Best mulig resultat: SELVBRUNING

Hvor dritt er det ikke å ha stått i en god halvtime å smørt seg med selvbruningskrem, og så deretter finner du ut at du likner en flekkete dalmantiner? Jeg tror jeg kan svare på vegne av de fleste jenter som bruker selvbruning synes det er temmelig dritt.. Og jeg har vert der selv mange ganger før, men nå tror jeg at jeg har funnet løsningene for å få best mulig resultat. Et naturlig og ikke flekkete resultat.

Mange tenker nok sikkert "Nei, jeg gidder ikke bruke tid på å ta selvbruning.. Jeg drar heller å tar solarium" Men faktisk, når du tenker deg om, så forstår du at selvbruning faktisk tar kortere tid enn å ligge i et solarium i 30-40 minutter. Og i tilleg er det ikke skadelig for huden!

 
♥Først av alt må du velge en selvbruning du synes passer deg og din hudtyper. Jeg vil anbefale St.Mortiz. Det er fodi den lukter ikke så vont, den holder lenge, blir fin farge, fargen er mørk når du tar den på noe som vil gjøre at det blir lettere å se hvor du allerede har smørt deg og ikke minst så er den nokså rimelig! 99kr flasken ca. om jeg ikke tar helt feil.

♥Du må være ren, så er lurt å ha dusjet rett før du jør det.

♥Deretter må du smøre hele deg inn med en god bodylotion. Det er fordi da blir huden "fuktig" som vil gjøre det enklere å smøre ut selvbruningskremen og det vil bli et mye mindre flekkete resultat.


♥Det er skikkelig lurt å bruke selvbruningshanske! Jeg fikk en til jul og etter jeg begynte å bruke det er jeg helt frelst av dem! Resultatet blir jo bare såå mye bedre:)

♥Ikke ta FOR MYE selvbruning på deg av gangen. Da vil det bli flekkete og stygt. Prøv heller å ta en liten mengde, og heller ta et tynt lag hver dag i ca 3 dager.


 

Q: HAR DU NOEN SELBRUININGS TIPS?


2 kommentarer

16.02.2014 kl.02:04

Det er også lurt å peele huden først :)) men bra tips!

17.02.2014 kl.23:09

code tips!

Skriv en ny kommentar


hits