Klagepia

Heihei!

Dagen i dag har for det meste gått til å ligge på benken, ligge i senga og atter en gang ligge på benken! Dere kan vel tenke dere hvorfor? Jo.. Det er fordi jeg er syk. Eller var syk. Eller jeg er på bedringens vei vertfall :) Så satser på at jeg kommer meg på skolen i morgen. Og litt utpå kvelden kom Line Therese på sykebesøk til meg. Trengte det virkelig etter og ha vert syk i flere dager og ikke vert noe sosial i det hele tatt! Det er utrolig hvor rastløs man blir etter å ikke vert sosial på en stund!

Har vert syk siden de siste timene på leiren jeg var på i helgen. Altså siden lørdags kveld. Har hatt en del feber, vondt i halsen, og i går hadde jeg faktisk nesten ikke noen stemme heller.. Men nok klaging nå. Er heldigvis nesten frisk.

Ok. Det må nok bli litt til klaging i dag desverre. Jeg finner ikke laderen til kameraet mitt! Jeg har lett over alt. Men den vil altså ikke vise seg. Så frustrerende! Så i dag får dere nøye dere med et gammelt bilde fra Spania som jeg ikke har lagt ut før :)

 

Q: NOEN ANDRE OGSÅ SOM ER SYKE?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits