Angsten for å ha bursdag..

Føler meg unormal. Rett og slett unormal. Hvorfor? Jo, det skal jeg fortelle deg... Jeg gruer meg som en GAL til og ha bursdag.. Mange vil nok si at når man er så ung som meg ville det vert "normalt" og glede seg som en gal til bursdagen, ikke grue seg som en gal, slik som alle andre på min alder. Men slik er det altså ikke med meg.

Nå er det nøyaktig en liten dag igjen til jeg offisielt ikke er fjortis lengre, og jeg kunne virkelig ønske at det vertfall hadde vert noen måneder igjen enda til bursdagen min... Jeg vet vell egentlig ikke helt hvorfor, men jeg har akkuratt som litt "angst" (om man kan si det på den måten) for og bli eldre akkuratt nå. Jeg lurer på hva det kommer av.. Jeg kan jo ikke akuratt føle meg "gammel" nå liksom. Haha.. Men jeg er jo trossalt snart halveis til !30!? 

Det har heller ingenting med oppmerksomheten man får når man har bursdag, for jeg er jo veldig glad i å få oppmerksomhet.. Og oppmerksomheten man får når man har bursdag er jo bare toppers!

Når jeg tenker meg litt om tror jeg kansje det kommer av at jeg føler jeg ikke har fått så mye ut av mine 14år som jeg hadde håpet. Missforstå meg rett nå, jeg har opplevd utrolig masse på disse årene og har oppled sikkert mye mer enn mange andre på min alder, men jeg føler liksom bare at det helt "store" mangler. Og med det "store" mener jeg ikke å foreksempel få en splitterny flatsjerm eller slike ting. Jeg mener liksom slik som å få de karakterene jeg ønsker, oppleve noe med familien eller venner, kansje hoppe i fallsjerm?, bare noe annerledes. Noe som kansje ikke ville vert så normalt for alle.

Uff.. Nå høres jeg jo bare ut som tidenes sippehue og den største dramaqueenen du kan finne.. Men det er virkeligen ikke ment slik altså! Jeg følte liksom bare litt for og dele dette med dere som klikker dere innpå min blogg, og litt for og få vite om det er noen andre som føler det på samme måte:) 

 

Her er da meg.. En fjorten år gammel jente som er livredd for og ha bursdag...

 

Og nå til det jeg egentlig ville med dette innlegget:

ER DET NOEN ANDRE DER UTE SOM HAR DET LIKEDAN?

 

 

 

 

 

6 kommentarer

Hannestava

07.02.2014 kl.14:39

de blir så bra attee<3
Kanskje litt teit å kommentere her siden: Jeg blir 30 ! Føler meg likevel ung til sins , men skulle gjerne blitt 26 eller no i stedet. Er gla jeg ikke er i tenårene lenger , det er en tøff tid.

Erica

09.02.2014 kl.15:54

jeg gruer meg alltid til å ha bursdag..... du er ikke alene. Får helt angst, og blir deprimert hver gang før bursdag

T

09.02.2014 kl.16:07

Det er ikke greit i det hele tatt. Har det på samme måte. Slitsomt er det å ha slik. Hos meg blir det slik jeg må stenge Facebook, og nok 1 ukes pause til ting faller litt på plass. Jeg blir 21 i år, men gruer meg veldig mye til våren da jeg har bursdag. Ikke det at jeg blir eldre er skummelt, men det å sammenligne seg med alle andre.

Håper det blir lettere for deg :-)

Katharina

09.02.2014 kl.17:19

Du har ingenting å grue deg til :)

Jeg ble 20 år i går å er halvveis til 40 :P

Jeg sier bare"nyyyyt,tiden mens du ennå er ung" :)

sara leite

09.02.2014 kl.17:34

du har jo ingenting å grue deg til, man burde jo bare glede seg til å få mange gaver av venner og familie, og i tilleg så får du kake<3

Skriv en ny kommentar


hits