Best mulig resultat: SELVBRUNING

Hvor dritt er det ikke å ha stått i en god halvtime å smørt seg med selvbruningskrem, og så deretter finner du ut at du likner en flekkete dalmantiner? Jeg tror jeg kan svare på vegne av de fleste jenter som bruker selvbruning synes det er temmelig dritt.. Og jeg har vert der selv mange ganger før, men nå tror jeg at jeg har funnet løsningene for å få best mulig resultat. Et naturlig og ikke flekkete resultat.

Mange tenker nok sikkert "Nei, jeg gidder ikke bruke tid på å ta selvbruning.. Jeg drar heller å tar solarium" Men faktisk, når du tenker deg om, så forstår du at selvbruning faktisk tar kortere tid enn å ligge i et solarium i 30-40 minutter. Og i tilleg er det ikke skadelig for huden!

 
♥Først av alt må du velge en selvbruning du synes passer deg og din hudtyper. Jeg vil anbefale St.Mortiz. Det er fodi den lukter ikke så vont, den holder lenge, blir fin farge, fargen er mørk når du tar den på noe som vil gjøre at det blir lettere å se hvor du allerede har smørt deg og ikke minst så er den nokså rimelig! 99kr flasken ca. om jeg ikke tar helt feil.

♥Du må være ren, så er lurt å ha dusjet rett før du jør det.

♥Deretter må du smøre hele deg inn med en god bodylotion. Det er fordi da blir huden "fuktig" som vil gjøre det enklere å smøre ut selvbruningskremen og det vil bli et mye mindre flekkete resultat.


♥Det er skikkelig lurt å bruke selvbruningshanske! Jeg fikk en til jul og etter jeg begynte å bruke det er jeg helt frelst av dem! Resultatet blir jo bare såå mye bedre:)

♥Ikke ta FOR MYE selvbruning på deg av gangen. Da vil det bli flekkete og stygt. Prøv heller å ta en liten mengde, og heller ta et tynt lag hver dag i ca 3 dager.


 

Q: HAR DU NOEN SELBRUININGS TIPS?


Vert med og gjort en god gjerning!

I dag har jeg og min vennine Malin vert med mormor å vert bøssebærer for årets tv aksjon! Jeg synes det er veldig viktig å vere med å bidra med det man har mulighet til :) Derfor, hvert år siden jeg var ganske liten har jeg vert med å gått rundt med bøsser for tv aksjonen, og også andre bøsse aksjoner. 

Dette året var det til støtte for "demens". Det vil si for alzeimers og slike andre type sykdommer som rammer tusenvis av stakkars mennesker hvert år! Det er en grusom sykdom som gjør at du mister mer og mer av hukommelsen. 

Det var veldig mange som ikke var hjemma da vi gikk rundt.. Noe jeg synes er litt dårlig, så da håper jeg vertfall at dem ringer inn og gir litt penger! 

Jeg vil oppfordre alle som ikke gikk dette året(og selvfølgeligt dem som gikk også), til å vere med neste år også. Det skal vertfall jeg!:)Q: VAR DU MED OG GIKK FOR TV AKSJONEN I ÅR?

Typisk min flaks...

Jauda.. I dag starta dagen med at jeg ble sendt på legen i første time, som var gym. Jeg skada håndleddet og klarte ikke bevege hånda. Hele hånda mi ble også helt hovna opp og helt lilla. Da legen så på hånda mi sa han at det åde kjendtes og så ut som et brudd i håndleddet, og at han var ca. 90 % sikker på at det var et brudd. Så han sendte meg videre til sykehuset i Haugesund for og ta rønken. Og jeg vetdu.. Jeg skalv som bare det! Jeg var så redd for at den skulle være brukket. Men HELDIGVIS tok legen feil. Den var ikke brukket. Sykt hvor lettet jeg ble da! Men jeg har fått en forstuelse da og må ha på en slik stygg støtte bandasje :_

Og etter mange timer på legen og sykehuset var jeg endelig hjemme i 5-6 tida.  Og då kom Birgitte på besøk til meg. Så såg vi på 4 stjerners middag. Og som sikkert noen av dere vet er Fotballfrue med! Og sunne som vi er måtte vi jo ha noe godt og spise. Så det ble vaniljeis med oboy pulver på:)
 

Hei bloggen! Savnet meg?

Heihei!

Ja.. Jeg har ikke blogget på en goood stund nå. Slem Kaia. Men det er jo selvfølgelig en grunn for det også da. Jeg har desverre fått lungebetenelse og orker ikke serlig mye. I dag er første gang på snart en uke at jeg faktisk orker og åpne dataen. (Og det er skjeldent). Men så fort jeg er på bena igjen blir det bedre blogging. Ok? 


Hadde ikke et eneste bilde av meg selv som var brukendes.. Så det ble bare et random bilde som jeg tok i sommer av noen markjordbær :P

"Hjemme-spa"

Uff.. Nå er jeg så lei av og vere syk! Jeg er liksom syk i 1-2 dager, så tror jeg at jeg er frisk. Så derfor går jeg på skolen, og noen dager etterpå er jeg syk igjen! ÆÆÆ! Så lei. Kan jeg ikke bli 100% frisk snart? Men nok klaging.

I dag er jeg jo syk, så derfor tenkte jeg og ha "hjemme-spa". Hehe.. Så jeg badet, tok ansiktsmaske, la på falsk negler, nappet bryna OSV. 

Ingen sminkeeeee!

 

Q:ER DET NOEN FLERE SOM ER SYK?

Q:HVA HAR DU GJORT I DAG?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits