"I dag holder vi oss inne" ville normale mennesker sagt

Heihei!

I dag har vi vert på tur i tidenes dårlige vær... Som pappa sa "Me går tur ein gång i åre, åsså velge me sjølsagt den dagen me dårligst ver når ikkje ein person e ute!" Haha.. Så turen gikk fort hjemover igjen for og si det slikt! Men vi fikk spist pannekaker og saft først da:)

PROBLEMER....

Grunnen til at jeg ikke har fått blogget i går og i dag er fordi det er skjedd noe med dataen min... Jeg vet ikke helt hva, men hver gang jeg laster inn bilder eller videoer blir de slettet... Jeg hadde til og med også filmet en video til dere.. Århh det er så KIPT når slikt sjer!! Tror det klikker snart for meg...

Men jeg låver at jeg skal prøve å fikse det snarest mulig. Så krysser finger og tær for at jeg finner ut hva problemet er. Og om ikke må jeg i verstefall kjøpe ny mac eller kamera.. :/ Men i mellomtiden kan dere få et gammelt bilde.. Hehe
FOTBALL here I come again

Først av alt, sorry for null å niks blogging i hele går..

 

Ååå gjett hva?! Jeg skal begynne på fotball igjen! Etter en halv sesong uten fotball holdt jeg ikke ut lengre. Har savnet fotballen så ekstremt masse, og spesielt nå i det siste. 

Åhh jeg gleder meg slikt til å begynne! Grunnen til at jeg slutta var jo på grunn av en skade jeg hadde i knerne som gjorde at jeg ikke kunne vere noe serlig i aktivitet, men nå er knerne mye bedre og jeg føler meg super klar til å begynne igjen. Egentlig var planen å slutt på fotball forgodt, men det funka ikke like bra som jeg trodde.. Hehe :D

  

Middagsvert

God kveld! I dag var det jeg som sto for middagen. Jeg laget kylling med bernais, ris, chips og salat, og dessert som var kjeks med krem, syltetøy og bær. Det var kjempe godt!:)

Piknikk i sommervær

I dag var jeg sammen med en jente jeg har passet på i flere år nå, og jeg synes fortsatt det er like morro ver gang. Hun er virkelig en liten gledesspreder:-)

Vi pleier å gjøre litt forskjellige ting når vi er sammen, og i dag ble det piknikk sammen med hundene våres i marka på grunn av det nydelige vêret vi hadde i dag. Vi hadde med oss pølser, kakao, kjeks og noen andre søtsaker som egentlig hører helgen til...

200 lesere = 2 komentarer

Jupp.. Slik er det da. 

Den siste uken har jeg hatt opp i mot 200 lesere nesten hver dag. Og det er jeg SUPER takknemelig for. Jeg har også lugget på 1.plassen i komunnen der hvor jeg bor. Så tusen takk til dere som har giddet å lese det jeg skriver om. Det er egentlig litt "kult" at så mange mennesker faktisk bryr seg om hva akuratt jeg skriver. Eller mange og mange. Lite i forhold til toppbloggerne da, men for lille(store) meg fra Karmøy er det faktisk liiiit mange. Heheh :)

Men til det jeg egentlig skulle skrive om. Jeg synes det er EKSTREMT sløvt med kommenteringa. Før da jeg hadde mye mindre lesere hadde jeg mye flere komentarer. Og det er litt kipt... Og jeg regnet faktisk litt på det. Har jeg 200 lesere er det 2 av dem som gidder å komentere. I gjennomsnitt. Og har jeg 100 lesere komenterer kansje bare 1 av dem. 

For meg slipper dere skrive en ubetydelig bibel hver gang dere ska komentere. Bare et smilannsikt er liksom nok. Det er bare at jeg liker å få en slags bekreftelse på at det jeg skriver er OK. 

 

 

Før jeg dør...

Før jeg dør har jeg noen "mål" i livet jeg gjerne vil gjøre, oppleve og få til. Og noen av de tingene tenkte jeg å dele med dere:)

 

1: Hoppe i fallskjerm, NAKEN!

2: Klappe en blåhval

3: Reise jorda rundt

4: Ta verdens største bergogdal bane

5: Vere eiger av en slange og en tarantella

 

 

Bilden er ikke mine. 

 

Q: HVILKE "MÅL" HAR DU FØR DU DØR?

 


Helga

I helga har jeg vert hjemme "alene" p.g.a at mamma, pappa og søskenene mine var på hytta våres.

På fredag satt jeg barnevakt sammen med Hedda, og så overnattet jeg hos henne. På lørdag var jeg litt med mormoren min og senere på kvelden hadde jeg simsdate med Hanne, Hanna, Linetherese og Silje. Og på søndags morgen gikk jeg til Hanna og spiste frokost sammen med dem:) Og til slutt endet dagen med at jeg var på trening og så bloggerne med Hanne og dem.


 

Q: HVA HAR DERE GJORT I HELGA?

Flowerpower

Her er klerne jeg hadde på meg i dag:)

Genser//H&M   Bukse//Carlings   Lue//Urban   Boots//H&M   Gult armbond//Marked i Spania   Armbond//Primark

 

Q: HVA SYNTES DU OM DAGENS OUTFIT?Nettverksproblemer

Det er desverre noen nettverksproblemer her på Karmøy. Eller jeg vet jo ikke om de er over alt på Karmøy, men vertfall noen deler av Karmøy. Så blir ikke blogging før det er fikset. Er vi heldige er det fikset til i kveld.

10 ting du kansje ikke visste om meg

1. Er livredd fisker

2. Drikker over 1L appelsinjuice til dagen

3. Vil ikke gifte meg, få barn å slikt

4. Har alltid vert 1-2 hoder høyere enn alle andre, helt til nå...

5. Har glutenallergi

6. Tar alltid av meg sokkene når jeg er hjemme. Takler ikke ha de på.

7. Skal pierce nipplene

8. Elsker folk med sjegg å langt hår

9. Har en skade i knerne som gjør at jeg ikke kan trene

10. Gikk i korps i rundt 4-5år når jeg var mindre

Best mulig resultat: SELVBRUNING

Hvor dritt er det ikke å ha stått i en god halvtime å smørt seg med selvbruningskrem, og så deretter finner du ut at du likner en flekkete dalmantiner? Jeg tror jeg kan svare på vegne av de fleste jenter som bruker selvbruning synes det er temmelig dritt.. Og jeg har vert der selv mange ganger før, men nå tror jeg at jeg har funnet løsningene for å få best mulig resultat. Et naturlig og ikke flekkete resultat.

Mange tenker nok sikkert "Nei, jeg gidder ikke bruke tid på å ta selvbruning.. Jeg drar heller å tar solarium" Men faktisk, når du tenker deg om, så forstår du at selvbruning faktisk tar kortere tid enn å ligge i et solarium i 30-40 minutter. Og i tilleg er det ikke skadelig for huden!

 
♥Først av alt må du velge en selvbruning du synes passer deg og din hudtyper. Jeg vil anbefale St.Mortiz. Det er fodi den lukter ikke så vont, den holder lenge, blir fin farge, fargen er mørk når du tar den på noe som vil gjøre at det blir lettere å se hvor du allerede har smørt deg og ikke minst så er den nokså rimelig! 99kr flasken ca. om jeg ikke tar helt feil.

♥Du må være ren, så er lurt å ha dusjet rett før du jør det.

♥Deretter må du smøre hele deg inn med en god bodylotion. Det er fordi da blir huden "fuktig" som vil gjøre det enklere å smøre ut selvbruningskremen og det vil bli et mye mindre flekkete resultat.


♥Det er skikkelig lurt å bruke selvbruningshanske! Jeg fikk en til jul og etter jeg begynte å bruke det er jeg helt frelst av dem! Resultatet blir jo bare såå mye bedre:)

♥Ikke ta FOR MYE selvbruning på deg av gangen. Da vil det bli flekkete og stygt. Prøv heller å ta en liten mengde, og heller ta et tynt lag hver dag i ca 3 dager.


 

Q: HAR DU NOEN SELBRUININGS TIPS?


SJOKOLADE fjerner mageFETT

Hohoo ja du leste faktisk rett!

Her om dagen fortalte en venninne meg at sjokolade fjerner det ekstra magefettet mange gjerne vil kvitte seg med. Og når hun sa det var jo selvsagt det første jeg tenkte "Nei. Det kan ikke være mulig! Sjokolade lager jo fett på magen!"

Men litt senere på kvelden tenkte jeg litt over det og ble litt nyskjerrig på om dette faktisk stemmer... Så jeg researcha litt på nettet og fant faktisk ut at dette er SANT! Merkelig nok.. Men for en godnyhet da! Hehe.. Og det er faktisk også bevist at de som spiser ofte og mye sjokolade er de tynneste og de med minst kroppsfett! Jeg aner virkelig ikke hvorfor men det er forsket såpass mye på nå den siste tiden og det høres faktisk litt troverdig ut også. 

-Spanske forskere ved universitetet i Granada, undersøkte matvaner og aktivitetsnivå til 1500 tenåringer i alderen 12 til 17 i ni europeiske land. De ungdommene som sa de spiste mye sjokolade, hadde i snitt lavere fettprosent enn de som ikke gjorde det.

Så nå er det bare til å sette igang og finne ut om dette faktisk virker:) Og gjør det, er det jo bare for godt til å vere sant!
OG FOR OG AVSLUTTE DETTE INNLEGGET:

De som spiser sjokolade daglig har 29 prosent mindre sjanse for å få slag, og 37 prosent mindre sjangse for å pådra seg hjertelidelser- enn de som forsøker unngå sjokolade.

