SJOKOLADE fjerner mageFETT

Hohoo ja du leste faktisk rett!

Her om dagen fortalte en venninne meg at sjokolade fjerner det ekstra magefettet mange gjerne vil kvitte seg med. Og når hun sa det var jo selvsagt det første jeg tenkte "Nei. Det kan ikke være mulig! Sjokolade lager jo fett på magen!"

Men litt senere på kvelden tenkte jeg litt over det og ble litt nyskjerrig på om dette faktisk stemmer... Så jeg researcha litt på nettet og fant faktisk ut at dette er SANT! Merkelig nok.. Men for en godnyhet da! Hehe.. Og det er faktisk også bevist at de som spiser ofte og mye sjokolade er de tynneste og de med minst kroppsfett! Jeg aner virkelig ikke hvorfor men det er forsket såpass mye på nå den siste tiden og det høres faktisk litt troverdig ut også. 

-Spanske forskere ved universitetet i Granada, undersøkte matvaner og aktivitetsnivå til 1500 tenåringer i alderen 12 til 17 i ni europeiske land. De ungdommene som sa de spiste mye sjokolade, hadde i snitt lavere fettprosent enn de som ikke gjorde det.

Så nå er det bare til å sette igang og finne ut om dette faktisk virker:) Og gjør det, er det jo bare for godt til å vere sant!
OG FOR OG AVSLUTTE DETTE INNLEGGET:

De som spiser sjokolade daglig har 29 prosent mindre sjanse for å få slag, og 37 prosent mindre sjangse for å pådra seg hjertelidelser- enn de som forsøker unngå sjokolade.

 


5 kommentarer

Tine

14.02.2014 kl.17:53

utrolig bra innlegg :P fin blogg forresten, kanskje jeg skal bli fast leser :-)

Marie Gjernes

14.02.2014 kl.18:08

Haha, genialt!

Maylen Aurela

14.02.2014 kl.18:28

Haha, hadde jeg faktisk aldri trodd!!:p

miinemor

14.02.2014 kl.22:01

Jeg som er så glad i sjokolade kan bruke dette som unskyldning! Savner konfAction med deg ♥

kaijus

14.02.2014 kl.22:47

miinemor: Hahah jaa! Genialt vettu.. Savner degåå ??

Skriv en ny kommentar


hits