Et lite plaster på såret

Hallo bloggen! Lenge siden sist? Hhehe

I dag mottok jeg ENDELIG min lulu's toaletmappe! Jeg har ventet på den helt siden sommeren...

Derfor jeg bestilte denne var fordi den var med på kjøpet dersom du kjøpte abonnement på magasinet "ELLE". Egentlig skulle jeg få den største av toalettmappene.. Men så ble den dessverre utsolgt, å da skulle jeg heller få den mindre versjonen. Da ble jeg MILDT sagt forbanna. Jeg valgte jo liksom og abonnere på bladet p.g.a at jeg skulle få toalettmappen med..

Men så... Ble alt plutselig mye bedre! Fordi oppi toalett mappen lå det er glo minerals solpudder som et lite plaster på såret:) Og da ble jo selvsakt Kaia kjempe glad igjen!

Så nå gleder jeg meg til å teste ut dette solpudderet! Satser på at det er bra, har vertfall hørt mye positivt om de andre produktene til Glo Minerals:)

Tar i bruk tibudet

Nå har vi hatt tanta mi fra Trondheim på besøk i nesten en uke, og det har vert kjempe koselig! Jeg har mange tanter, onkler og søskenbarn som bor spredt ut over store deler av Norge, så derfor treffes vi ikke så veldig ofte... Derfor er det jo kjempe koselig de gangene vi møtes:)

I går skulle vi egentlig bare gå på cafe og spise. Men som vanelig måtte vi titte litt innom noen butikker. Det ble ikke mange innkjøpene, men jeg er veldig fornøyd med de få tingene jeg kjøpte!:D

På dette bildet ovenfor ser dere stor forbruken min av salt og ketchup... Ikke serlig bra og spise SÅ mye salt, men om ikke er jo pomfritsen så og si smakløs.. Flere som har det slikt?

             Innkjøpene

Earplugs fra aseccories 130,-

IsaDora mascara fra H&M 119,-

Kamerastativ fra expert 349,-

Så var jeg innom biblioteket. Ja, du leste riktig. Jeg, jeg var på biblioteket for og låne meg en bok! Husker ikke sist jeg lese ut en hel bok en gang.. Og det er jo for dårlig.. Så i går bestemte jeg meg for at jeg skulle lese en bok. Og det ble da "Fifty shades" boka. Jeg håper jeg klarer og lese hele boken, fordi det er jo viktig og lese litt av og til. Selv om jeg hater bøker. 

Jeg tror det er alt for få ungdomer som tar seg en tur på biblioteket og låner en bok. Tenk, vi i Norge har et så godt tibud at vi kan låne bøker gratis, men det er nesten ingen unger som bruker tilbudet.. Og det har helle ikke jeg gjort. Men nå skal jeg virkelig bli flinkere til det! 


Q: PLEIER DU OG LÅNE BØKER ELLER FILMER PÅ BIBLIOTEKET?


Leopard print

Kjøpte meg noen nye sko i dag når jeg var med Line Therese, mammaen og lillesøsteren til Haugesund siden Line skulle ta en synstest:) Så da var vi innom Oasen kjøpesenter og Mc Donalds.

De kostet 149kr og er kjøpt på H&M

Nytt i garderoben + island

Hei!

For noen dager siden var jeg og noen venninner på shopping. Innkjøpene fra da har jeg helt glemt ut og vise, så tenkte jeg skulle gjøre det nå:)

❤ Boblevest-H&M-399,- ❤ Vaffel jakke-Vermo Moda-299,- ❤ Kjole/singlett-H&M-79,- 

Ble også noen andre småting og en krem og noe.. Men det orket jeg ikke dre frem å ta bilde av.

 

Tidligere har jeg jo nevnt at Mamma og Pappa har kommet hjem fra Island. Og i vår familie har vi det slikt at når noen av oss er på ferie kjøper vi noen ting til hverandre fra det stedet:) Så dette er hva jeg fikk denne gangen:

❤ Deksel-Victorias Secret(Som var til Iphone 5, og jeg har 4-ren.. haha) ❤ Rensemiddel eller noe fra den blå lagune ❤ Utfordrings ting?? ❤ Truse-Victorias Secret ❤ Demin skjorte-Vet ikke hvor den er fra ❤
 

2 innkjøp

I dag var jeg jo i haugesund, som jeg nevnte i forrige innlegg. Og når jeg var der kjøpte jeg ikke bare kameraet. Jeg kjøpte også noe nytt treningstøy:)

Treningstopp - 99 kr

Treningstights - 199 kr

 

Q:HVA SYNES DU OM INNKJØPENE?

Q:HAR DU NOE AV DET SAMME SELV?

Innkjøps-video

Video av innkjøp:

 

Q:Hva synes dere?

Innkjøps-video

Dages innkjøp!

Heihei!

I natt sov Hedda over hos meg! Og i dag tok jeg og mamma oss en tur til Haugesund for og kikke litt rundt og gå på cafe og kose oss:) Var ikke helt meninga at jeg skulle kjøpe noe spesielt, men et innkjøp ble det visst alikevell.

Kjøpte denne GHD rettetanga!! LYKKE !! Det er GHD iv salon styler. Den kosta 2099 kr. Har aldri hatt en så dyr rettetang før. Men de jeg har hatt før har også blitt fort ødelagte...Og ikke vært serlig gode heller. Og for meg som har såpass mye krøller og veldig tjukt hår trengte jeg en orntelig rettetang. 

-Har du GHD rettetang?

-Har du prøvd en? Og synes du den er bra?

Jeg er 13 år og mamma! Her er min baby.

I går fikk jeg endelig babyen min i posten<3 LYKKE <3 Det er min andre IPhone. Sorry for ræva kvalitet på bildene.

Dette er babyen min Hilde!! Nå har Julian(Macbooken min) fått seg en søster.
New in: Balance ball shoes

I dag kjørte vi hjem til Norge igjen... Kunne godt tenkt meg og vert i Sverige litt til. Mye bedre vær der! Men nå er jeg vertfall i Kongsvinger :D Men det jeg egentlig skulle skrive om nå var noen sko jeg kjøpte meg på vei hjem. Vi stoppet på et senter i Charlottenberg. 
Dette er Reebok balance ball shoes. Langt navn, jeg vet. Men det som er litt kult da er at det er sånn rar såle. Liksom ikke helt rett, slik som på vanelige sko. Sålen er på en måte rund? Så når du går/jogger/springer eller hva det måtte være på en måte styrker det balangsen. Siden det er balangse såle. Og i tilleg trenes legger, lår og rumpe litt extra! Perfekt spør du meg;) Og i tilleg sitter de supergodt på foten. Tror de er ganske normale i størrelsen. Jeg har mine i 37, noe jeg bruker til vanelig. Og et lite pluss er at de er ROSA <3 Ynglingsfargen min!

 

Tok bilder fra google p.g.a har ikke kamera her.

 

-Har du slike sko?

-Var de fine?

Innkjøp del 2

Cubus//149,-

 

Ting jeg kjøpte til mammas bursdag:Så reiser jeg til syden i morgen og da får dere sikkert se ett bilde av kjolen jeg kjøpte også!

INNKJØPENE

Her kommer innkjøp fra cupen jeg var på og innkjøp fra da jeg og Malin var i Haugesund på fredag :D

Fra Cupen:Fra:Haugesund

Glitter/79,-


Veromoda/299,-?

Fikk av mamma

BikBok/79,-

Kjøpte også en genser på cupen som jeg ikke finner nå! og hele inlegget klikka, så det må bli en del 2 også! :D
Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits