Linetherese knudsen på facebook folk

ujhs

Leilighet planer-prosjektet er i gang

Tenkte og fortelle dere litt om et prosjekt jeg, mamma, pappa og farmor er i gang med. Vi har nemlig bestemt oss for og lage til en leilighet i kjelleren hos farmor, og den leiligheten skal jeg få ha frem til jeg flytter. I leiligheten skal de bli soverom, gjesterom, stue, kjøkken, bad, walkin closet og vaskerom! 

Jeg gleder meg vertfall som en gal til den er ferdig! Og forhåpentlig vis er den faktisk ferdig til konfirmasjonen min:) Egentlig hadde vi ikke tenkt og begynne på leiligheten før vertfall i slutten av 2014. Men så for ca 2.måneder siden var det forferdelig lyne vær her på Karmøy, og det som skjedde da var at det ble lekasje i kjelleren der leiligheten skulle vere.

Så når vi ringte til forsikrings selskapet sa de at alt skulle vere ryddet ut av kjelleren innen !1 uke!!! Og der nede var det jo proppa fult av gamle og ubrukelige saker og ting. Så til vanelig ville det jo tatt flere måneder å rydde alt ut! Men vi klarte da det innen 1 uke. Og da skulle vi begynne å rive gul og vegger:) Nå er det klart og forsikringsselskapet vil snart komme og legge nytt gulv og tepetsere.

Her er et bilde fra hvordan det ble etter at vi hadde ryddet det som ble revet(dette er kjøkkenet):

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits