BOBLENE I OBOYEN

Heihei!

I dag var jeg på skolen for første gang på 2 uker! Litt kjedelig og vere tilbake på skolebenken, men er så sykt deilig og treffe alle vennene mine igjen. Merker at jeg har savnet alle masse. 

Når jeg kom hjem fra skolen tenkte jeg bare "jeg må ta noen bilder til bloggen". Så jeg prøvde å få noen fine bilder. Men... jeg såg jo like jævlig ut på alle bildene, så derfor tenkte jeg "jeg ser ut som en kugrisflaggermustissemaursjiraff så hvorfor gidder jeg i det hele tatt og prøve og se bra ut?". Sååå jaa... ehem jeg endte opp med disse bildene:

Om dere ikke synes jeg tar meg bra ut på bilder, så vet ikke jeg! hahahahah

Og når jeg kom hjem fra trening tok jeg meg et STORT glass med oboy. Intresangt? Neijh.. Men nå skal dere få høre en litt sær vane jeg har. Jeg har den vanen at når jeg skal drikke oboy må jeg ta i pulveret først. Så melk. Så MÅ jeg ta en skje og spise opp pulveret som ligger på bunnen av glasset! Og når jeg har spist opp alt pulveret tar jeg i nytt. Men da kommer det jo ikke på bunnen... Så då må jeg vente en liten stund, så må jeg røre litt rudt slik at det blir noen slags "bobler" av oboy pulver på toppen av melken. Så må jeg spise det også med skje. Sært, jeg vet.

Det ser dritt ekkelt ut, men smaker himmelsk!

Slik som dette ser "oboy boblene" ut :)

Q:NOEN ANDRE SOM HAR DISSE SÆRE VANENE MED OBOY?

 

 


:

 

Hei bloggen! Savnet meg?

Heihei!

Ja.. Jeg har ikke blogget på en goood stund nå. Slem Kaia. Men det er jo selvfølgelig en grunn for det også da. Jeg har desverre fått lungebetenelse og orker ikke serlig mye. I dag er første gang på snart en uke at jeg faktisk orker og åpne dataen. (Og det er skjeldent). Men så fort jeg er på bena igjen blir det bedre blogging. Ok? 


Hadde ikke et eneste bilde av meg selv som var brukendes.. Så det ble bare et random bilde som jeg tok i sommer av noen markjordbær :P

Kafé

Heihei!
Nå sitter jeg på kafé med Hedda. Er på hytta, så vi tok oss en tur inn til sentrum. Senere tror jeg kansje at vi kommer til og gå og ta sol:)

Min tur å vere bursdagsbarnet!

Heihei!

I dag har jeg bursdag. Altså 10.februar. Jeg har ikke hatt tid til og blogge tidligere.. Men akuratt nå sitter jeg her med Hedda og Line Therese. Så har vi vert en tur ute, og nå skal vi bare kose oss og se en film! 


Sorry for iphone bilder!

 

Q:NOEN FLERE SOM HAR BURSDAG I DAG?

 

Smoothie og video på veg

Hei!

I dag er jeg fortsatt syk, men søteste Line Therese kom på sykebøsøk til meg! Kos:) Jeg har laget en video til dere også i dag. Men den er ikke ferdig redigert ennå. Jeg vet ikke helt ennå om jeg blir til og legge den ut :/ Fordi jeg ser ikke akuratt serlig vakker ut når jeg er syk... Men vi får se! 
"Hjemme-spa"

Uff.. Nå er jeg så lei av og vere syk! Jeg er liksom syk i 1-2 dager, så tror jeg at jeg er frisk. Så derfor går jeg på skolen, og noen dager etterpå er jeg syk igjen! ÆÆÆ! Så lei. Kan jeg ikke bli 100% frisk snart? Men nok klaging.

I dag er jeg jo syk, så derfor tenkte jeg og ha "hjemme-spa". Hehe.. Så jeg badet, tok ansiktsmaske, la på falsk negler, nappet bryna OSV. 

Ingen sminkeeeee!

 

Q:ER DET NOEN FLERE SOM ER SYK?

Q:HVA HAR DU GJORT I DAG?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits