Hjem fra Island og klassefest

Hei!

Nå sitter jeg bare i kjellerstuen min og venter på at mamma og pappa skal komme hjem fra Island. Der har de vert siden ?fredag? eller noe slikt. Skal bli godt og få dem hjem igjen nå :) Snilldatter99.

Dagen min i dag har gått ut på at først var jeg selvsagt på skolen, etter skolen var jeg en tur i banken pga noe skattepenger, så når jeg kom hjem tenkte jeg og vere litt flink og gjøre leksene mine og nå sitter jeg her og gofler innpå popcorn og mengder av oboy! Naam

Og i går kveld fra klokken 7 og utover kvelden var jeg på "klassefest" om man kan kalle det det? Uansett.. Det var vertfall kjempe koslig og ikke minst gøy! Var en i klassen min som inviterte alle i klassen hjem til seg på grilling. Ble masse latter, dans, musikk og snakk. Bilde under er fra da vi spiste i den ene av hagestuene deres. De har nemlig to stykker. (Om dere fra klassen ikke vil at dette bilde skal ligge ute husk å si ifra, så fjerner jeg det!)
Om du urer på hvor jeg sitter så er det jeg som sitter i midten med pelshette i den nermeste sofaen:) VERDENS BESTE KLASSE! Dessverre er ikke alle med på dette bilde... Tror det mangler 4 stykker:)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits