Noe du kan kalle en kristen-helg!

Hei!

Noen dager siden sist nå... Tenkte jeg kunne fortelle litt  om hvordan helgen min har vert! Planen var egentlig at jeg skulle sove over hos Hanne hele helgen, men så ble det til at jeg overnattet hos henne fra fredag til lørdag, så sov vi alle tre hos Hanna fra lørdag til søndag:)

På fredagen kom Hanna til Hanne så hadde vi taco og spilte ubongo 3D. Og det var et sinnsykt vanskelig spill! Tror jeg klarte 2 av 10 figurer eller noe. Noe som er helt sykt dårlig ettersom Hanna klarte omtrent alle! Haha.. Men som gamle læreren min sa "Lykke i spill betyr ulykke i kjærlighet og ulykke i spill betyr lykke i kjærlighet!" Da får bare tiden vise om det stemmer:)


 

Rosabloggerne!

Så skulle vi i kirken i dag, så bestemte jeg meg for at jeg ville ha bølger i håret. Så da måtte hanne flette meg:)

Så hadde vi en kjempegod forkost når vi sto opp. Og siden vi skulle i kirken hadde vi frokost så tidlig som hall 11! Om noen lurer på hvorfor vi skulle i kirken er det fordi vi skal jo konfirmere oss, og trenger da så og så mange gudstjenester, og da tenkte i at det ville vere lurt og bare gå på dem med en gang og bli ferdig med det.

Nå netopp nesten laget vi oss pannekaker med is og rørte bær. Syykt godt!!

På fredag og lørdag har vi vert flere timer på kurs. Det er fordi konfirmasjons undervisningen dette året innebærer at vi skal vere med og hjelpe til i en kristen aktivitet. Og vi valgte søndagsskole hjelpere. Så derfor var vi 7 timer på søndagsskole kurs.

Hadde en lek der vi skulle tegne en tegning uten og snakke med hverandre.. Dette ble da resultetet til meg og Hanne! Hahahaa5 kommentarer

Caroline

22.09.2013 kl.16:11

Fin blogg

Lese min?

hmg

22.09.2013 kl.16:17

Fine bilder :)
fine bilder! Du er ekstremt pen :-)

-stikk gjerne innom bloggen min også :)

Andrea Hoel

22.09.2013 kl.17:20

fine bilder<333

Nora Solstad

22.09.2013 kl.17:43

Kjempe fine bilder!

Ta gjerne en tur innom min blogg også :D

Skriv en ny kommentar


hits