Nyttårsball 2014, en minnerik kveld

Heihei!

Hadde jo egentlig tenkt å blogge om nyttårsballet for EVIGHETER siden.. haha.. Men så har det seg slik da at jeg er tidenes vimsehue å glemmer alt på snipp snare.. Men uansett, selv om det er !?1uke?! siden ballet(Herlighet så fort tiden går!) så tenkte jeg å dele noen bilder med dere:)

Dette bildet er fra da vi stelet oss til ballet. Som du ser er det et bittelite bad vi har, men vi klarte faktisk å presse oss inn 5 jenter på dette badet.. Hahah alt vi klarer altså!

Noen kjmpe gode "drinker" vi fikk før vi dro av gårde!Underholdning i gymsalen før dasingen tok av for fullt! Heheh


Hahah... Måtte bare ta med det siste bildet der også.. Måtte nesten bare le litt når jeg så det. Dette bilde viser bare hvordan vi jenter er.. Hanne mister øredobben sin og alle snur seg rundt for og se og hjelpe henne!:P

 

Om dere ønsker å se flere bilder fra ballet så har lokal avisen her på karmøy laget en bildereportasje om ballet våres som du kan se "HER"

Helg på onsdag

Heihei!

Er det litt sent og fortelle om helga mi på en onsdag, elleer? Hehe.. Uansett, i helga var jeg, Hanne, Hanna, Line og Hedda og overnattet i garasjeloftet til Hanna hele helgen. Og med mine fantastisk kjekke venninner ble jo helgen som vanelig vellykket!♥  

Q:HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

Julemåneden til nå

Hoho!

Da er jeg på bloggfronten igjen(forhåpentligvis).. Tenkte og fortelle litt om hvordan litt av desember måned har vert for meg ogslikt :) Hadde ikke så mange bilder på kameraet mitt.. Men la gå, dere får se dem jeg har. 

♥I begynnelsen av desember hadde jeg og noen venninner juleverksted hvor vi laget karameller, pepperkaker og dekorerte glass som karamellene skulle ver oppi. Har også vert med på mange koselige jentekvelder og overnattinger:) 

 

♥Så nermet julen seg med stormskritt! Er jeg den eneste som føler HVERT eneste år at julen nettop var der sist? haha.. Men vertfall på selveste julaften har vi noen tradisjoner her hjemme i huset som er helt like hvert år. Og det er at vi alle våkner, setter oss under pelstepper og ser julefilmer på morgenen. Etter på det spiser vi god julefrokost sammen med farmor og mormor. 

♥Denne julaften var jeg faktisk også i kirken. Jeg vet egentli ikke hvorfor ettersom jeg ikke vet helt om jeg er kristen eller ikke.... Men etter kirken hadde jeg vertfall så mye julestemning at jeg følte jeg skulle sprekke hvert øyblikk! Tror aldri jeg har hatt såå mye julestemning på en gang. Og slikt har det vel egentlig vert store deler av desember dette året:) På kvelden spiste vi pinnekjøtt(som er den eneste julematen jeg faktisk liker) og så kom julenissen med noen pakker, og så etter på det igjen opnet vi alle pakkene som lå under juletreet. Og under treet var det ekstremt mange pakker!! Og jeg lyver faktisk ikke når jeg sier at det sikkert var rundt 150-200 pakker under der... Sykt. Og jeg ble superfornøyd med absolutt alt:)


 

♥Så var nyttårsaften der da.. Herlighet hvor fort tiden går! Føler jo nettop det var sånn 2005 liksom.. Men vertfall egentlig så var planene mine for nyttårsaften og enten vere med noen venner her hjemme eller dra ut på en fest ellernoe. Men di planene gikk ikke slikt jeg hadde tenkt. Det var fordi familien hadde bestemt at vi skulle reise på hytta og feire sammen med 4 andre familier.. Ikke misforstå nå, det var kjempe koselig det altså:) Hadde nesten ingen bilder fra nyttårsaften... Verken av raketter, maten, pakkeleken eller noe.. Så det var litt dumt. Men vi "barna" spiste taco mens di voksne spiste hummer.

 

♥Alt i alt har jeg hatt en veldig fin julemåned sammen med min flotte familie og fantastiske venner! 

 

Q:HVORDAN FEIRET DU JUL OG NYTTÅRSAFTEN?
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits