Gray hair don't care

Nå er faktisk håret mitt grått! Hahha... Er ikke helt grått akkurat da.. Men er liiit grå skjer i det blonde:) Da skjønner dere vel sikkert at jeg var hos frisøren i dag!

Det som egentlig var planen var og bare stripe etterveksten, men så ble jeg og frisøren enige om at jeg hadde fått ganske mye gulskjer i håret, og at vi skulle ta en slags ?sølvkur? i håret som da gjorde at håret blie litt kaldere. Liksom litt grå aktig da:)

Hadde ikke et før bide... Men det over er vertfall etter bildet. Ble veldig førnøyd :)
Hair extensions anbefaling???

Nå trenger jeg deres hjelp! Jeg har tenkt og kjøpe meg nytt hair extensions, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal bestille fra?? Jeg har et 65cm langt fra luxushair fra før av. Og et 50 cm fra depend. Men 50cm er like langt som mitt eget hår, derfor må det vere 65cm. Men det fra luxushair har jeg mistet... Så det er derfor jeg skal kjøpe meg et nytt. Men tenkte at denne gangen ville jeg bestille fra en annen nettside. Så om du vet om en bra nettside som selger 65 cm langt hair extensions med bra kvalitet så hadde det vert helt topp om du kunne komentert va nettsiden heter! :D

Bare et helt random bilde..

 

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits