De siste dagen

Hallaow! Nå begynner det og bli en stund siden sist dere hørte fra meg.. Og jeg har heller ingen dårlig unskyldning for og ikke ha blogget heller :O Slempikekaia! Eller eneste unskyldning er vell at i påska var vi på påske tur på et sånn fjell å der var nettet helt rævvaaa. Og denne uka som var nå har jeg rett og slett bare hatt helt andre saker i tankene. Men dere skal få se litt av hva jeg har gjort den siste tiden da.

Dette er jo selvfølgelig ikke alt jeg har gjort tiden jeg ikke har blogget nå. Men det er de dagene jeg har hatt kamerat med meg vertfall! Som dere ser har jeg vert på hyttetur, vert med mange herlige mennesker og kost meg masse:)

 

Q:HVA HAR DU GJORT DEN SISTE TIDEN?

Én kommentar

Belinda

08.04.2013 kl.11:30

Heisan! :-) Vil å rose deg for at du har en sykt bra blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner gode blogger som faktisk prøver å gjøre det litt bra for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer. Du må ikke stoppe om du får det da, fordi da vinner mobberne. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konk jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er sykt bra for meg, fordi jeg er helt addicted, hehe, men kanskje du har mer lykke enn meg?! :-D Bli med du og da!

Skriv en ny kommentar


hits