Video fra SUPRISEN!

I dag er jeg blitt 15år... Føles helt OK, litt rart, merkelig, gøy, skummelt, vet ikke helt... Men selve dagen har vert veldig bra! Har blitt sunget for sekssjuåtteniførtiellve+++ ganger, fått mange gratulasjoner og utalligge klemmer! Har også fått krølltangen jeg ønsket meg av lillebror og lillesøster, og av Mamma og Pappa fikk jeg fullt utstyrt hjemmekino annleg med prosjektor, lerett++ til leiligheten:) Superfornøyd jeg vertfall.

Men til det jeg egentlig skulle med dette innlegget.. Hanne, min gode venninne har redigert sammen en liten video fra da de overasket meg med supriseparty i helgen. På ca 1.00 er det video avda jeg kommer inn døren og de hopper frem:)

 

SUPRISEPARTY! Værdensallerbeste

Gjett hva verdens beste jenter gjorde for meg på lørdag? De laget supriseparty til meg!! Og gjett om jeg ble skremt! Jeg trodde at det bare var meg som skulle overnatte hos LineTherese, men da jeg kom inn døra hoppet jammen meg vell ikke Hanne, Hanna, Marie, Hedda og Synnøve frem også! 

Ostekake, brownies, muffins, is, smoothie og taco hadde dem også fikset i stand. Alle favoritt tingene mine, de jentene der kjenner meg så alt for godt! Hehe.. Og gaver fikk jeg også:) Så nå blir det itt letter og ha bursdag likevell:) Utover kvelden spilte vi Alias og ryktet går, danset, pratet og fikk oss noen latteranfall! Hahah.. Altså med andre ord: Kvelden var helt perfekt! 

 

Beklager for dårlig kvalitet på bildene..Se så fine venninner jeg har!

 

Tusen takk for overaskelsen, elsker dere!

Nyttårsball 2014, en minnerik kveld

Heihei!

Hadde jo egentlig tenkt å blogge om nyttårsballet for EVIGHETER siden.. haha.. Men så har det seg slik da at jeg er tidenes vimsehue å glemmer alt på snipp snare.. Men uansett, selv om det er !?1uke?! siden ballet(Herlighet så fort tiden går!) så tenkte jeg å dele noen bilder med dere:)

Dette bildet er fra da vi stelet oss til ballet. Som du ser er det et bittelite bad vi har, men vi klarte faktisk å presse oss inn 5 jenter på dette badet.. Hahah alt vi klarer altså!

Noen kjmpe gode "drinker" vi fikk før vi dro av gårde!Underholdning i gymsalen før dasingen tok av for fullt! Heheh


Hahah... Måtte bare ta med det siste bildet der også.. Måtte nesten bare le litt når jeg så det. Dette bilde viser bare hvordan vi jenter er.. Hanne mister øredobben sin og alle snur seg rundt for og se og hjelpe henne!:P

 

Om dere ønsker å se flere bilder fra ballet så har lokal avisen her på karmøy laget en bildereportasje om ballet våres som du kan se "HER"

Julemåneden til nå

Hoho!

Da er jeg på bloggfronten igjen(forhåpentligvis).. Tenkte og fortelle litt om hvordan litt av desember måned har vert for meg ogslikt :) Hadde ikke så mange bilder på kameraet mitt.. Men la gå, dere får se dem jeg har. 

♥I begynnelsen av desember hadde jeg og noen venninner juleverksted hvor vi laget karameller, pepperkaker og dekorerte glass som karamellene skulle ver oppi. Har også vert med på mange koselige jentekvelder og overnattinger:) 

 

♥Så nermet julen seg med stormskritt! Er jeg den eneste som føler HVERT eneste år at julen nettop var der sist? haha.. Men vertfall på selveste julaften har vi noen tradisjoner her hjemme i huset som er helt like hvert år. Og det er at vi alle våkner, setter oss under pelstepper og ser julefilmer på morgenen. Etter på det spiser vi god julefrokost sammen med farmor og mormor. 

♥Denne julaften var jeg faktisk også i kirken. Jeg vet egentli ikke hvorfor ettersom jeg ikke vet helt om jeg er kristen eller ikke.... Men etter kirken hadde jeg vertfall så mye julestemning at jeg følte jeg skulle sprekke hvert øyblikk! Tror aldri jeg har hatt såå mye julestemning på en gang. Og slikt har det vel egentlig vert store deler av desember dette året:) På kvelden spiste vi pinnekjøtt(som er den eneste julematen jeg faktisk liker) og så kom julenissen med noen pakker, og så etter på det igjen opnet vi alle pakkene som lå under juletreet. Og under treet var det ekstremt mange pakker!! Og jeg lyver faktisk ikke når jeg sier at det sikkert var rundt 150-200 pakker under der... Sykt. Og jeg ble superfornøyd med absolutt alt:)


 

♥Så var nyttårsaften der da.. Herlighet hvor fort tiden går! Føler jo nettop det var sånn 2005 liksom.. Men vertfall egentlig så var planene mine for nyttårsaften og enten vere med noen venner her hjemme eller dra ut på en fest ellernoe. Men di planene gikk ikke slikt jeg hadde tenkt. Det var fordi familien hadde bestemt at vi skulle reise på hytta og feire sammen med 4 andre familier.. Ikke misforstå nå, det var kjempe koselig det altså:) Hadde nesten ingen bilder fra nyttårsaften... Verken av raketter, maten, pakkeleken eller noe.. Så det var litt dumt. Men vi "barna" spiste taco mens di voksne spiste hummer.

 

♥Alt i alt har jeg hatt en veldig fin julemåned sammen med min flotte familie og fantastiske venner! 

 

Q:HVORDAN FEIRET DU JUL OG NYTTÅRSAFTEN?
Søndagsmiddag + Anbefaling til allergikere

Nå i ettermiddag var jeg og familien + farmor på søndagsmiddag hos mormor. Hun har bursdag på onsdag så da feirte vi det i samme slengen:) Til mat fikk vi får i kål, men det liker ikke jeg så derfor fikk jeg pølse med potetmos. Favoritt maten miin! Og til dessert var det flere kaker og is.

Har en liten anbefaling til dem med gluten og melke allergi! Den isen som er nedenfor. Den smaker kjempe godt og den er laget av melke og glutenfrie varer! Den selges vertfall på coop prix:)

 

Q:HAR DU ALLERGI OG HAR DU SMAKT DEN ISEN FØR?

 

Jentekveld med mine beste!

Har hatt en kjempe koselig kveld i ?garasjestuen?(om jeg kan kalle det for det) til Hanna sammen med noen venninner. Ble vertfall en vellykke kveld som alltid. Vi spiste taco og sang singstarspilte. Spilte fotball spill, og med våres konkuransse innstinkter ble det nok av roping og brøling! Hahha. Så bare satt vi og snakket, lo og hørte på musikk:)


Q:PLEIER DU OG DINE VENNINER Å HA JENTEKVELDER/VENNINNE KVELDER?
BÅT-FESTIVALEN

I helgen som var nå netopp er det en festival i skudenes (en by på øya jeg kommer fra) som heter båtfestivalen. Den er en gang i året. Og på den festivalen er det mange boder som selger forsjellige ting, tivoli, konserter og sist men ikke mins utrolig mye MAAATT <3 <3 :) :) Hehe.. Gått ganske mange hundre lapper på mat denne helgen hvertfall! Og på kveldene har jeg sovet borte i snart en uke nå. Haha.. Og den ene kvelden hadde vi taco kveld hjemme hos Marie, og så overnattet jeg, Hanne og Hanna der! Super koselii. Hadde bilder fra der også, men tror du ikke jeg glemte og legge dem på dataen?

Hadde bare mobil bilder fra festivalen... Men det får gå for denne gangen. Og bildene er bare fra den ene dagen. Den dagen med dårligest vær og mist folk. De andre dagene var det så syykt mye mennesker over alt og kjempe fint vær!


Hadde ikke så mange bilder... Menmen.

17.mai

Som alle vet var det jo 17.mai i går! Min 17.mai startet med at klokken 4 om natten var vi ute og kjørte ?traktor? i fantatoget! Haha a kjøre vi mange traktorer med tilhengerer og vekker alle folk. Kjempe gøy :) Og når vi kom hjem til Synnøve var egentlig planen og ikke sovne fordi da kom sikkert jeg og Synnøve til og bli kjempe trøtte. Men tror du vi klarte og holde oss våkne? Det endte med at vi sovnet og rakk derfor ikke og se på skoletoget... Etter på det gikk jeg til skudenes og så på folketoget og var med masse folk. Og senere på kvelden var jeg i skudenes :) Har desverre bare bilder fra starten på dagen og ingen fra kvelden....
Q: HVORDAN HAR DIN 17.MAI VERT??

Bryllup og sånt!

Heihei!

I går var jeg i bryllup til søskenbarnet mitt på Østlandet:) Det var god mat og masse folk. Jeg har en del bilder som kommer når jeg er kommet hjem. p.g.a jeg har ikke kamera ledningen her! Bare mobil... Header kommer også snart :D 

-Ska du i bryllup dette året?

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN!

Svarer på video! Vet ikke helt hva tid, det kommer an på dere, om dere komenterer! :)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits