SMAKEBIT PÅ GÅRSDAGENS "PHOTOSHOOT"

I går fikk jeg plutselig for meg at jeg MÅTTE ha nytt profilbilde på facebook. Så da gikk jeg og Stine oss en tur ut og tok noen bilder:)

Fineste Stine!

Det ble dette som profilbilde! :)

 

Q: HVA SYNTES DU OM BILDENE?
Latest instamoments

Dette er da de seneste bildene jeg har lagt ut på insta:) Og husk det er fult lov og følge meg! Heheh... Heter kaijus , som vanelig.

♥1.Koser meg med kako ♥2.Mine søte Minnie negler ♥3.Konf.leir bilde ♥4.Konf.leir bilde ♥5.Naturlig hår ♥6.Fjortissen i speglet         ♥7.En nydelig dag i sist uke ♥8.Hot dogs or legs? ♥9.It's Lakers bitches


♥1.Sommer outfit ♥2.Nydelig dag på stranden ♥3.Spania bagasjen ♥4.Viser at det er like mye sommer uansett hvordan kroppen er   ♥5.Sovetid ♥6.Nyter varmen i spania ♥7.Going out ♥8.Mine nye babyer ♥9.Spania innkjøp

 

Nå sitter jeg mest sansynelig på skolen og har time, om dette virker som planelagt! Dette innlegget er da forhåndspublisert. Kunne jo selvsagt ha postet det når jeg skrev det. Men jeg har aldri prøvd å forhåndspubliser, så tenkte jeg ville teste det litt ut :)

 

Q:HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM? (FOLLOWER ALLE SOM KOMMENTERER HVA DE HETER)

 


 

JOBBSKYGGEDAG PÅ FOTOGRAFEN

For noen dager siden hadde skolen jeg går på noe som heter jobbskyggingsdag. Jeg vet ikke om alle skoler har det eller ikke, men det er vartfall slik at vi en dag skal vere med på en jobb vi kunne tenke oss og jobbe med senere i livet. Og der skal vi da liksom se hvordan den jobben funker da ;) 

Jeg og Hanne syntes begge det hørtes veldig gøy ut på fotograf, og de var det! Nå har jeg vertfall kjempe lyst å bli fotograf. Vi var på en fotograf som heter DRØMMESKOGEN. Og det var jo bare såå fint der!! Litt sånn vintage stil, noe som jeg elskeeer!:)

Dagen vi var der startet med at når vi kom dit skulle vi finne noen inspirasjonsbilder. Så skulle vi ut og ta bilder av hverandre. Etter på det skulle vi lære og rediger bilder i photoshop. Og når vi hadde gjort det også tok vi bilder av hverandre i studio:) Og når vi var i studio fikk vi låne demmes kamera!

Tenkte og vise dere noen av bildene. Men husk! Jeg er ingen proff-fotograf akuratt. Hahaa... Og bildene er heller ikke redigert enda.

Bare se hvor fint det var der!

Og dette er hvordan det så ut i studio, og der vi satt og redigerte bilder:)
På dem siste bildene her ser du kansje at det er en litt annen kvalitet og farge på bildene... Og det er fordi kameraet demmes gikk tom for strøm, og vi måtte bruke våres eget. Og det som var da var at den ene lampegreia ikke virket til våres kamera... Og derfor måtte vi ta bildene uten lys og blits.
"Sexy" pictures

Hoho! Her kommer noen fantastisk fine bilder av meg og Karina. Ikke ta det seriøst. Skulle egentlig øve til prøve... Men vi endte opp med å ha en photoshoot som ikke er en photoshoot i det hele tatt. 

 

Q: FINE? HAHA

ÅNEEEEEIII FML

Årrhhh!! Jeg tror det er noe som er galt med kameraet mitt, canon eos 600d... Fordi det har helt rævva kvalitet på videoer:( Det ser liksom syyykt bra ut på kameraet, men når jeg legger det inn på macen blir det bare helt sykt dårlig. Dere kan jo se på videoer jeg har lagt ut hvor dårlig kvaliteten blir. Og det er så sykt dumt, fordi jeg har jo liksom betalt sånn 5000 kr for det kameraet. Og alle andre jeg vet om som har det kameraet får helt fin kvalitet på videoer.... Og nå er det sikkert noen som blir til og si at det er fordi jeg ikke fokuserer riktig o.s.v men jeg VET at jeg fokuserer rett.

Så om det er noen som har noen arfaringer med dette hadde jeg satt stor pris på om du kunne kommentert hva som kansje er galt :)

ÅÅ.. Versåsnill og hjelp meg noen!! 

 

BILDER

Tidligere i dag var jeg og Hedda utenfor og knipset noen bilder!  Så forhåpentligvis får jeg mamma til og lage ny header til meg i nermeste fremtid:) Bildene er IKKE redigert ennå. Dette er noen av de 502 bildene vi tok:

Jeg har selvfølgelig noen bilder av Hedda også! Og her er noen av dem:
Q: HVILKET AV BILDENE AV MEG LIKTE DERE BEST?

Q: HVILKET AV BILDENE AV HEDDA LIKTE DERE BEST?

 

 

Photos

I dag var jeg, mamma og farmor ute og gikk en tur. Så jeg tok med meg kameraet og knipsa noen bilder! (Bildene er uredigerte)


Og husk: dette er første gang jeg tar naturbilder, så no hate! Haha...

Bilder til headeren++

Som jeg nevnte tidligere skal jeg få ny header og nytt design:) Her er noen av bildene jeg tenkte og bruke + noen flere :

-Hvilken av bildene ovenfor var finest???


Meg og verdens fineste Elina<3

And the outfit:

Bandana:Syden Genser:Bik bok Bukse:Vero Moda Tube bh:Bik bok Extensions:Depend

Bildene er ikke redigert ennå....

Masse Bilder

Hallo!

Har masse bilder som enda ikke er blitt postet på bloggen! Er p.g.a har tatt bildene på andres kameraer og telefoner :O Alle bildene gidder jeg ikke å poste, men di mest interesange kan jeg jo ;) Det er bilder fra Rhodos som jeg var for 2 uker siden? fra tirsdag da jeg sov over hos Karina og fra i går da vi plutselig fikk vite en time før båten gikk at vi skulle på vg lista i Stavanger! Vi filma fra vg lista så tenkte jeg kunne redigere sammen en litenn video av det, om det er interesse for det. 


Haha! Her er et bilde av Malin, Meg og Stine for flere år siden<3

Nå ligger jeg bare ute i varmen og soler meg! (24 grader) Endelig er sommeren kommet til karmøy.

Bilder fra Sydenlann

Bildene!


Her er bildene fra bryluppet som jeg lovte! Legger ikke ut bilder av gjestene og de som gifta seg ;)

Her var det bryllupet var!

Kakepynten!


 

Kjolen jeg hadde. Viss noen lurte er den fra Vila og kostet 499,- Tror jeg?


Sånn hadde jeg håret.

SÅ! Har jeg fått header! :) Den her:-Hva synes du om bildene?

-Likte du headeren? 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits