Siden sist...

Siden sist har jeg....

I følge Linetherese, blitt narkis, vert naken, sett på fiskemebnesker som bader, funnet broren min hengende som det der og spillt fotball.

Jeg har også funnet SMINT, andre enn meg som husker dem? Jeg har funnet drømme bilen og drømmemannen, farget håret rosa, stukket en nål gjennom tunga og vert i bursdager.

Noe annet jeg har gjort er at jeg prøvde finne kreativiteten i meg å tegnet mitt første portrett noensinne, har begynt å krype på gulvet for å vaske(fått jobb), er blitt rik og konfirmant, har svingt flagg og ropt "HURRAA", vert ute å reist til Trondheim for å gå i konfirmasjon til søskenbarnet mitt og var på sykkeltur der jeg var så heldig å sykle på en spiker.

Spist masssee mat, både god og ekkel bare for å nevne det liksom, reist til London, og for ikke å nevne det så har jeg tatt sjølfi med dama i parken, hatt mange kosekveller, sett på Synnøve sove og sist men ikke minst lekt modell i hotell-gangen.

Og den siste tingen som har hendt meg i mitt super interisange liv er at jeg har funnet ut hvem som er Hannas tvilling.

HVA HAR DU GJORT I DET SISTE?

Liker å se det.

Det er litt gøy å se at jeg faktisk fortsatt har flere lesere hver dag, til tross for at jeg ikke blogger! Selv om det er lite lesere i forhold til toppbloggerene, betyr de leserene jeg faktisk har endel for meg. Jeg er jo bare Kaia fra lille Karmøy.

Men til noe ganske annet. Den siste uken har jeg tilbrakt sammen med familien min i London. Og man kan trygt si at jeg har fått svidd av nok tusenlapper på en GOD stund fremover. Rett før jeg gir meg selv "kjøpestopp". Men jeg kan jo ikke det heller, for før høsten er ferdig skal jeg også ha besøkt London en gang til, og vi skal på ferie til Sverige og kanskje Oslo...

Nå mens jeg var i London har jeg filmet noen små snurter her og der, å tenker og lage en "stemningsvideo" fra turen om det er interesse for det :)

Et evig stress

Konfirmasjonen min nærmer seg med stormskritt, og jeg er mildt sagt SUPER STRESSET!! Bare se alt jeg skal gjøre BARE i dag:

1. Få festet tapeextensions
2. Ta gelenegler
3. Vaske campingvognen til gjestene
4. Gå på jobb
5. Ta selvbruning
6. Rydde ferdig på rommet
7. Fikse litt smått med bordkort
8. Hente litt av besøket på flyplassen
9. Ordne med kjøkkenet i lokalene
10. Og andre små ting....

Akkuratt nå gleder jeg meg jo nesten til alt dette konfirmasjons-stresset er over... Får bare krysse fingrene for at jeg ikke blir helt tom for energi når alt er ferdig.. :)

Slenger med et fint bilde av meg midt oppi stresset!

Q: ER DET FLERE SOM SKAL KONFIRMERER SEG DENNE HELGEN?

Såå kjekt!

Såå kjekt å se at statistikken på lesertallet faktisk gikk opp etter innlegget jeg skrev i går! Jeg satser nå litt smått på å begynne å blogge litt igjen :) Jeg orker ikke å føle at jeg har et press på meg til å blogge HVER eneste dag, men jeg skal prøve å blogge så ofte det lar seg gjøre!

I dag har jeg vert på konfirmant-fotografering. Det vil si alle konfirmantene spm konfirmerer seg i samme kirke som meg tok gruppebilde i kirken med sånn hvit kappe/drakt/kjole på oss. Håper bildene ble bra:)

Og i kveld har jeg vert i Kopervik sammen med Hanne og Hanna.

Og da jeg kom hjem derfra skulle mamma feste tapeextensions på meg til konfirmasjonen jeg skal ha på lørdag. Men da vi skulle begynne å feste fant vi ut at det ikke fulgte pålimt tape med... Så der fikk jeg jo et kjempeproblem.. Eller egentlig har jeg jo ganske langt hår fra før, som du ser på bildet, men jeg vil jo ha hår bed til rumpa! Heldigvis fikk jeg kontakt med en frisørsalong nå i kveld som selger tape til tapeextensions løst;) pjuhh, der var håret til konfirmasjonen reddet!!

Linetherese knudsen liker vannmelon

De e heilt sant ! Kommenter del å lik xoxo

Nettverksproblemer

Det er desverre noen nettverksproblemer her på Karmøy. Eller jeg vet jo ikke om de er over alt på Karmøy, men vertfall noen deler av Karmøy. Så blir ikke blogging før det er fikset. Er vi heldige er det fikset til i kveld.

INSAGRAM

Tenkte og legge ut noen av bildene jeg har postet på instagram! Om du vill followe meg på instagram heter jeg:  kaijus 

 

Q: HAR DU INSTAGRAM?

Q: VIL DU FOLLOWE MEG?

Tina og Bettina

Sitter nå og venter på at filmen skal starte! Årh.. Hater virkelig å vente på at filmer skal starte. Er her sammen med Malin, Stine, Kristine, Birgitte, Lydia og Hedda!;)

Flere som skal se den?

Resultatet

Vi vant! Wohoo:) 7-2 mot Etne.

2stk svette, glade og rødsprengte fotball jenter som nettopp har vunnet en kamp:** hihi

Til Etne for kamp!

Sitter nå i bilen... Vi skal spille kamp helt i Etne. Tar 1 og en halv time eller noe. Og jeg som hater og kjøre bil! Vi skal så vinne!! Vi kjører ikke så lenge for og tape assa;)

Q: Spiller du fotball?

Ny header

Som dere kansje ser har jeg fått ny header! Det er ei som heter Malin som har laget den. Så om du leser dette, så tusen takk til deg!:) Jeg vet ikke om hun har blogg. Skal se om jeg finner ut hva den heter om hun har. Skal ha denne headeren hvertfall til jeg kommer hjem fra ferie. (ca 3 uker) pga jeg har fått laget en header til som jeg vil bruke :D 

-Hva synes dere om den??<3

Bankort med rosa leopard!

Alåha everybody!

I dag skal jeg fortelle om noe veldig interisant!(not realy) Motokk bankkortet mitt i dag. Men det som er litt kult med korte mitt da, er at det er rosa leopard print på! 

Sexy korte mitt! <3

Rosa Vespa VS Rosa Mopedbil

Har lyst på begge deler!! Men hvet ikka hva jeg vil ha mest...

Positivt med mopedbil:

-Du har tak over hodet

-Du har seter og bagasjerom

-Musikk

-Slepper og fryse

 

Negativt med mopedbil:

-Kjører bare i 45km

-Om du skal ha når du er 16+ må du ha 1999 modell (gammel)

Sikkert mer og da!

 

Positivt med moped:

-Finere

-Nyere

 

Negativt med moped:

-Du fryser

-Har ikke tak og musikk

Sikkert mer her og!

 

Har jo heldigvis 2,5 år på og bestemme meg da :o)

 

-Hva ville dere mest hatt?

Justin Bieber er "HOMO"!

NEINEINEI!!!!!! DET ER HELT FEIL! Kjenner jeg blir kjempe irritert når folk sier det... Og folk sier det akuratt som om det skulle vert noe negativt med å være homo. Tenk om han faktisk hadde vært homo, da hadde han sikkert ikke villa sakt det en gang ettar alt det han har fått høre fra di idiotene som sier slikt! Det er til og med flere grunner til at han ikke er det.

1:Han liker jenter

2:Han synger om jenter

3:Han har en kjæreste som er JENTE

4:Han sier det selv at han ikke er det

 

Så hvordan klarer dere å si at han er homo? Dere vet godt att han ikke er det når Selena Gomez er kjæresten hans?!

Flere som er enige?

Og han kommer jo også til norge i april 20131!<3 OMG! Har så sykt lyst å gå på den konserten! Så får håpe mamma vil;) Haha...

Så skummelt likt meg

Teenagerpost på facebook! Haha... Og jeg som trodde at det bare var jeg som gjorde slike ting. Ble så glad da jeg oppdaget teenagerposts;)

-Er det ikke bare helt genialt? haha:D

Piercing in the noseee!

Heihei! I dag var vi en tur innom byen. Ikke så spesielt å høre om kanskje;)
Men! Vet dere hva? Nei, det gjør dere jo ikke! Hvertfall ikke før jeg har sagt det. Å.. Nå snakker jeg meg bort her. Men til poenget, der var det ett piercing studio! Ojoj! Så.... Jeg, eller jeg og Malin ville ha piercing, selvfølgelig:) Men svaret vi fikk var som forventet "NEI"... Vi ble jo ikke overrasket over det svaret. Men overrasket ble vi da vi skulle hjem og mamma og di bare "Kommer dere eller?" Og så var di på vei inn i studioet! Du kan tro det var 2 stk glade jenter etter på<3

Malin<3

Meij!

Viser ikke så godt på dette bildet..

-Var det fint?<3

Rhodos By

Nå skal vi spise middag, så tar vi oss en liten jente tur inn til Rhodos by:) Åsså har jeg så sykt lyst på tattoo... Såå! Vi får se<3

Da blir det Syden!

AHHH!! Bare 2 timer til jeg er på veg til Syden<3<3 Ble akuratt ferdi å pakke, og kom hjem fra selskapet til Tomine for en liten stund siden. Blir sikkert ikke så mye blogging når jeg er borte.

I går kveld var det avslutningsfest for klassen min! Vi danset til "Hoedown Thoedown" fra Hannah Montana the movie, sang litt o.s.v

 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits