Siden sist...

Siden sist har jeg....

I følge Linetherese, blitt narkis, vert naken, sett på fiskemebnesker som bader, funnet broren min hengende som det der og spillt fotball.

Jeg har også funnet SMINT, andre enn meg som husker dem? Jeg har funnet drømme bilen og drømmemannen, farget håret rosa, stukket en nål gjennom tunga og vert i bursdager.

Noe annet jeg har gjort er at jeg prøvde finne kreativiteten i meg å tegnet mitt første portrett noensinne, har begynt å krype på gulvet for å vaske(fått jobb), er blitt rik og konfirmant, har svingt flagg og ropt "HURRAA", vert ute å reist til Trondheim for å gå i konfirmasjon til søskenbarnet mitt og var på sykkeltur der jeg var så heldig å sykle på en spiker.

Spist masssee mat, både god og ekkel bare for å nevne det liksom, reist til London, og for ikke å nevne det så har jeg tatt sjølfi med dama i parken, hatt mange kosekveller, sett på Synnøve sove og sist men ikke minst lekt modell i hotell-gangen.

Og den siste tingen som har hendt meg i mitt super interisange liv er at jeg har funnet ut hvem som er Hannas tvilling.

HVA HAR DU GJORT I DET SISTE?

Grillvær grillfolk grillmat potetsalat

Sola skinner og gradestokken viser nok mest sansynelig flere å20 grader, og de nå når klokken er halv 8!! Og når været er fint og når man er ute, smaker maten plutselig 1000 ganger bedre også! Hærlig!:)

Q:NOEN ANDRE SOM HAR GRILLET I DAG?

Piknikk i sommervær

I dag var jeg sammen med en jente jeg har passet på i flere år nå, og jeg synes fortsatt det er like morro ver gang. Hun er virkelig en liten gledesspreder:-)

Vi pleier å gjøre litt forskjellige ting når vi er sammen, og i dag ble det piknikk sammen med hundene våres i marka på grunn av det nydelige vêret vi hadde i dag. Vi hadde med oss pølser, kakao, kjeks og noen andre søtsaker som egentlig hører helgen til...

Helga

I helga har jeg vert hjemme "alene" p.g.a at mamma, pappa og søskenene mine var på hytta våres.

På fredag satt jeg barnevakt sammen med Hedda, og så overnattet jeg hos henne. På lørdag var jeg litt med mormoren min og senere på kvelden hadde jeg simsdate med Hanne, Hanna, Linetherese og Silje. Og på søndags morgen gikk jeg til Hanna og spiste frokost sammen med dem:) Og til slutt endet dagen med at jeg var på trening og så bloggerne med Hanne og dem.


 

Q: HVA HAR DERE GJORT I HELGA?

Helg på onsdag

Heihei!

Er det litt sent og fortelle om helga mi på en onsdag, elleer? Hehe.. Uansett, i helga var jeg, Hanne, Hanna, Line og Hedda og overnattet i garasjeloftet til Hanna hele helgen. Og med mine fantastisk kjekke venninner ble jo helgen som vanelig vellykket!♥  

Q:HVA HAR DU GJORT I HELGEN?

Noe du kan kalle en kristen-helg!

Hei!

Noen dager siden sist nå... Tenkte jeg kunne fortelle litt  om hvordan helgen min har vert! Planen var egentlig at jeg skulle sove over hos Hanne hele helgen, men så ble det til at jeg overnattet hos henne fra fredag til lørdag, så sov vi alle tre hos Hanna fra lørdag til søndag:)

På fredagen kom Hanna til Hanne så hadde vi taco og spilte ubongo 3D. Og det var et sinnsykt vanskelig spill! Tror jeg klarte 2 av 10 figurer eller noe. Noe som er helt sykt dårlig ettersom Hanna klarte omtrent alle! Haha.. Men som gamle læreren min sa "Lykke i spill betyr ulykke i kjærlighet og ulykke i spill betyr lykke i kjærlighet!" Da får bare tiden vise om det stemmer:)


 

Rosabloggerne!

Så skulle vi i kirken i dag, så bestemte jeg meg for at jeg ville ha bølger i håret. Så da måtte hanne flette meg:)

Så hadde vi en kjempegod forkost når vi sto opp. Og siden vi skulle i kirken hadde vi frokost så tidlig som hall 11! Om noen lurer på hvorfor vi skulle i kirken er det fordi vi skal jo konfirmere oss, og trenger da så og så mange gudstjenester, og da tenkte i at det ville vere lurt og bare gå på dem med en gang og bli ferdig med det.

Nå netopp nesten laget vi oss pannekaker med is og rørte bær. Syykt godt!!

På fredag og lørdag har vi vert flere timer på kurs. Det er fordi konfirmasjons undervisningen dette året innebærer at vi skal vere med og hjelpe til i en kristen aktivitet. Og vi valgte søndagsskole hjelpere. Så derfor var vi 7 timer på søndagsskole kurs.

Hadde en lek der vi skulle tegne en tegning uten og snakke med hverandre.. Dette ble da resultetet til meg og Hanne! HahahaaDagen i dag (mobilblogging)

Bloggenhalloja!

I dag har jeg og Line Therese baket cupcakes til selskapet hennes som er i morgen. Etter på det gikk vi for og møte Denis :) Da vi kom til der Denis var, var det mange andre folk der også, og da var vi sammen med dem og!

I siste timen på skolen i dag var det helt fantastisk ver! (SOM DU SER PÅ BILDENE OVENFOR) Så derfor gikk hele klassen+læreren ut og satte oss på gresset utenfor, så leste læreren vår en bok til oss mens vi andre lå og slappet av i solsteken, og spiste epler fra epletreet som er der :) Perfekt slutt på dagen spørr du meg vertfall!

Og til dere som er interessert i dagens outfit:

Ikke noen serlig interessang outfit.. Menmen

Buksa og genseren er fra Bikbok, vesken er fra Morris, bolblevesten er fra hm og skoa(converse) er fra Urban:)

Skittles jenta

Etter skolen i dag var jeg med Hedda hjem etter skolen. Kjempe koselig. Så gikk vi "tur" runt om kring der vi bor og bortover til meg. Så gikk vi ned til barneskolen vi gikk på helt til den ble nedlagt, og alle minnene kom tilbake! Ååå.. Savner det virkelig:( 

Så skulle Hedda et annet sted. Skulle egentlig vere med jeg også. Men etter som jeg er så fokjølet fortsatt og fordi formen ikke er helt på topp bestemte jeg meg heller for og dra hjem og slappe av litt.Et gammelt bilde fra da vi var i Spania.

 

 

Hjem fra Island og klassefest

Hei!

Nå sitter jeg bare i kjellerstuen min og venter på at mamma og pappa skal komme hjem fra Island. Der har de vert siden ?fredag? eller noe slikt. Skal bli godt og få dem hjem igjen nå :) Snilldatter99.

Dagen min i dag har gått ut på at først var jeg selvsagt på skolen, etter skolen var jeg en tur i banken pga noe skattepenger, så når jeg kom hjem tenkte jeg og vere litt flink og gjøre leksene mine og nå sitter jeg her og gofler innpå popcorn og mengder av oboy! Naam

Og i går kveld fra klokken 7 og utover kvelden var jeg på "klassefest" om man kan kalle det det? Uansett.. Det var vertfall kjempe koslig og ikke minst gøy! Var en i klassen min som inviterte alle i klassen hjem til seg på grilling. Ble masse latter, dans, musikk og snakk. Bilde under er fra da vi spiste i den ene av hagestuene deres. De har nemlig to stykker. (Om dere fra klassen ikke vil at dette bilde skal ligge ute husk å si ifra, så fjerner jeg det!)
Om du urer på hvor jeg sitter så er det jeg som sitter i midten med pelshette i den nermeste sofaen:) VERDENS BESTE KLASSE! Dessverre er ikke alle med på dette bilde... Tror det mangler 4 stykker:)

 

 

Kvalitetstid med lillegull

Selv om du er verdens mes særeste hund, elsker jeg deg lille bebien min <3 Klagepia

Heihei!