 


Fluffy outfit

Dagens outfit...

Cardigan//H&M   Genser//Lindex   Bukse//Dr.denim   Uggs//Bearpaw   Smykke//H&M

Nå nermer klokken seg halv åtte, og da skal jeg ta turen bort til venninnen min Hanne og vere der resten av kvelden regner jeg med:)

 

 

Video fra SUPRISEN!

I dag er jeg blitt 15år... Føles helt OK, litt rart, merkelig, gøy, skummelt, vet ikke helt... Men selve dagen har vert veldig bra! Har blitt sunget for sekssjuåtteniførtiellve+++ ganger, fått mange gratulasjoner og utalligge klemmer! Har også fått krølltangen jeg ønsket meg av lillebror og lillesøster, og av Mamma og Pappa fikk jeg fullt utstyrt hjemmekino annleg med prosjektor, lerett++ til leiligheten:) Superfornøyd jeg vertfall.

Men til det jeg egentlig skulle med dette innlegget.. Hanne, min gode venninne har redigert sammen en liten video fra da de overasket meg med supriseparty i helgen. På ca 1.00 er det video avda jeg kommer inn døren og de hopper frem:)

 

SUPRISEPARTY! Værdensallerbeste

Gjett hva verdens beste jenter gjorde for meg på lørdag? De laget supriseparty til meg!! Og gjett om jeg ble skremt! Jeg trodde at det bare var meg som skulle overnatte hos LineTherese, men da jeg kom inn døra hoppet jammen meg vell ikke Hanne, Hanna, Marie, Hedda og Synnøve frem også! 

Ostekake, brownies, muffins, is, smoothie og taco hadde dem også fikset i stand. Alle favoritt tingene mine, de jentene der kjenner meg så alt for godt! Hehe.. Og gaver fikk jeg også:) Så nå blir det itt letter og ha bursdag likevell:) Utover kvelden spilte vi Alias og ryktet går, danset, pratet og fikk oss noen latteranfall! Hahah.. Altså med andre ord: Kvelden var helt perfekt! 

 

Beklager for dårlig kvalitet på bildene..Se så fine venninner jeg har!

 

Tusen takk for overaskelsen, elsker dere!

Angsten for å ha bursdag..

Føler meg unormal. Rett og slett unormal. Hvorfor? Jo, det skal jeg fortelle deg... Jeg gruer meg som en GAL til og ha bursdag.. Mange vil nok si at når man er så ung som meg ville det vert "normalt" og glede seg som en gal til bursdagen, ikke grue seg som en gal, slik som alle andre på min alder. Men slik er det altså ikke med meg.

Nå er det nøyaktig en liten dag igjen til jeg offisielt ikke er fjortis lengre, og jeg kunne virkelig ønske at det vertfall hadde vert noen måneder igjen enda til bursdagen min... Jeg vet vell egentlig ikke helt hvorfor, men jeg har akkuratt som litt "angst" (om man kan si det på den måten) for og bli eldre akkuratt nå. Jeg lurer på hva det kommer av.. Jeg kan jo ikke akuratt føle meg "gammel" nå liksom. Haha.. Men jeg er jo trossalt snart halveis til !30!? 

Det har heller ingenting med oppmerksomheten man får når man har bursdag, for jeg er jo veldig glad i å få oppmerksomhet.. Og oppmerksomheten man får når man har bursdag er jo bare toppers!

Når jeg tenker meg litt om tror jeg kansje det kommer av at jeg føler jeg ikke har fått så mye ut av mine 14år som jeg hadde håpet. Missforstå meg rett nå, jeg har opplevd utrolig masse på disse årene og har oppled sikkert mye mer enn mange andre på min alder, men jeg føler liksom bare at det helt "store" mangler. Og med det "store" mener jeg ikke å foreksempel få en splitterny flatsjerm eller slike ting. Jeg mener liksom slik som å få de karakterene jeg ønsker, oppleve noe med familien eller venner, kansje hoppe i fallsjerm?, bare noe annerledes. Noe som kansje ikke ville vert så normalt for alle.

Uff.. Nå høres jeg jo bare ut som tidenes sippehue og den største dramaqueenen du kan finne.. Men det er virkeligen ikke ment slik altså! Jeg følte liksom bare litt for og dele dette med dere som klikker dere innpå min blogg, og litt for og få vite om det er noen andre som føler det på samme måte:) 

 

Her er da meg.. En fjorten år gammel jente som er livredd for og ha bursdag...

 

Og nå til det jeg egentlig ville med dette innlegget:

ER DET NOEN ANDRE DER UTE SOM HAR DET LIKEDAN?

 

 

 

 

 

Linetherese knudsen på facebook folk

ujhs

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits