Hælja mij

Denne helga har vert kjempe koslig og avslappendes. Helga begynte med at jeg og Hedda gikk til Brun og Blid og tok sol. Deretter gikk vi hjem til Hedda og stripet håret hennes blondere. Og du gjett om jeg var nervøs! Har jo aldri stripet håret til noen før. Men resultatet ble ganska så bra da, heldigvis. Så laga vi oss taco og bare slappet av resten av kvelden.

Og på lørdagen tok vi jo noen bilder. Og senere på kvelden tok vi bussen til søteste Marie:) Og var der noen timer. Så laga vi oss tacosuppe og kosa oss. Så i dag er det jo søndag, og vi vet egentlig ikke helt hva vi skal gjøre i dag. Men det blir nok bare en "chillesøndag" med film og goderi!

HER SER DERE LITT HVORDAN RESULTATET AV STRIPINGA BLE

 

Q: HVA HAR DU GJORT I HELGA?

Q: HVA SYNEST DU OM RESULTATET ETTER STRIPINGA AV HEDDA SITT HÅR?


 

3 kommentarer

Nyydelig blogg du har, vet du det? Fortsetter du slik blir den jo bare bedre og bedre! Fine bilder du tar også, tipper at du har et bra kamera. Men tror du at du kunne hjulpet meg litt? Jeg har publisert et outfit på bloggen min som jeg lurer på hva dere synes om, kunne du lagt igjen en kommentar på bloggen min og sagt hva du synes om outfitet? Tuuusen takk!

johnsenmalin

10.03.2013 kl.15:08

Håret ble jo kjempe fint :-))
Har slappet av i helgen :) håret ble fint!

Skriv en ny kommentar


hits