Dagen i dag har for det meste gått til å ligge på benken, ligge i senga og atter en gang ligge på benken! Dere kan vel tenke dere hvorfor? Jo.. Det er fordi jeg er syk. Eller var syk. Eller jeg er på bedringens vei vertfall :) Så satser på at jeg kommer meg på skolen i morgen. Og litt utpå kvelden kom Line Therese på sykebesøk til meg. Trengte det virkelig etter og ha vert syk i flere dager og ikke vert noe sosial i det hele tatt! Det er utrolig hvor rastløs man blir etter å ikke vert sosial på en stund!

Har vert syk siden de siste timene på leiren jeg var på i helgen. Altså siden lørdags kveld. Har hatt en del feber, vondt i halsen, og i går hadde jeg faktisk nesten ikke noen stemme heller.. Men nok klaging nå. Er heldigvis nesten frisk.

Ok. Det må nok bli litt til klaging i dag desverre. Jeg finner ikke laderen til kameraet mitt! Jeg har lett over alt. Men den vil altså ikke vise seg. Så frustrerende! Så i dag får dere nøye dere med et gammelt bilde fra Spania som jeg ikke har lagt ut før :)

 

Q: NOEN ANDRE OGSÅ SOM ER SYKE?

Grillings

Hei dere som fortsatt orker og følge bloggen min! (setter stor pris på dere altså)

I dag har jeg vert sammen med Hanne, Hanna og Marie på "stranden". Vi synes det var så koselig når vi grillet på stranden i sommer, at vi bestemte oss for at vi ville gjøre det i dag også ettersom at været var helt nydelig:)

Superhelt-slikkepinnen vår

Verdens beste jenter!

Q:HVA HAR DERE GJORT I DAG DA?
Q:ER DET FINT VÆR DER DU BOR?

summer weather

Åå, for et nydelig vær vi har på Karmøy i dag! Har vert nesten hele dagen på stranden med noen herlige veninner:) Grillkos, masse latter, sol og verdens beste jenter, kan det bli noe bedre? Og senere på dagen var jeg og tok solarium. Ja... Jeg tok faktisk solarium selv om det var strålendes sol ute. Hehe.. Og etter det var vi hos Hanna.

Line Therese la seg selvsagt på sanden istede for på teppet med vann på beina. Sånn kan det gå.


Haha... Ler like mye hver gang jeg ser bildet ovenfor! Fine ansiktsuttrykk vertfall.

 

Q: ER DET FINT VÆR DER DU BOR?

19.05.2013

I går var det helt nydelig ver på Karmøy! Hele 24 grader!! Tror ikke Karmøy har sett sola på flere månder nå :P Så jeg og Line Therese gikk på stranden for og sole oss:) Og så tok vi et par bilder.Haha! Jeg skulle sitte ut på den greia der og jeg med den dårlige balangsen min turte ikke og gå ut på, så jeg måtte krype...


Sporty eller noe..

Var nettop ute å tok noen bilder.. Dette er en litt sånn type bilder der jeg tror jeg er så fantastisk sprek og faktisk prøvere å lyve til meg selv helt til jeg tror på det selv... Og så blir jeg glad for at jeg tror jeg er sprek. Litt tragisk. Også ender jeg opp med disse bildene her, og innser at jeg er stiv som en stokk. Så går det gode humøret mitt bort igjen. Trist.

  Deilig møkk på sokkene...
Ja.. Jeg holler ikke på å falle altså. (Meg og min gode balangse)

Prøvde å vise verden at jeg hadde vert perfekt som den nye karatekid.

Outfit eller noe... Ikke serlig spesiel outfit i dag, men men. Genseren er fra risøe, tigths fra Cubus, skjerf fra Vero Moda, singlett fra bikbok og sokker fra hakkepeiling.

Fin i fjesen

 Og nå sitter jeg hos Line Therese og skal vere her resten av kvelden regner jeg med. Så kommer snart Are hit også så skal vi ha jentekveld med film maraton elns:)


Fjortis i speilet

Jeg bare elsker slike dager som dette. Nydelig vær, sitte på terassen i sola, slappe av, altså bare ta livet helt med ro uten og måtte tenke noe særlig på andre ting. Var en liten tur nedom byen siden jeg er jo på hytta, så hadde jeg selvfølgelig klart og glemme sminkemappa(som venelig) så måtte på butikken og kjøpe nytt. Brunkrem, dip liner og en mascara. Og nå skal jeg lage lunsj til meg og familien, med amerikanske pannekaker og skogsbær smoothie med gulerotkake til dessert :) 


 

Q: HVORDAN TILBRINGER DERE DENNE LØRDAGEN?

rosa hubbabubba

 Linselusaaaa

I dag har jeg egentlig følt meg som en vandrenes hubbabubba boble i den rosa velurdressen min! Haha.. Men jeg synes den er super søt, og ikke minst helt herlig og ha på seg. Kjøpte den i går faktisk, den er fra Cubus.

Og akuratt sitter jeg godt plantet forran peisen med teppe rundt meg på hytta våres og prøver og få i meg litt varme(uten hell).De siste dagen

Hallaow! Nå begynner det og bli en stund siden sist dere hørte fra meg.. Og jeg har heller ingen dårlig unskyldning for og ikke ha blogget heller :O Slempikekaia! Eller eneste unskyldning er vell at i påska var vi på påske tur på et sånn fjell å der var nettet helt rævvaaa. Og denne uka som var nå har jeg rett og slett bare hatt helt andre saker i tankene. Men dere skal få se litt av hva jeg har gjort den siste tiden da.

Dette er jo selvfølgelig ikke alt jeg har gjort tiden jeg ikke har blogget nå. Men det er de dagene jeg har hatt kamerat med meg vertfall! Som dere ser har jeg vert på hyttetur, vert med mange herlige mennesker og kost meg masse:)

 

Q:HVA HAR DU GJORT DEN SISTE TIDEN?

Premieren på paradise hotel

Akuratt nå sitter jeg i kjellerstuen med Malin og ser første episode av årets paradise hotel med chips, brus og sjokolade. Kjempe koslig. Begynner og bli en liten stund siden jeg var med Malin sist. Så derfor var det kjekt og vere litt med henne i dag:) 

 

Q: SER DU PÅ PARADISE HOTEL?

Hælja mij

Denne helga har vert kjempe koslig og avslappendes. Helga begynte med at jeg og Hedda gikk til Brun og Blid og tok sol. Deretter gikk vi hjem til Hedda og stripet håret hennes blondere. Og du gjett om jeg var nervøs! Har jo aldri stripet håret til noen før. Men resultatet ble ganska så bra da, heldigvis. Så laga vi oss taco og bare slappet av resten av kvelden.

Og på lørdagen tok vi jo noen bilder. Og senere på kvelden tok vi bussen til søteste Marie:) Og var der noen timer. Så laga vi oss tacosuppe og kosa oss. Så i dag er det jo søndag, og vi vet egentlig ikke helt hva vi skal gjøre i dag. Men det blir nok bare en "chillesøndag" med film og goderi!

HER SER DERE LITT HVORDAN RESULTATET AV STRIPINGA BLE

 

Q: HVA HAR DU GJORT I HELGA?

Q: HVA SYNEST DU OM RESULTATET ETTER STRIPINGA AV HEDDA SITT HÅR?


 

Kafé

Heihei!
Nå sitter jeg på kafé med Hedda. Er på hytta, så vi tok oss en tur inn til sentrum. Senere tror jeg kansje at vi kommer til og gå og ta sol:)

Smoothie og video på veg

Hei!

I dag er jeg fortsatt syk, men søteste Line Therese kom på sykebøsøk til meg! Kos:) Jeg har laget en video til dere også i dag. Men den er ikke ferdig redigert ennå. Jeg vet ikke helt ennå om jeg blir til og legge den ut :/ Fordi jeg ser ikke akuratt serlig vakker ut når jeg er syk... Men vi får se! 
Akkurat nå

Sitter jeg nydusjet og sminkefri i benken og spiser grøt. Pyjamasen er på. Det begynner og bli lenge siden jeg har hatt tid til og bare slappe helt av. Jeg har stresset så mye den siste tiden, så da var det helt herlig å få suttet meg ned og kunne vere helt avslappet! Nå venter jeg bare på at klokken skal bli syv, for da skal jeg på håndball trening. 

Disney<3 Haha...

No makeup

 

Q:HVA GJØR DU AKKURAT NÅ?

 

Solli & Kaijus

Heihei!

I går var jeg med Solvår (i klassen min) med hjem. Og litt senere tok vi bussen til meg. Ja,jeg vet.... Veldig interessant!

Meg og Solvår.

Uff.. Jeg har så mye babyhår. Også stikker dem rett ut!

 

 

Sliten

//FÅRHÅNDSSKREVET

Ah... I dag har jeg bare vert veldig sliten, jeg var heller ikke på trening. Hadde så vondt i magen! Så da tok jeg meg et varmt bad:) Følte meg så mye bedre med en gang etter på!


YNGLINGS-SÅPA!<3

Paradise Hotel reunion dk som vanelig..  Haha

 

Q:HVA HAR DU GJORT I DAG?

Gårsdagen:)

Heihei bloggen!

Lenge siden dere har hørt noe fra meg nå... Hehe. Men skal vere en bedre blogger når desember begynner!(håper jeg)

 

Men vertfall, i går var jeg først på shopping med Mommo og Mamma. Kosli som alltid:) Men ble nesten bare julegaver jeg kjøpte da. Og derfor kan jeg jo ikke vise det jeg kjøpte på bloggen! Fordi de jeg kjøpte til leser jo bloggen minxP

Og når jeg kom hjem kom Malin og Eivind til meg. Og litt senere på kvelden kom også Simon.

Søteste!(Malin & Eivind)

Simon og hans nye kjæreste: Smasha <3

Og så et bilde av meg dah.....

 

Q: HVA GJORDE DU I GÅR?


 

 

 

 

SYK SYK SYK SYK SYK SYK

Årh... Jeg virkelig HATER å være syk. Det er så sinnsykt kjedelig. Ingenting å gjøre, utenom å ligge i senga å late seg å se på tv. Hodet mitt verker og halsen min gjør vondt. Også er jeg veldig svimmel, så jeg orker ikke å reise meg opp engang. Men heldigvis kom mormor en liten tur hit. Også hadde hun kjøpt blad, brus, bolle og goderi til meg.

Og nå ligger jeg bare her og ser på episoder av paradise hotel danmark.. Og etter det skal jeg sikkert sove litt. Eller kanskje bare spille litt sims :P

Q: Er du syk?

Campingtur

Har glemt å fortelle dere at på fredag ble jeg med Malin og familien på campingvogn tur. Der var også Karina og familien. Dessverre reiser vi hjem i dag pga skolen begynner i MÅRRA!!! Gruer meg noe syyykt.

Men igår når vi våknet laget vi en herlig frokost. Armeriddere:)

Sener på dagen laget vi brownies.

Også er det et ferskvann her på campingplassen. Så Malin og Karina og de andre badet. Ikke jeg..... Haha

Fisker!

-Pleier dere og reise på campingtur?
-Har du/dere campingvogn eller bil?

Lets go to the beach-each

I dag startet jeg dagen veldi sosialt. MAC-EN <3 Haha.. Sener tok jeg med broren min og en venn på stranden sammen med søteste Stine! Det har vert hærlig vær  på Karmøy i dag. Tror jeg klarte å sole på meg litt brunfarge også?:)

Og ja jeg vet... Hårete lår :O
 

 

3 dager på rad!

Nå sitter jeg her sammen med Stine. Vi ha nettop sett håndball jentene vinne OL gull:) Vi sitter barnevakt hos meg i dag. Og i går og forgårs satt vi inne hos "Stine" Du kommer til bloggen hennes ved og trykke på navnet. Så dette er tredje dagen på rad vi sitter inne. Haha.. 

Har ingen bilder, så får bli et gammelt :) Stine er hun i mitten.

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits