-Gina Tricot   Genser-Bik Bok   Deminvest-H&M   Skinjakke-Only?   Tubeskjerf-Cubus   Uggs-Ice   Veske-Louis Vuitton

 

Og så hadde lillebroren og lillesøstera mi laget en liten snømann :) Haha! 

 

Q: HVA SYNTES DU OM OUTFITEN?

Verdens flinkeste...

Sitter her med macen i fanget og prøver og konsentrere meg om og øve på en engelsk fremføring jeg skal ha i morgen. Den skal handl om en oppfinnelse og den skal vare i 3-5min. Og jeg har fortsatt ikke funnet ut hva jeg vil ha om! Shiit... Klokken er snart 12 og jeg har ikke begynt enda engang.. Flinkskolepie. Uff! 

I dag er også siste frist for og melde seg på komf.action som er i sommer. Det er en konfirmasjons leir. Så det må jeg melde meg på også nå. Og jeg vet ikke engang hvordan jeg gjør det? Stress... 


Siden jeg ikke har noen bilder og dele med dere i dag ble det bare et gammelt bilde av meg, Synnøve og Linetherese.

Ååå.. Jeg gruer meg slikt til skolen i morgen. Først er det fremføringen i Engelsk, så er det Tentamen de 4 siste timene i Norsk. 

 

Q: NOEN ANDRE SOM SKAL HA TENTAMEN I MORGEN ELLER NESTE UKE?

 

Grusom busstur

Nå er jeg og Hedda endelig kommet oss hjem! Vi har vert og shoppet litt i Haugesund og vert på Mac donalds og litt slikt. Bussturen hjem var helt grusom! Det tar jo nesten 1 time med buss hjem, og når du er sinnsykt tissetrengt er det helt forferdelig og sitte på bussen! Haha... Jeje.. Hva mer skal jeg si?? Kommer kansje til og legge ut innkjøpene senere om dere er interiserte i det:)

FrIsTeBiLdErRrRr <3


Ble desverre bare Iphone bilder siden vi måtte springe til bussen, og derfor rakk jeg ikke og hente kameraet først.

 

Q: Hva har du gjort i dag?

Typisk min flaks...

Jauda.. I dag starta dagen med at jeg ble sendt på legen i første time, som var gym. Jeg skada håndleddet og klarte ikke bevege hånda. Hele hånda mi ble også helt hovna opp og helt lilla. Da legen så på hånda mi sa han at det åde kjendtes og så ut som et brudd i håndleddet, og at han var ca. 90 % sikker på at det var et brudd. Så han sendte meg videre til sykehuset i Haugesund for og ta rønken. Og jeg vetdu.. Jeg skalv som bare det! Jeg var så redd for at den skulle være brukket. Men HELDIGVIS tok legen feil. Den var ikke brukket. Sykt hvor lettet jeg ble da! Men jeg har fått en forstuelse da og må ha på en slik stygg støtte bandasje :_

Og etter mange timer på legen og sykehuset var jeg endelig hjemme i 5-6 tida.  Og då kom Birgitte på besøk til meg. Så såg vi på 4 stjerners middag. Og som sikkert noen av dere vet er Fotballfrue med! Og sunne som vi er måtte vi jo ha noe godt og spise. Så det ble vaniljeis med oboy pulver på:)
 

Premieren på paradise hotel

Akuratt nå sitter jeg i kjellerstuen med Malin og ser første episode av årets paradise hotel med chips, brus og sjokolade. Kjempe koslig. Begynner og bli en liten stund siden jeg var med Malin sist. Så derfor var det kjekt og vere litt med henne i dag:) 

 

Q: SER DU PÅ PARADISE HOTEL?

Hair extensions anbefaling???

Nå trenger jeg deres hjelp! Jeg har tenkt og kjøpe meg nytt hair extensions, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal bestille fra?? Jeg har et 65cm langt fra luxushair fra før av. Og et 50 cm fra depend. Men 50cm er like langt som mitt eget hår, derfor må det vere 65cm. Men det fra luxushair har jeg mistet... Så det er derfor jeg skal kjøpe meg et nytt. Men tenkte at denne gangen ville jeg bestille fra en annen nettside. Så om du vet om en bra nettside som selger 65 cm langt hair extensions med bra kvalitet så hadde det vert helt topp om du kunne komentert va nettsiden heter! :D

Bare et helt random bilde..

 

 

Hælja mij

Denne helga har vert kjempe koslig og avslappendes. Helga begynte med at jeg og Hedda gikk til Brun og Blid og tok sol. Deretter gikk vi hjem til Hedda og stripet håret hennes blondere. Og du gjett om jeg var nervøs! Har jo aldri stripet håret til noen før. Men resultatet ble ganska så bra da, heldigvis. Så laga vi oss taco og bare slappet av resten av kvelden.

Og på lørdagen tok vi jo noen bilder. Og senere på kvelden tok vi bussen til søteste Marie:) Og var der noen timer. Så laga vi oss tacosuppe og kosa oss. Så i dag er det jo søndag, og vi vet egentlig ikke helt hva vi skal gjøre i dag. Men det blir nok bare en "chillesøndag" med film og goderi!

HER SER DERE LITT HVORDAN RESULTATET AV STRIPINGA BLE

 

Q: HVA HAR DU GJORT I HELGA?

Q: HVA SYNEST DU OM RESULTATET ETTER STRIPINGA AV HEDDA SITT HÅR?


 

BILDER

Tidligere i dag var jeg og Hedda utenfor og knipset noen bilder!  Så forhåpentligvis får jeg mamma til og lage ny header til meg i nermeste fremtid:) Bildene er IKKE redigert ennå. Dette er noen av de 502 bildene vi tok:

Jeg har selvfølgelig noen bilder av Hedda også! Og her er noen av dem:
Q: HVILKET AV BILDENE AV MEG LIKTE DERE BEST?

Q: HVILKET AV BILDENE AV HEDDA LIKTE DERE BEST?

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits