Skal, skal ikke... Dilemma...

Skal jeg begynne å blogge igen eller ikke...?

PROBLEMER....

Grunnen til at jeg ikke har fått blogget i går og i dag er fordi det er skjedd noe med dataen min... Jeg vet ikke helt hva, men hver gang jeg laster inn bilder eller videoer blir de slettet... Jeg hadde til og med også filmet en video til dere.. Århh det er så KIPT når slikt sjer!! Tror det klikker snart for meg...

Men jeg låver at jeg skal prøve å fikse det snarest mulig. Så krysser finger og tær for at jeg finner ut hva problemet er. Og om ikke må jeg i verstefall kjøpe ny mac eller kamera.. :/ Men i mellomtiden kan dere få et gammelt bilde.. Hehe
Mamma har laget ny header til meg! + Fikset nytt design

Da har jeg ENDELIG fått et orntlig design igjen! Såå deilig å få det nå.. Som vanelig er det mamma som fikser med headerene mine:) Designet jeg bruker nå er fra bloggen nerdie.me , men det er fikset en del på fargene og bakrunnen og slik, sånt at det passer meg.

Jeg hateeer bildet på headeren.. Siden det er så gammelt og jeg synes jeg er forferdelig stygg på det.. Men ettersom det var mamma som bestemte hvordan headeren skulle vere ble det nå slik.

Uten om det er jeg strålendes fornøyd med designet. Eneste jeg vil fikse litt på er størrelsen på headeren:) Synes den er litt i minste laget, men det skal jeg få fikset på så snart som mulig!(om jeg bare finner ut hvordan..)


Nye tider & ny blogging

Jeg har det litt slik at jeg plutslig får et skikkelig kick om at jeg skal begynne og blogge myemasse.. Men så går det rett i dass etter bare noen få uker.. Dere andre som blogger kjenner dere vell sikkert litt igjen i akkurat det?

Men nå er det nye tider, det nermer seg med stormskritt desember og vinter, og jeg har en slik god følelse i meg hele tiden! Kansje fordi det nermer seg jul, et nytt år osv? Eller kansje det er fordi jeg har bestemt meg for og begynne på skoi(et treningssenter) og begynne å spise sunnere, bry meg mer om skolen og tilbringe mer tid sammen med de som betyr noe for meg, altså generelt få e sunnere og bedre liv? Å guud nå ble det mange ganger jeg skrev "og" haha..

Og siden jeg har bestemt meg for alt dette vil jeg også gjøre et forsøk på og holde på bloggen, om dere er villige til å vere med på det og vere flinke til å komentere og gi respons på innlegene mine, og blogge vertfall 1 gang til dagen:) 

Jeg vil også bytte litt fokus på bloggen min. Nå skriver jeg jo bare om hverdag, hva jeg har på meg og ting som bare dreier seg om meg,meg og atter meg! Jeg vil ha en blogg der jeg gir tips om trening, øvelser dere kan gjøre, oppskrifter på sunne(men gode) ting du kan lage hjemme, interiør, men selvsagt også om hverdag, klær, sminke og mote da :D

 

SÅÅ.. HAR DERE TROEN PÅ MEG? HEHEE

Foreløpig design

 

Som dere ser har jeg fått nytt design! Jeg var så utrolig lei det gamle... Likte bedre det gamle da men. Dette er da bare et foreløpig design, frem til jeg får tatt noen nye bilder till header og slikt :)

 Det nye

 

Og dette er det gamle


Har også noen ting og fortelle dere! Jeg har nemlig flere videoer på veg til dere. Den ene er video fra Spania og de andre er innkjøpsvideoer fra Spania. Måtte dele de opp i flere deler siden om ikke ville en vert i en halvtime liksom. Haha :)

 

Q:HVA SYNTES DU OM DET NYE DESIGNET?

 

NOEN SOM VET...?

Er det noen som vet om et fint gratis design? Jeg er så sinnsykt lei av det jeg har nå.. Å nå som jeg skal begynne å blogge igjen trenger jeg et nytt et slik at jeg får litt ny motivasjon :D hehe. Det jeg har nå føler jeg er så vinter aktig... Trenger et litt ?varmere? Hahah om dere skjønner hva jeg mener! Så skrik ut om du vet av ett!
LIKES

Heiheihallo!

For en stund siden laget jeg en facebook side av bloggen min. Kaijus.blogg.no. Jeg har helt glemt av at jeg hadde den siden. Men nå har jeg tenkt å begynne å bruke den igjen!

 

Så hadde satt stoooor pris på om dere hadde orket å like siden min!:)

FOR Å LIKE SIDEN MIN KLIKK "HER!"

 

 

 

Q: HAR DU LIKT FACEBOOK SIDEN MIN?

Q: HAR DU FACEBOOK SIDE TIL DIN BLOGG?


 

NY HEADER! LAGET AV MAMMA

Nå har jeg ENDELIG fått nytt design og header. Det er mamma som har laget headeren denne gangen også :)

 

Dette var jo det jeg hadde. Her er headeren også laget av mamma:

 

Og her er den hun har laget nå:

 

Jeg var veldig fornøyd med det forrige også da. Men begynte og bli så veldig lei av alt det derre rosa! Og jeg hadde lyst på noe litt lysere:)

 

Q: HVA SYNES DU OM DEN NYE HEADEREN OG DESIGNET?

Blogger jeg leser daglig

Dette er noen av de bloggene jeg leser hver dag. Leser mange flere også, men det er disse jeg leser mest! 

♥ Explode.blogg.no ♥ Krisssy.blogg.no ♥ Sophieelise.blogg.no ♥ Betinabf.blogg.no ♥ Fotballfrue.no ♥ Hannasoren.blogg.no 

♥ Matholck.blogg.no ♥ Belamy.blogg.no ♥ Hannestava.blogg.no ♥ Ssbk.blogg.no ♥ Bennysriddle.blogg.no ♥ Andreabadendyck.no

MAMMA har laget header til meg! OJOJ

Nå har jeg fikset meg nytt design og header som kansje noen av dere har merket. Det er mamma som har laget headeren og side bildet mitt! Det er også hun som valgte vilket design jeg skulle ha:)

-Hva synes du om det?

OMG! Litt sånn lei...

Begynner virkelig å bli lei av det deigne jeg har nå... Skal snart få fikset meg et nytt! Forhåpentligvis i løpet av uka:-)

-Hvet du om et fint gratis design jeg kunne hatt??

Skal jeg lese din blogg?

Vil du at jeg skal lese bloggen din, så bare komenter under :))

Jeg vil lese DIN blogg!

Bare skriv blogg navnet ditt! Trenger noen nye å lese :)) Kommer til og komentere også. Kansje jeg blir fast leser?


Hjelp meg!

Heihei!

Er det bare jeg som har problemer med blogg.no? Klarer ikke legge bilde inn i inleggene. Har ventet i 15min på 1 bilde, og det kommer aldri? Hva skal jeg gjøre... Trenger hjelp :(

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits